Tervetuloa kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijoiden verkkokauppaan! Nopea toimitus ja postikulut vain 4,90€, NYT yli 60€ tilauksiin 0€!
Blogi »

Miksi synteettistä ja luonnonkosmetiikkaa on järjetöntä verrata?

Ihonhoidon podcast, 01.03.2019

Viime viikkoina kosmetiikkapiireissä on kohissut kun keskustelua herätti vertailu synteettisen ja luonnonkosmetiikan välillä. Oletko koskaan tämän tyylisiä juttuja lukiessasi miettinyt mitä sinun tulisi huomioida? Voitko luottaa sokeasti jonkun muun tekemään vertailuun tietystä aiheesta tai tuotteesta?

Me uskomme siihen, että asioita kannattaa tarkastella laaja-alaisesti, faktapohjaisesti ja kokonaisuus mielessä pitäen. Samaan aikaan tietynlainen lempeys, ystävällisyys sekä maalaisjärki hommassa mukana. Jos siis uskot tämänkaltaiseen tarkasteluun, niin tämä podcast jakso on sinua varten. Jos puolestaan haluat katsoa asioita kapean putken läpi, ei tämä jakso anna sinulle ehkä sitä mitä kaipaat :)

Kati ja Veera käyvät alla olevassa jaksossa läpi miksi synteettistä ja luonnonkosmetiikkaa on järjetöntä verrata. He käyvät läpi myös tyypillisiä kosmetiikkaan liittyviä väittämiä ja avaavat sinulle sitä, mitä sinun kannattaisi näitä asioita pohtiessa huomioida.
Haluatko ihonhoitovinkkiemme ja parhaiden tarjousten sisäpiiriimme?

TwistBen takaa löydät kolme kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijaa. Me Veera, Kati ja Susanna olemme opiskelleet kauppatieteitä, ihon biologiaa sekä kosmetiikan valmistusta. Me tiedämme mitä ihosi tarvitsee, mitkä raaka-aineet täyttävät tämän tarpeen, sekä sen mistä tuotteista sinun asiakkaana kannattaa maksaa saadaksesi omille rahoillesi parhaan vastineen. Tätä tietoa haluamme jakaa sinulle nettisivujemme, Kaikki ihonhoidosta podcastimme sekä Uusi Alku Ihollesi - verkkovalmennuksemme kautta.

Liity alta postituslistallemme! Saat vinkit ja tarjoukset ensimmäisenä sähköpostiisi. Lupaamme, että emme spämmää <3

Sinua saattaa kiinnostaa myös ...

Osaatko tunnistaa haitallisen kosmetiikan?

Kosmetiikkatietoutta, Ihonhoidon podcast, 10.05.2019

Osaatko valita kosmetiikkatuotteista terveelliset, ihosi hyvinvointia tukevat tuotteet ja välttää kehoa ja ympäristöä kuormittavia tuotteet? Haluaisitko sinä pyrkiä ottamaan varman päälle kosmetiikan turvallisuuden kanssa, mutta et halua tehdä kompromissia kauneusrutiiniesi kanss...

Miten hoitaa herkästi reagoivaa couperosa-ihoa? Ihonhoidon asiantuntijan vinkit!

Ihonhoitovinkit, Ihonhoidon podcast, 06.05.2019

Ihonhoidon asiantuntijoiden omien ihonhoitovinkkien sarjamme jatkuu! Tässä podcastissa perustajamme Veera jakaa parhaat vinkkinsä kuivan, couperoottisen ja helposti reagoivan ihonsa hoitoon.

Miten ihonhoidon asiantuntija hoitaa omaa sekaihoaan?

Ihonhoitovinkit, Ihonhoidon podcast, 15.04.2019

Tässä podcastissa perustajamme Kati kertoo oman sekaihonsa hoidosta. Katilla tasapainoittelu epäpuhtauksien loitolla pitämisessä ohjaa tuotteiden valintaa ja rutiinia. Katin rutiini on yksinkertainen, mutta monipuolisuutta siihen tuo tuotteiden vuorottelu.