NYT yli 30€ tilaukset ilmaisella toimituksella!
Blogi »

Haitallisin ja samalla suosituin kosmetiikan raaka-aine?

Ihonhoitovinkit, Ihonhoidon podcast, 29.03.2019

Millä perusteella sinä ostat kosmetiikkaa? Oletko ajatellut mitkä kosmetiikan raaka-aineet kuormittavat kehoasi ja mitkä aidosti hoitavat ihoasi? Entä miten raaka-aineet vaikuttaa sinun hyvinvointiisi, ihonhoitoosi tai terveyteesi?

Tämän podcastin aiheena on hajusteet. Käymme läpi millaisia ongelmia hajusteisiin liittyy, miten huomioida hajusteiden käyttö omassa arjessa ja mitä vaihtoehtoja on jos ei halua täysin hajutonta ja mautonta arkea. ;)

Haluatko ihonhoitovinkkiemme ja parhaiden tarjousten sisäpiiriimme?

Liity alta postituslistallemme! Saat vinkit ja tarjoukset ensimmäisenä sähköpostiisi. Lupaamme, että emme spämmää <3

Sinua saattaa kiinnostaa myös ...

Laajentuneet ihohuokoset - mikä avuksi? 5 täsmävinkkiä!

Ihonhoitovinkit, Iho-ongelmat, 10.04.2019

Mistä laajentuneet ihohuokosten johtuvat ja voiko asiaan vaikuttaa? Syyt laajentuneiden ihohuokosten takana ja viisi täsmähoitovinkkiä tässä blogipostauksessa!

Miten ihonhoidon asiantuntija hoitaa omaa sekaihoaan?

Ihonhoitovinkit, Ihonhoidon podcast, 15.04.2019

Tässä podcastissa perustajamme Kati kertoo oman sekaihonsa hoidosta. Katilla tasapainoittelu epäpuhtauksien loitolla pitämisessä ohjaa tuotteiden valintaa ja rutiinia. Katin rutiini on yksinkertainen, mutta monipuolisuutta siihen tuo tuotteiden vuorottelu.

Kiireisen äidin tehokas ja toimiva ihonhoitorutiini

Ihonhoitovinkit, Ihonhoidon podcast, 05.04.2019

Meiltä kysytään usein, mitä tuotteita me itse käytämme. Tässä podcastissa TwistBe perustaja Susanna kertoo omasta ihonhoitorutiinistaan ja vinkit siihen miten saat helposti hoidettua ihoasi tuloksekkaasti kiireisen lapsiperhearjen keskellä.