Laadukkaat ja toimivat kosmetiikka- & kauneusruoat parhaalla hinta-laatusuhteella. Nopea toimitus, postikulut vain 4,90€ (yli 60€ tilaukset 0€).
Verkkokauppaan » TwistBe hoitola »

TwistBe Sokerointi, kainalot

TwistBe sokerointi, kainalot

TwistBe sokerointi, kainalot
Hinta
21.00
+ toimituskulut
Hinta sis. alv 24%

Määrä
kpl

Vapaana


Turvalliset maksut SSL - suojauksella verkkopankista tai mm.

Saatavuus
Heti

Tuotteen kuvaus

Sokerointi on paljon enemmän kuin karvanpoisto sillä sen avulla saadaan poistettua iholta kuollut ihosolukko ja ihosta tulee nuoremman ja terveemmän näköinen. Sokerointi on monille myös kuukausittainen ihonpuhdistus, jossa poistetaan vaatteista ihoon tarttuneet väriaineet ja kemikaalit. Sokeroinnin jälkeen ihoa on helppo hoitaa kotona: voiteet imeytyvät nopeasti ja niitä on mukavampi levitellä karvattomalle iholle.

Sokeritahna ei liimaudu ihosoluihin ja siksi sokeroinnin avulla saadaan turvallisesti sekä hellävaraisesti poistettua karvat myös intiimialueilta. Elävät solut ovat kosteita ja koska sokeri on vesiliukoista, se ei liimaudu niihin. Sokerointi poistaa karvan ja samalla kuolleet ihosolut auttaen siten poistamaan myös uudetkin karvat. Sokerointi on niin hellä, että samoja ihoalueita voi käsitellä useita kertoja, jolloin voidaan poistaa myös lyhimmät karvat aiheuttamatta iholle vahinkoa tai ärsytystä.

Sokeritahna on tehty 100 % luonnollisista ainesosista. Se ei aiheuta allergisia reaktioita sillä se on niin luonnollista ja puhdasta, että voit vaikka syödä sitä. Käyttämämme TwistBellä Alexandria Professional sokeritahnoja. Ne on tehty sokerista, vedestä, arabikumista ja sitruunamehusta.
Tahnoissa ei ole lisättyjä kemiallisia lisä - tai säilöntäaineita, väri/tuoksuaineita, ei vahaa tai turhia ainesosia. AP® sokeritahnat eivät sisällä parabeeneja, ureaaa, sulfaatteja tai petrokemian ainesosia. Sokeritahnoja, kuten mitään TwistBen valikoiman tuotteita ei ole testattu eläimillä ja tahnat ovat täysin hypoallergeenisia sekä ei-komedogeenisiä. Tahnat ovat myös täysin vegaanisia.

Sokeri on miellyttävän tuntuinen iholla, sillä sitä käytetään ihonlämpöisenä tai hieman haalean lämpöisenä. Se on myös tästä syystä turvallinen kaikille ihoalueille, jopa suonikohjuisille alueille. Sokerikuorintamenetelmässä sokeritahna kietoutuu karvan ympärille tehden sen notkeaksi, samalla se tihkuu karvatupen suuaukkoon tarttuen pieneen karvan alkuun. Sokeroinnin edetessä pienetkin karvat poistuvat karvatupesta katkeamatta. Sokeroinnissa karva poistetaan aina tupesta sen luonnolliseen kasvusuuntaan, mikä auttaa poistamaan karvan murtamatta sitä ja se tuntuu vähemmän epämukavalta kun esimerkiksi vahaus.

Sokerikuorintamenetelmää käytettäessä karva voi olla minimissään vain 1mm pituinen eli parhaimmillaan jo 1-2 päivän kuluttua karvojen ajosta voidaan karvat saada poistettua. Karvoja ei siis tarvitse kasvattaa super pitkäksi. Useiden sokerointikäsittelyjen jälkeen karvatuppi surkastuu ja karva muuttuu koko ajan hennommaksi. Koska sokeri voi poistaa lyhimmät ja hennoimmat karvat, on mahdollista poistaa karvat niiden varhaisessa kasvuvaiheessa. Tämä voi johtaa karvojen pysyvään poistumiseen.

Hoidon kesto on 30 minuuttia. Voit varata ajan sähköisestä ajanvarauskalenteristamme tai puhelimitse asiakaspalveluumme 040-196 9604.

Hoito tehdään TwistBen myymälän hoitohuoneella osoitteessa Lapinlahdenkatu 7, Helsinki.

Selaa sivua alas ja löydät ajatuksella valitsemiamme suosituksia, joiden uskomme kiinnostavan ja hyödyttävän sinua.

Meidän ideologiaamme TwistBellä kuuluu vahvasti se, että hoidetaan ihoa kokonaisvaltaisesti ja iho-ongelmien juuri-syyt huomioiden sen sijaan, että laastaroidaan oireita. Jotta saat parhaat mahdolliset eväät omaan ihonhoitoosi, suosittelemme sinua lataamaan ilmaisen ihonhoidon oppaamme, jotta voit välttyä yleisimmiltä ihonhoidon virheiltä ja saat hyvät käytännönläheiset vinkit ihonhoidon oikeaoppisista perusteista.

Mitä voit odottaa ostaessasi tuotteita tai palveluita meiltä?

Olemme valinneet jokaisen tuotteen ja palvelun TwistBen valikoimiin tarkkaan ja yksitellen ihon biologian ja raaka-ainetuntemuksemme perusteella. Haluamme tarjota sinulle vain aidosti ihoa hoitavia tuotteita ja palvelua - ilman, että sinun tarvitsee murehtia valintojesi kuormittavan kehoasi tai ympäristöä.

Meillä asioidessasi tiedät saavasi parasta mahdollista vastinetta rahoillesi.

Tarvitsetko apua?

Jos sinulla on kysyttävää tuotteen valintaan tai oikeaoppisiin ihonhoitorutiineihin liittyen, voit olla meihin yhteydessä sivun alalaidassa olevan chatin kautta. Saat meihin myös yhteyden puhelimitse, sähköpostilla tai pistäytymällä myymälässämme. Asiantunteva henkilökuntamme on aina apunasi mieltäsi askarruttavissa asioissa.

Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki