Tervetuloa kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijoiden verkkokauppaan! Nopea toimitus ja postikulut vain 4,90€, 100€ tilauksiin 0€!
Blogi »

​Balm Balm - 100% luomua ilman kompromissejaTapaa kumppanimme, 09.10.2015

Tapasimme Balm Balmin huhtikuussa 2015 innostavan iltapäivän merkeissä, koko perustajaperheen kanssa. Tutustuimme etenkin omistaja Glendaan, Balm Balmin syntyyn sekä heidän valmistustapoihinsa.

Tanssijasta kosmetiikkataituriksi

Glendan tie kosmetiikkayrittäjäksi ei ole varmastikaan ollut se perinteisin. Hän toimi ammattitanssijana kunnes sai tyttärensä. Tuo suuri käännekohta elämässä muutti urasuunnan, sillä pieni tytär tarvitsi äitiään lähellä. Glendalla oli jo aromaterapeutin ja parfumistin koulutus, joten hän vaihtoi tanssin pilatekseen ja ryhtyi kehittelemään ja myymään kosmetiikkatuotteita.

Pian Glenda saikin muutaman tuhannen kappaleen tilauksen parranajoöjystä, mutta hänen oli tuotettava 30.000kpl minimierä kumppaninsa kanssa. Hän onnistui kuitenkin myymään tuon kaiken muun Tescolle, ja tästä syntyi yritys nimeltä Cariad (tarkoittaa rakastettua walesiksi). Tämä oli aromaterapeuttinen, mutta ei orgaaninen sarja.

Sittemmin Glenda myi Cariadin ja jäi myös pois sen hallituksesta. Balm Balm alkoi ottaa muotoaan kun Glenda huomasi luomulaatuisten eteerisien öljyjen olevan normaaleja huomattavasti tehokkaampia, kirkkaampia ja puhtaampia. Hän oli myös kauhuissaan etenkin lapsille markkinoitavien tuotteiden sisällöstä.

Syntyi halu luoda täysin luomu ja puhdas, mutta samaan aikaan edullinen perusbalsami, joka olisi turvallinen niin lapsille kuin aikuisille.

Tuplanimi loistavalle tuotteelle

Balm Balm nimenä syntyi kun Glenda perheineen tiesi tekevänsä balsamin. He olivat myös sitä mieltä, että tuote oli niin hyvä, että se ansaitsisi nimeä tuplasti. Balm Balm valittiin uuden tuotesarjan nimeksi ja sarja syntyi (vuonna 2005).

Sittemmin tuotteita on tullut lisää, mutta yksi asia on pysynyt. Kaikki tuotteet ovat 100% luomua - Balm Balm ei tämän vuoksi tule ottamaan valikoimaansa voiteita, sillä niistä ei saada täysin luomulaatuisia (voiteeseen tarvitaan vettä ja emulgaattoria).

Balsami voi tuntua raskaalta verrattu voiteeseen, mutta Balm Balmin balsamit imeytyvät tehokkaasti ja jättävät ihon hyvän tuntuiseksi. Perustajamme Kati pitää hajusteetonta kasvobalsamia omana luottotuotteenaan meikkipuuterin alle.

Tunnustusta alalta

Balm Balm voitti vuonna 2007 Soil Association yhdistyksen palkinnon Parhaasta luomu kauneus- ja vartalotuotteesta. Myös Vogue UK on julistanut Glendan yhdeksi lempiaromaterapeuteistaan. Me voimme hyvin ymmärtää tämän, sillä Glenda suhtautuu työhönsä suurella intohimolla, etiikalla ja ammattitaidolla.

Tutustu Balm Balmin valikoimaan sivuillamme täällä.

Toukokuussa 2015 Amarya, luomukosmetiikkaan keskittynyt toimija, osti Balm Balmin. Tuotanto on pysynyt täysin samana ja olemme jo tutustuneet uuteen omistajaan, Soniaan, jota tapaamme myös loppuvuoden aikana.
Haluatko ihonhoitovinkkiemme ja parhaiden tarjousten sisäpiiriimme?

TwistBen takaa löydät kolme kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijaa. Me Veera, Kati ja Susanna olemme opiskelleet kauppatieteitä, ihon biologiaa sekä kosmetiikan valmistusta. Me tiedämme mitä ihosi tarvitsee, mitkä raaka-aineet täyttävät tämän tarpeen, sekä sen mistä tuotteista sinun asiakkaana kannattaa maksaa saadaksesi omille rahoillesi parhaan vastineen. Tätä tietoa haluamme jakaa sinulle nettisivujemme, Kaikki ihonhoidosta podcastimme sekä Uusi Alku Ihollesi - verkkovalmennuksemme kautta.

Liity alta postituslistallemme! Saat vinkit ja tarjoukset ensimmäisenä sähköpostiisi. Lupaamme, että emme spämmää <3

Sinua saattaa kiinnostaa myös ...

Kotimainen Olivia Klein - mitä ja kenelle?

Tapaa kumppanimme, Ihonhoitovinkit, 28.08.2019

Suomalinen Olivia Klein tuotesarja on syntynyt perustajansa vaikeista iho-ongelmista ja halusta luoda kaikille sopiva, puhdas ja korkealaatuinen ihonhoitosarja ihon eri tarpeiden tuloksekkaaseen hoitoon. Lue tuotesuositukset juuri sinun ihotyypillesi!

Naiset todellisen kosmetiikan superfoodien takana

Tapaa kumppanimme, 21.02.2019

Vierailulla innovatiivisien, herkullisien ja superlaadukkaiden BYBI tuotteiden syntysijoilla Lontoossa. Tässä postauksessa kuunneltavissa myös BYBIn live haastattelu!

​Kahina – laadukkainta arganöljyä luksusta hakevalle

Tapaa kumppanimme, 21.10.2015

Ihastuttava Katharine L'Heureux toteutti unelmansa, lopputuloksena upea Kahina Giving Beauty.