Toimitamme verkkokauppalähetykset Kampin myymälältämme! Nopeat toimitukset 1-2pv ja postikulut vain 4,90€, 100€ tilauksiin 0€!
Koko valikoima » Ihonhoidon valmennukset ja palvelut »

TwistBe Yksi sessio Uusi Alku Ihollesi -valmennnuksesta


Hinta
2.22
USD $
+ toimituskulut
Sis. alv 0%

Määrä
kpl


Turvalliset maksut SSL - suojauksella verkkopankista tai mm.

Saatavuus
Heti

Arvostelut
Yleisarvosana ()

Tuotteen kuvaus
Esimerkkimateriaali Uusi Alku Ihollesi -verkkokurssista. Aiheena tässä on kuinka puhdistaa iho oikeaoppisesti.

Tämän aikana näet miltä Uusi Alku Ihollesi -verkkokurssin yksi sessio näyttää: minkä pituisia materiaalit ovat, minkälaista infoa niistä saat ja mitä voit odottaa valmennukselta.

Tämä sessio aloittaa neljännen ja viimeisen luvun kurssista. LUKU 4 kertoo sinulle kaiken mitä sinun tulisi tietää ihon oikeaoppisesta hoitamisesta. Tätä lukua ennen olemme käyneet läpi seuraavat luvut:

LUKU 1:
Kaikki ne tiedot, jotka sinun kuluttajana ehdottomasti tulee tietää ihon biologiasta, jotta voit ymmärtää mitä ihosi OIKEASTI tarvitsee. Tämän tiedon opittuasi ymmärrät mitä iholle kannattaa laittaa ja miten ihosta kannattaa huolehtia, jotta se näyttää hyvältä. Voit katsoa esittelyn Uusi Alku Ihollesi verkkokurssin ensimmäisestä luvusta alla olevasta videosta.


LUKU 2:
"Ihonhoito on ihanan pinnallinen syy kiinnostua omasta hyvinvoinnista."
Ihoa voidaan hoitaa ja vahingoittaa niin sisäisesti kun ulkoisestikin. Elämäntapavalintasi kuten uni, palautuminen, stressinhallinta sekä liikunta, ovat kaikki asioita, jotka vaikuttavat ihosi kuntoon. Aiheena nämä ovat todella laajoja, siksi me kerromme luvussa kaksi juuri ne asiat, jotka sinun tulee tietää ja joilla voit vaikuttaa ihosi kuntoon. Voit katsoa esittelyn Uusi Alku Ihollesi verkkokurssin toisesta luvusta alla olevasta videosta.


LUKU 3:
Opi välttämään markkinointikikat ja ostamaan tuotteita, joista sinun kannatta maksaa.
Tämä luku on valmennuksemme osallistujoiden suosikki luku! Käsittelemme tämän aikana sen, mihin sinun kannattaa kiinnittää huomiota kun shoppailet kosmetiikkaa. Ravintoterapeutti tietää kaupassa mikä ruoka on terveellistä ja mikä ravitsee kehoa, eikö vaan? Hän osaa myös tulkita pakkausselosteesta onko esimerkiksi terveelliseksi mainostettu proteiinipatukka oikeasti terveellinen vai sisältääkö se vain turhia lisäaineita ja sokeria. Tämän saman idean me haluamme opettaa sinulle kosmetiikan kanssa! Voit katsoa esittelyn Uusi Alku Ihollesi verkkokurssin kolmannesta luvusta alla olevasta videosta.


MITEN YHDEN SESSION LÄPIKÄYNTI TOIMII KÄYTÄNNÖSSÄ?
Kun ostat tämän yhden session Uusi Alku Ihollesi -verkkokurssista saat sähkpostiisi pdf materiaalin heti tilausvahvistuksesi kanssa.

Uusi Alku Ihollesi -verkkokurssi toimii muuten suomalaisella Campwire alustalla, halusimme luoda vain tämän yhden session PDF tiedostona, jotta voit helposti nähdä miltä kurssin sisältö näyttää.

Voit lukea lisää Uusi Alku Ihollesi verkkokurssista täältä.

Selaa sivua alas ja löydät ajatuksella valitsemiamme suosituksia, joiden uskomme kiinnostavan ja hyödyttävän sinua.

Ideologiaamme TwistBellä kuuluu vahvasti ihonhoidon kokonaisvaltaisuus ja iho-ongelmien juuri-syiden huomioiminen sen sijaan, että laastaroitaisiin oireita. Jotta saat parhaat mahdolliset eväät omaan ihonhoitoosi, suosittelemme sinua lataamaan ilmaisen ihonhoidon oppaamme, jotta voit välttyä yleisimmiltä ihonhoidon virheiltä ja saat hyvät käytännönläheiset vinkit ihonhoidon oikeaoppisista perusteista.

Mitä voit odottaa ostaessasi tuotteita tai palveluita meiltä?

Olemme valinneet jokaisen tuotteen ja palvelun TwistBen valikoimiin tarkkaan ja yksitellen ihon biologian ja raaka-ainetuntemuksemme perusteella. Haluamme tarjota sinulle vain aidosti ihoa hoitavia oikeasti eettisiä ja ekologisia tuotteita ja palvelua - ilman, että sinun tarvitsee murehtia valintojesi kuormittavan kehoasi tai ympäristöä.

Meillä asioidessasi tiedät saavasi parasta mahdollista vastinetta rahoillesi.

Tarvitsetko apua?

Jos sinulla on kysyttävää tuotteen valintaan tai oikeaoppisiin ihonhoitorutiineihin liittyen, voit olla meihin yhteydessä sivun alalaidassa olevan chatin kautta. Saat meihin myös yhteyden puhelimitse, sähköpostilla tai pistäytymällä myymälässämme. Asiantunteva henkilökuntamme on aina apunasi mieltäsi askarruttavissa asioissa.
Liitetiedostot
Uusi_Alku_Ihollesi_Ihon_Puhdistus_materiaali.pdf(Voit ladata tiedoston, kun olet tilannut tämän tuotteen)

Kommentit
Satu H. kirjoitti 7.5.2020:
TÄHÄN ON SAANUT ALUKSI PEREHTYÄ. YLEISSANA HYVÄ.
Milla K. kirjoitti 2.2.2020:
Hyvä pieni aloituspakkaus, jossain vaiheessa voisi kokeilla koko valmennusta :) Tällä pääsin itse jo hyvään alkuun, sisälsi juuri niitä asioita joita itse kaipasin.
Anna A. kirjoitti 5.2.2019:
Hyödyllistä tietoa ihon puhdistuksesta, menee ehdottomasti käytäntöön!
Marjukka F. kirjoitti 12.1.2019:
Mielenkiintoinen ja sai kiinnostumaan asioista enemmän.
Lisää kommentti

Tuotemerkki