Tervetuloa kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijoiden verkkokauppaan! Nopea toimitus ja postikulut vain 4,90€, 100€ tilauksiin 0€!

TwistBe Siivouskerta


Hinta
119.00
+ toimituskulut
Sis. alv 24%

Määrä
kpl

Muu ominaisuus
Siivous 3h
Siivous 4h +38.00 €
Siivous 5h +76.00 €
Siivous 6h +114.00 €


Tyylikkään lahjakortin lähetys postitse suoraan lahjansaajalle sekä halutessasi personoitu viesti lahjakortin mukana. LisätietoaTurvalliset maksut SSL - suojauksella verkkopankista tai mm.

Saatavuus
Heti

Arvostelut
Yleisarvosana ()

Tuotteen kuvaus

Siivoamme kotisi tai toimistosi perusteellisesti ympäristöystävällisiä aineita käyttäen ja käytämme mahdollisimman paljon hyödyksi kemikaalittomia siivousmetodeja esimerkiksi höyrypuhdistusta.

Kaikki siivoojamme ovat intohimoisia siisteysintoilijoita ja todella rakastavat työtään. Voit luottaa, että kotisi tai toimistosi on siivottu huolellisesti ja rakkaudella.

Siivoojat tuovat halutessasi kotiisi myös kodin puhdistusaineet sekä esimerkiksi saippuat vessoihin, talouspaperit ja muut kodin päivittäistavarat.

Perushinta sisältää kolme tuntia siivousta, matkakulut sekä käytettävät pesuaineet, jotka ovat aina ympäristöystävällisiä sekä turvallisia lapsiperheissä käytettäväksi. Toimintasäteemme on 10 km Lapinlahdenkadun myymälältä. Ylimenevä aika veloitetaan tuntihinnaston mukaisesti 38€/h. Jos siivouskohteeseen on yli 10 kilometrin matka, alkaa siivousaika siitä, kun myymälältä on ajettu tuo 10 km.

Ostettuasi lahjakortin, saat heti automaattisesti sähköpostiisi tilausvahvistuksen, jonka liitteenä on pdf-lahjakortti. Voit tulostaa lahjakortin ja antaa lahjansaajalle.

Mikäli haluat, että postitamme tyylikkään lahjakortin suoraan postissa lahjansaajalle, on tämä mahdollista. Voimme myös lisätä kortin mukaan personoidun viestin hänelle.

Mikäli haluat kortin postituksen suoraan lahjansaajalle, valitse ”lisää ostoskoriin” -napin yläpuolella olevasta alasvetovalikosta kyllä ja kirjoita alle tulevaan kenttään lahjansaajan nimi ja postitusosoite. Mikäli haluat, että lisäämme kortin mukaan myös viestin, kirjoita viestisi osoitteen perään samaan kenttään.


Selaa sivua alas ja löydät ajatuksella valitsemiamme suosituksia, joiden uskomme kiinnostavan ja hyödyttävän sinua.

Ideologiaamme TwistBellä kuuluu vahvasti ihonhoidon kokonaisvaltaisuus ja iho-ongelmien juuri-syiden huomioiminen sen sijaan, että laastaroitaisiin oireita. Jotta saat parhaat mahdolliset eväät omaan ihonhoitoosi, suosittelemme sinua lataamaan ilmaisen ihonhoidon oppaamme, jotta voit välttyä yleisimmiltä ihonhoidon virheiltä ja saat hyvät käytännönläheiset vinkit ihonhoidon oikeaoppisista perusteista.

Mitä voit odottaa ostaessasi tuotteita tai palveluita meiltä?

Olemme valinneet jokaisen tuotteen ja palvelun TwistBen valikoimiin tarkkaan ja yksitellen ihon biologian ja raaka-ainetuntemuksemme perusteella. Haluamme tarjota sinulle vain aidosti ihoa hoitavia oikeasti eettisiä ja ekologisia tuotteita ja palvelua - ilman, että sinun tarvitsee murehtia valintojesi kuormittavan kehoasi tai ympäristöä.

Meillä asioidessasi tiedät saavasi parasta mahdollista vastinetta rahoillesi.

Tarvitsetko apua?

Jos sinulla on kysyttävää tuotteen valintaan tai oikeaoppisiin ihonhoitorutiineihin liittyen, voit olla meihin yhteydessä sivun alalaidassa olevan chatin kautta. Saat meihin myös yhteyden puhelimitse, sähköpostilla tai pistäytymällä myymälässämme. Asiantunteva henkilökuntamme on aina apunasi mieltäsi askarruttavissa asioissa.

Liitetiedostot
TwistBe_Siivouskerta_LAHJAKORTTI.pdf(Voit ladata tiedoston, kun olet tilannut tämän tuotteen)

Kommentit
Jenna H. kirjoitti 18.05.2017 :
Tilaus oli helppoa ja vaivatonta. Työnjälki oli siistiä ja siivoojan palvelualttius erinomainen.

Lisää kommentti

Tuotemerkki