Toimitamme verkkokauppalähetykset Kampin myymälältämme! Nopeat toimitukset 1-2pv ja postikulut vain 4,90€, 100€ tilauksiin 0€!
Koko valikoima » TwistBe hoitola »

TwistBe Personoitu kasvohoito Natural By Tanja, 90 min


Hinta
113.43
USD $
+ toimituskulut
Sis. alv 0%

Määrä
kpl

Tyylikkään lahjakortin lähetys postitse suoraan lahjansaajalle sekä halutessasi personoitu viesti lahjakortin mukana. LisätietoaTurvalliset maksut SSL - suojauksella verkkopankista tai mm.

Saatavuus
Heti

Arvostelut
Yleisarvosana ()

Tuotteen kuvaus
Ensimmäiset vapaat ajat Tanjalle ovat 4.11.2019 eteenpäin

Varaa aika huippukosmetologi Tanja Rantakankaan tekemään juuri sinun ihosi tarpeisiin räätälöityyn kasvohoitoon uudistettuun TwistBe hoitolaan. Kasvohoidon aikana saat elinvoimaa, hemmottelua, kosteutta, puhtautta ja personoitua ihonhoitoa juuri sinun tarpeisiisi!

Hoidon aikana analysoidaan huolellisesti ihosi ja sen tarpeet, minkä jälkeen valitaan ihotyypillesi parhaiten sopiva hoitokokonaisuus sekä tuotteet.

Kauneudenhoitoa ilman kompromisseja

Tanjan käyttämät tuotteet ovat tarkoin valittu TwistBe ideologian mukaisesti ja voit luottaa siihen, että tuotteet ovat laadukkaita ja aidosti ihoasi ravitsevia eivätkä ne kuormita ihoasi, kehoasi ja ympäristöä. Pääasiallisesti kosmetologimme Tanja tekee hoidot Esse-sarjan tuotteilla.

Mitä kasvohoidon aikana tehdään?

Kasvohoito aloitetaan alkupuhdistuksella, joka viimeistellään ravinteikkaalla kasvovedellä. Alkupuhdistuksen jälkeen kasvot syväpuhdistetaan joko savinaamiolla tai entsyymikuorinnalla. Tarpeen vaatiessa myös mekaaninen puhdistus kuuluu kasvohoitoon. Naamion aikana tehdään rentouttava hieronta molempiin käsiin. Syväpuhdistuksen jälkeen laitettavat tehoaineet imeytyvät ihoon paremmin ja hemmottelevan kasvohieronnan ansiosta aktiiviaineet saadaan imeytymään syvemmälle ihoon. Kosteuttavan kasvonaamion aikana tehdään vielä stressiä poistava päänahan- sekä niskan hieronta.

Kasvohoitoon voit yhdistää myös ripsien ja kulmien värjäykset sekä kulmien siistimisen.

Kuinka kauan kasvohoito kestää?

Tarkoituksena on antaa sinulle 90 minuutin mittainen tehokas kasvohoito, jossa niin iho kuin mieli lepäävät. Hoidon jälkeen mielesi on virkeä ja kasvosi kuulaat. Tanjalla on ihana motto, jonka mukaan asiakas ei ikinä ole hoidon aikana ilman kosketusta. Tämä tarkoittaa sitä, että voit luottaa siihen, että saat koko hoidon ajan hemmottelua ja hoitoa hieronnan sekä kokonaisvaltaisen ihonhoidon merkeissä.

Miten varaan ajan kasvohoitoon?

Voit varata ajan joko puhelimitse suoraan Tanjalta 0443305372 tai sähköisestä ajanvarauskalenteristamme.

Hoito tehdään TwistBen myymälän hoitohuoneella osoitteessa Lapinlahdenkatu 7, Helsinki.

Kuka tekee kasvohoidon?

Tämän kasvohoidon tekee Tanja Rantakangas. Tanjalla on hyvä kuva kokonaisvaltaisesta ihonhoidosta ja hän ottaa tämän aina huomioon kasvohoidoissa. Kun tulet kasvohoitoon sinun ei tarvitse tietää mitä ihosi tarvitsee vaan Tanja pitää sinusta ja tarpeistasi huolta koko hoidon ajan.

Selaa sivua alas ja löydät ajatuksella valitsemiamme suosituksia, joiden uskomme kiinnostavan ja hyödyttävän sinua.

Ideologiaamme TwistBellä kuuluu vahvasti ihonhoidon kokonaisvaltaisuus ja iho-ongelmien juuri-syiden huomioiminen sen sijaan, että laastaroitaisiin oireita. Jotta saat parhaat mahdolliset eväät omaan ihonhoitoosi, suosittelemme sinua lataamaan ilmaisen ihonhoidon oppaamme, jotta voit välttyä yleisimmiltä ihonhoidon virheiltä ja saat hyvät käytännönläheiset vinkit ihonhoidon oikeaoppisista perusteista.

Mitä voit odottaa ostaessasi tuotteita tai palveluita meiltä?

Olemme valinneet jokaisen tuotteen ja palvelun TwistBen valikoimiin tarkkaan ja yksitellen ihon biologian ja raaka-ainetuntemuksemme perusteella. Haluamme tarjota sinulle vain aidosti ihoa hoitavia oikeasti eettisiä ja ekologisia tuotteita ja palvelua - ilman, että sinun tarvitsee murehtia valintojesi kuormittavan kehoasi tai ympäristöä.

Meillä asioidessasi tiedät saavasi parasta mahdollista vastinetta rahoillesi.

Tarvitsetko apua?

Jos sinulla on kysyttävää tuotteen valintaan tai oikeaoppisiin ihonhoitorutiineihin liittyen, voit olla meihin yhteydessä sivun alalaidassa olevan chatin kautta. Saat meihin myös yhteyden puhelimitse, sähköpostilla tai pistäytymällä myymälässämme. Asiantunteva henkilökuntamme on aina apunasi mieltäsi askarruttavissa asioissa.

Liitetiedostot
90min personoitu kasvohoito.pdf(Voit ladata tiedoston, kun olet tilannut tämän tuotteen)

Kommentit
Helena R. kirjoitti 11.12.2019:
Ihana kokemus
Nimimerkki Henna kirjoitti 5.1.2020:
Tanjan hoitojen ja tuotteiden (Esse) jälkeen ei tulisi mieleenkään mennä enää ns. perinteiseen kasvohoitoon. Tuotteet ovat laadukkaita ja tutkittuja, joissa mukana probiootteja. Ihoni ei ole ollut koskaan näin hyvinvoiva. Tanjan kosketus rauhoittaa ja hierovat kädet tekevät hyvää. Suosittelen sydämestäni!
Lisää kommentti

Tuotemerkki

Koska kiinnostuit tästä, suosittelemme sinulle myös:

TwistBe Esse ihonhoito workshop
TwistBe Esse ihonhoito workshop
30.78 $
Osallistujille -15% koko TwistBe valikoimasta!
TwistBe Neurosonic hoito kertakäynti
TwistBe Neurosonic hoito kertakäynti
alkaen 16.70 $
Rentouttaa, palauttaaa, auttaa uniongelmiin
Heti varastossa