Laadukkaat ja toimivat kosmetiikka- & kauneusruoat parhaalla hinta-laatusuhteella. Nopea toimitus, postikulut vain 4,90€ (yli 60€ tilaukset 0€).
Verkkokauppaan » TwistBe hoitola »

TwistBe Kasvohoito, Vilma Stassi, 60 min

TwistBe kasvohoito, Vilma Stassi, 60 min

Hinta
98.00
+ toimituskulut
Hinta sis. alv 24%

Määrä
kpl

Tyylikkään lahjakortin lähetys postitse suoraan lahjansaajalle sekä halutessasi personoitu viesti lahjakortin mukana.Turvalliset maksut SSL - suojauksella verkkopankista tai mm.

Saatavuus
Heti

Tuotteen kuvaus

Ehkäise oman ihosi ennenaikaista vanhenemista hoitamalla ihoasi säännölisesti. Oikeilla hoidolla ja tehokkailla aktiiviaineilla hoidettu iho, on terve ja kauniin näköinen.

Ekosmetologi Vilma Stassi auttaa sinua valitsemaan ihosi tarpeen mukaisen hoidon.

Jos et ole käyttänyt luonnonkosmetiikkaa aikaisemmin, on erinomainen tapa aloittaa ammattilaisen tekemällä TwistBe kasvohoidolla. Ekokosmetologin kasvohoidoissa käytettävät tuotteet valitaan juuri sinun ihosi kunnon ja tarpeen mukaan – kokonaisvaltaisessa hoidossa sekä ihosi että mielesi rentoutuvat.


Kasvohoitoon voit yhdistää myös ripsien ja kulmien värjäykset sekä kulmien siistimisen.

Kasvohoidossa käytetyt tuotteet ovat aidosti ihoa ravitsevia ja poikkeuksellisen laadukkaita.

Tarkoituksena on antaa sinulle tunnin mittainen tehokas kasvohoito, jossa niin iho kuin mieli lepäävät. Hoidon jälkeen mielesi on virkeä ja kasvosi kuulaat.

Voit varata ajan joko puhelimitse 0504113479 tai sähköisestä ajanvarauskalenteristamme. Hoito tehdään TwistBen myymälän hoitohuoneella osoitteessa Lapinlahdenkatu 7, Helsinki.

Tämän kasvohoidon tekee ekokosmetologi Vilma, josta voit lukea lisää henkilökuntasivuiltamme.

Selaa sivua alas ja löydät ajatuksella valitsemiamme suosituksia, joiden uskomme kiinnostavan ja hyödyttävän sinua.

Meidän ideologiaamme TwistBellä kuuluu vahvasti se, että hoidetaan ihoa kokonaisvaltaisesti ja iho-ongelmien juuri-syyt huomioiden sen sijaan, että laastaroidaan oireita. Jotta saat parhaat mahdolliset eväät omaan ihonhoitoosi, suosittelemme sinua lataamaan ilmaisen ihonhoidon oppaamme, jotta voit välttyä yleisimmiltä ihonhoidon virheiltä ja saat hyvät käytännönläheiset vinkit ihonhoidon oikeaoppisista perusteista.

Mitä voit odottaa ostaessasi tuotteita tai palveluita meiltä?

Olemme valinneet jokaisen tuotteen ja palvelun TwistBen valikoimiin tarkkaan ja yksitellen ihon biologian ja raaka-ainetuntemuksemme perusteella. Haluamme tarjota sinulle vain aidosti ihoa hoitavia tuotteita ja palvelua - ilman, että sinun tarvitsee murehtia valintojesi kuormittavan kehoasi tai ympäristöä.

Meillä asioidessasi tiedät saavasi parasta mahdollista vastinetta rahoillesi.

Tarvitsetko apua?

Jos sinulla on kysyttävää tuotteen valintaan tai oikeaoppisiin ihonhoitorutiineihin liittyen, voit olla meihin yhteydessä sivun alalaidassa olevan chatin kautta. Saat meihin myös yhteyden puhelimitse, sähköpostilla tai pistäytymällä myymälässämme. Asiantunteva henkilökuntamme on aina apunasi mieltäsi askarruttavissa asioissa.

Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki

Koska kiinnostuit tästä, suosittelemme sinulle myös:

TwistBe Ihonhoitorutiinin analysointi
Asiantuntijan sinulle räätälöimä ihonhoitorutiini
Hinta 29.00 €
Heti varastossa