Tervetuloa kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijoiden verkkokauppaan! Nopea toimitus ja postikulut vain 4,90€, NYT yli 60€ tilauksiin 0€!
Blogi »

Mikä on turvallista ja tehokasta kosmetiikkaa?

Ihonhoitovinkit, Ihonhoidon podcast, 08.03.2019

Viime viikolla julkaisimme podcastin aiheella "Miksi synteettistä ja luonnonkosmetiikkaa on järjetöntä verrata". Halusimme tällä podcastillä herättää keskustelua yleisesti liittyen kosmetiikkaan liittyvään mainontaan sekä kirjoitteluun.

Meille TwistBellä on todella tärkeää auttaa ihmisiä tarkastelemaan asioita moniulotteisesti, faktaperäisesti ja siten, että ymmärtää mikä asia on oleellisinta oman itsensä kannalta.

Tänään jatketaan podcastissä viimekertaisella aiheella, mutta tällä kertaa vuorossa on tarkastelu kosmetiikan turvallisuudesta ja tehokkuudesta. Voidaanko tässä teemassa verrata synteettistä ja luonnollista kosmetiikkaa ja jos, niin onko jompi kumpi parempi vaihtoehto ja miksi?

Tässä jaksossa haluamme antaa sinulle ajattelemisen aihetta siihen, mitä sinun kannattaa huomioida kosmetiikan ostopäätöksiä tehdessäsi.Kaipaatko apua INCIen tulkintaan?

Haluatko tietää ovatko omat ihonhoitorutiinisi kunnossa? Tsekkaa tämä podcastissä mainittu palvelu:

TwistBe Ihonhoitorutiinin analysointi
Asiantuntijan sinulle räätälöimä ihonhoitorutiini
29.00 €
(2)
Heti varastossa


Onko Kaikki ihonhoidosta -podcast sinulle uusi tuttavuus?

TwistBen sekä tämän podcastin takaa löydät kolme kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijaa. Me Veera, Kati ja Susanna olemme opiskelleet kauppatieteitä, ihon biologiaa sekä kosmetiikan valmistusta. Me tiedämme mitä ihosi tarvitsee, mitkä raaka-aineet täyttävät tämän tarpeen, sekä sen mistä tuotteista sinun asiakkaana kannattaa maksaa saadaksesi omille rahoillesi parhaan vastineen.

Tätä tietoa haluamme jakaa sinulle podcastissä, nettisivuillamme sekä Uusi Alku Ihollesi - verkkovalmennuksessa.


Haluatko ihonhoitovinkkiemme ja parhaiden tarjousten sisäpiiriimme?

TwistBen takaa löydät kolme kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijaa. Me Veera, Kati ja Susanna olemme opiskelleet kauppatieteitä, ihon biologiaa sekä kosmetiikan valmistusta. Me tiedämme mitä ihosi tarvitsee, mitkä raaka-aineet täyttävät tämän tarpeen, sekä sen mistä tuotteista sinun asiakkaana kannattaa maksaa saadaksesi omille rahoillesi parhaan vastineen. Tätä tietoa haluamme jakaa sinulle nettisivujemme, Kaikki ihonhoidosta podcastimme sekä Uusi Alku Ihollesi - verkkovalmennuksemme kautta.

Liity alta postituslistallemme! Saat vinkit ja tarjoukset ensimmäisenä sähköpostiisi. Lupaamme, että emme spämmää <3

Sinua saattaa kiinnostaa myös ...

Osaatko tunnistaa haitallisen kosmetiikan?

Kosmetiikkatietoutta, Ihonhoidon podcast, 10.05.2019

Osaatko valita kosmetiikkatuotteista terveelliset, ihosi hyvinvointia tukevat tuotteet ja välttää kehoa ja ympäristöä kuormittavia tuotteet? Haluaisitko sinä pyrkiä ottamaan varman päälle kosmetiikan turvallisuuden kanssa, mutta et halua tehdä kompromissia kauneusrutiiniesi kanss...

Etsitkö äitienpäivälahjaa? 5 hemmottelevaa vinkkiä!

Ajankohtaista, Ihonhoitovinkit, 02.05.2019

Haluaisitko muistaa äitiä tai puolisoa hemmottelevalla lahjalla? Kokosimme avuksesi 5 upeaa äitienpäivälahjavinkkiä! Annamme nyt myös kauniin kortin mukaan tilauksiin!

Miten hoitaa herkästi reagoivaa couperosa-ihoa? Ihonhoidon asiantuntijan vinkit!

Ihonhoitovinkit, Ihonhoidon podcast, 06.05.2019

Ihonhoidon asiantuntijoiden omien ihonhoitovinkkien sarjamme jatkuu! Tässä podcastissa perustajamme Veera jakaa parhaat vinkkinsä kuivan, couperoottisen ja helposti reagoivan ihonsa hoitoon.