Tervetuloa kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijoiden verkkokauppaan! Nopea toimitus ja postikulut vain 4,90€, 100€ tilauksiin 0€!
Blogi »

Suoliston hyvinvointi (keskeisenä) osana iho-oireiden hoitoaRavinto ja reseptit, Ihonhoitovinkit, Iho-ongelmat, 28.05.2018
On paljon iho-oireita, joita voimme hoitaa ja eliminoida kosmetiikalla ja ulkoisella ihonhoidolla. Me TwistBe:llä lähestymme ihonhoitoa kuitenkin erityisen kokonaisvaltaisesti ja pyrimme aina pääsemään kiinni iho-oireiden syihin, jotta voimme saada pitkäkestoisia tuloksia asiakkaillemme.

Moni pitkään vaivaava (joskus oireet voivat mennä ja tulla aaltoillen) ja “mikään ei auta” -tyyppinen iho-ongelma kumpuaakin sisältäpäin. Syynä on usein oireileva suolisto tai epätasapainoinen vatsa. Suolistoa ja maksaa pidetäänkin ihomme peilinä, sillä niiden epätasapainotilat ja ongelmat heijastuvat ihollamme. Yli puolet puolustussoluistamme sijaitsee suolistossa, joten se on tärkeä osa elimistön immuniteettiä eri taudinaiheuttajia vastaan. Voit kuunnella lisää aiheesta podcastissamme, jossa vieraanamme Diplomiravintoneuvoja Annina Francioso. Annina kertoo podcastissa tarkemmin miksi suolistomme kuntoo näkyy iholla ja mistä se voi johtua.

Suolistoperäiset iho-oireet tuntuvat yleistyneen ja päätimme siksi rakentaa yhteistyössä Anninan kanssa kaksi suoliston toimintaa ja hyvinvointia tukevaa pakettia, joista voit saada apua ruoansulatusvaivoihin ja sitä kautta ihollesi.

1) Ihonhoidon suolistopaketti ruoansulatuksen tueksi (stressaantuneille!)

Tämä suoliston ja vatsan hyvinvointipaketti on tarkoitettu sinulle, jolla on ns. "normaali ruokavalio" eli et ole (vielä) välttämisruokavaliolla kuten maidottomalla tai viljattomalla, mutta mahdollisten iho-oireiden (voi myös olla ettei ihosi vielä oireile) lisäksi kärsit närästyksestä, röyhtäilystä tai kuvotuksesta ruokailun jälkeen. Oireinasi voi olla myös ajoittaista turvotusta ja vetämättömyyden tunnetta.

Tämä paketti sisältää testin ruoansulatuksen aloittavien vatsahappojen tilanteen selvittämiseksi, tulehdusta sekä stressin ja väsymyksen oireita lievittävää reishiuutetta, tehokkaasti ravinteita kehollesi antavaa viherjauhetta sekä rasvaa pilkkovien entsyymien tuotantoa aktivoivaa ja vatsan toimintaa tasapainottavaa omenaviinietikkaa.2) Ihonhoidon suolistopaketti mahdolliseen suolistobakteerien epätasapainotilaan (dysbioosiin)

Tämä suoliston hyvinvointia edistävä paketti on sinulle, joka olet jo kokeillut välttämisruokavalioita ja niistä huolimatta ihosi oireilee (esim. akne). Kärsit ehkä myös epämääräisistä maha-suolistokanavan vaivoista kuten turvotuksesta, ripulista, ummetuksesta, pahoinvoinnista ja krampeista, jotka on vaikea yhdistää mihinkään tiettyyn ruoka-aineeseen.

Tämä paketti sisältää suoliston vastustuskykyä ja tulehdusta hillitsevää reishiuutetta, prebioottista kuitulisää tukemaan laktobasillien kiinnittymistä suolistoon, probiootteja tukemaan suoliston hyvää bakteerikantaa sekä ruusunjuurta hillitsemään huonon bakteerikannan kasvua.

TwistBe suolistonhoidon starter kit, mahdollinen suoliston epätasapaino
75.20 €
(1)
Heti varastossa


Suolistoanalyysi yksilöidyn hoidon laatimiseksi


Yllä olevien pakettien tuotteet on valittu lieventämään suolisto- ja vatsaperäisiä oireita, mutta ainoastaan suolistoanalyysi eli mikrobiomitesti mahdollistaa yksilöllisen hoitoprotokollan suoliston tasapainotilan palauttamiseksi. Mikrobiomitestin avulla päästään kiinni juuri sinun suoliston tilanteeseen ja saat täsmähoito-ohjeet. Testiin kuuluu tulehdusarvojen testaus, joka vaikuttaa myös valittuihin hoitosuosituksiin. Lisäksi testiin voi valita mukaan loisien testauksen.

Yhteistyössä Annina Francioson ja Lääkärikeskus Astris:in kanssa pystymme tarjoamaan sinulle tämän lääkäritason palvelun suolisto-oireiden selvittämiseksi ja hoitamiseksi mahdollisimman helposti ja vaivattomasti. Annina on pätevöitynyt analysoimaan Astris:in mikrobiomitestin tuloksia ja laatimaan sen perusteella asiakkaalle yksilöidyn hoitosuunnitelman. Sinun ei tarvitse siis erikseen varata aikaa lääkärille, hakea lähetettä ja juosta monessa paikassa.


Näin mikrobiomitestaus tehdään

Suolistoanalyysin teettäminen ja hoidon saaminen kauttamme on helppoa.

1. Ota ja lähetä näyte

Saat mikrobiomitestipaketin TwistBe myymälältä tai kotiisi postitettuna ja voit rauhassa lähettää näytteen saamassasi postipaketissa.

2. Hoitokonsultaatio Annina Francioson kanssa

Testituloksien valmistuttua Annina käy tuloksesi läpi ja laatii sinulle yksilöidyn hoitoprotokollan suolistosi bakteeritasapainon saavuttamiseksi (ja mahdollisien loisien häätämiseksi). Konsultaatio tehdään TwistBe myymälällä tai Skype:n välityksellä.

Lisätietoa mikrobiomitestistä ja sen tarpeellisuudesta juuri sinulle saat sekä meiltä TwistBe:ltä (letstalk@twistbe.fi) että suoraan Anninalta (annina@francioso.com).


Haluatko ihonhoitovinkkiemme ja parhaiden tarjousten sisäpiiriimme?

TwistBen takaa löydät kolme kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijaa. Me Veera, Kati ja Susanna olemme opiskelleet kauppatieteitä, ihon biologiaa sekä kosmetiikan valmistusta. Me tiedämme mitä ihosi tarvitsee, mitkä raaka-aineet täyttävät tämän tarpeen, sekä sen mistä tuotteista sinun asiakkaana kannattaa maksaa saadaksesi omille rahoillesi parhaan vastineen. Tätä tietoa haluamme jakaa sinulle nettisivujemme, Kaikki ihonhoidosta podcastimme sekä Uusi Alku Ihollesi - verkkovalmennuksemme kautta.

Liity alta postituslistallemme! Saat vinkit ja tarjoukset ensimmäisenä sähköpostiisi. Lupaamme, että emme spämmää <3

Sinua saattaa kiinnostaa myös ...

Aiheutatko itsellesi iho-ongelmia?

Ihonhoidon podcast, Iho-ongelmat, 21.10.2019

Haaveissa kaunis ja kuulas iho, jonka kanssa voi ylpeänä mennä ulos ilman meikkiä? Tässä podcastissä kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijat Kati ja Veera käyvät läpi 5 keskeistä kohtaa, jotka sinun tulee huomioida, mikäli haluat saada ihosi hyvään kuntoon.

Ihonhoidon aikakone +40 -vuotiaalle -podcast

Ihonhoitovinkit, Ihonhoidon podcast, Iho-ongelmat, 24.09.2019

Kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijat Veera, Kati ja Annina käyvät läpi miksi + 40 vuotiaalle saattaa yhtäkkiä ilmestyä iho-ongelmia, mitä silloin on oleellista ottaa huomioon ja mitkä ovat 3 keskeisintä asiaa elintavoissasi millä voit vaikuttaa ihosi kuntoon selkeästi.

TOP 10 KAUNEUSRUOAT: NRO 9 OMENAVIINIETIKKA

Ravinto ja reseptit, Ihonhoitovinkit, 12.09.2019

Meiltä kysytään usein kuinka hoitaa ihoa ravintolisien sijaan ruokavalion avulla. Niinpä päätimme koota Top 10 suosikkikauneusruokamme blogiimme. Tällä kertaa vuorossa on listan nro 9: omenaviinietikka.