Laadukkaat ja toimivat kosmetiikka- & kauneusruoat parhaalla hinta-laatusuhteella. Nopea toimitus, postikulut vain 4,90€ (yli 60€ tilaukset 0€).
Verkkokauppaan » TwistBe hoitola »

TwistBe kasvohoito, Vilma Stassi, 60 min

TwistBe kasvohoito, Vilma Stassi, 60 min

Hinta
98.00

Hinta sis. alv 24%

Määrä
kpl

Tyylikkään lahjakortin lähetys postitse suoraan lahjansaajalle sekä halutessasi personoitu viesti lahjakortin mukana. LisätietoaTurvalliset maksut SSL - suojauksella verkkopankista tai mm.

Saatavuus
Heti

Tuotteen kuvaus

Ehkäise oman ihosi ennenaikaista vanhenemista hoitamalla ihoasi säännölisesti. Oikeilla hoidolla ja tehokkailla aktiiviaineilla hoidettu iho, on terve ja kauniin näköinen.

Ekosmetologi Vilma Stassi auttaa sinua valitsemaan ihosi tarpeen mukaisen hoidon.

Jos et ole käyttänyt luonnonkosmetiikkaa aikaisemmin, on erinomainen tapa aloittaa ammattilaisen tekemällä TwistBe kasvohoidolla. Ekokosmetologin kasvohoidoissa käytettävät tuotteet valitaan juuri sinun ihosi kunnon ja tarpeen mukaan – kokonaisvaltaisessa hoidossa sekä ihosi että mielesi rentoutuvat.


Kasvohoitoon voit yhdistää myös ripsien ja kulmien värjäykset sekä kulmien siistimisen.

Kasvohoidossa käytetyt tuotteet ovat aidosti ihoa ravitsevia ja poikkeuksellisen laadukkaita.

Tarkoituksena on antaa sinulle tunnin mittainen tehokas kasvohoito, jossa niin iho kuin mieli lepäävät. Hoidon jälkeen mielesi on virkeä ja kasvosi kuulaat.

Voit varata ajan joko puhelimitse 0504113479 tai sähköisestä ajanvarauskalenteristamme. Hoito tehdään TwistBen myymälän hoitohuoneella osoitteessa Lapinlahdenkatu 7, Helsinki.

Tämän kasvohoidon tekee ekokosmetologi Vilma, josta voit lukea lisää henkilökuntasivuiltamme.

Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki