Laadukkaat ja toimivat kosmetiikka- & kauneusruoat parhaalla hinta-laatusuhteella. Nopea toimitus, postikulut vain 4,90€ (yli 60€ tilaukset 0€).

TwistBe personoitu kasvohoito, Jenni Tuominen, 90 min

TwistBe personoitu kasvohoito, Jenni Tuominen, 90 min

TwistBe personoitu kasvohoito, Jenni Tuominen, 90 min
Hinta
135.00

Hinta sis. alv 24%

Määrä
kpl

Tyylikkään lahjakortin lähetys postitse suoraan lahjansaajalle sekä halutessasi personoitu viesti lahjakortin mukana. LisätietoaTurvalliset maksut SSL - suojauksella verkkopankista tai mm.

Saatavuus
Heti

Tuotteen kuvaus
Elinvoimaa, hemmottelua, kosteutta, puhtautta ja personoitua ihonhoitoa juuri sinun tarpeisiisi!

Hoidon aikana analysoidaan huolellisesti ihosi ja sen tarpeet, minkä jälkeen valitaan ihotyypillesi parhaiten sopiva hoitokokonaisuus sekä juuri sinun ihosi tarpeiden mukaan valittuja tehokkaita luomu– ja luonnonkosmetiikkatuotteita.

Kasvohoito aloitetaan alkupuhdistuksella, joka viimeistellään ravinteikkaalla kasvovedellä. Alkupuhdistuksen jälkeen kasvot syväpuhdistetaan joko savinaamiolla tai entsyymikuorinnalla. Tarpeen vaatiessa myös mekaaninen puhdistus kuuluu kasvohoitoon. Naamion aikana tehdään rentouttava hieronta molempiin käsiin. Syväpuhdistuksen jälkeen laitettavat tehoaineet imeytyvät ihoon paremmin ja hemmottelevan kasvohieronnan ansiosta aktiiviaineet saadaan imeytymään syvemmälle ihoon. Kosteuttavan kasvonaamion aikana tehdään vielä stressiä poistava päänahan- sekä niskan hieronta.

Kasvohoitoon voit yhdistää myös ripsien ja kulmien värjäykset sekä kulmien siistimisen.

Kasvohoidossa käytetyt tuotteet ovat aidosti ihoa ravitsevia ja poikkeuksellisen laadukkaita.

Tarkoituksena on antaa sinulle tunnin mittainen tehokas kasvohoito, jossa niin iho kuin mieli lepäävät. Hoidon jälkeen mielesi on virkeä ja kasvosi kuulaat.

Voit varata ajan joko puhelimitse 0440554504, sähköpostilla tuominenjenni@hotmail.com tai sähköisestä ajanvarauskalenteristamme. Hoito tehdään TwistBen myymälän hoitohuoneella osoitteessa Lapinlahdenkatu 7, Helsinki.

Tämän kasvohoidon tekee Jenni, josta voit lukea lisää henkilökuntasivuiltamme.

Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki