Luukku 11: Antipodes kasvonaamio ja -kuorinta -20%

11. 12. 2020

Luukku 11: Antipodes kasvonaamio ja -kuorinta -20%

Luukun 11 kunniaksi tarjoamme Antipodes Manuka Honey -naamiosta sekä Antipodes Reincarnation -kuorintavoiteesta -20% alennuksen. Saat hoitolatason tuloksia ihonhoidossa helposti ja nopeasti kotonakin.

Antipodes on uusiseelantilainen sarja, joka tunnetaan tuotteidensa tehon testaamisesta tieteellisin kokein. Monet Antipodes-valikoiman tuotteista ovatkin kiirineet asiakkaidemme suosioon, sillä niiden on todettu boostaavan kollageenituotantoa ja iholle on niiden avulla mahdollista saada näkyviä ja tuntuvia tuloksia - kuten muillakin Twistben valikoiman tuotteilla.

Nämä tuotteet ovat loistava joululahjaidea yhdessä tai erikseen kaikille ihotyypeille! Todellisen tehohoidon ihollesi saat ensin kuorimalla sen Reincarnation kuorinnalla, ja sen jälkeen tekemällä Manuka Honey kosteusnaamion.

Reincarnation kuorintavoiteessa avokadoöljyn ja hienoksi jauhetun jojobasiementen yhdistelmä kuorii hellävaraisen tehokkaasti kuollutta ihosolukkoa ja kehäkukkaöljy ravitsee ja korjaa ihoa. Porkkanan siemenuute kirkastaa ja elvyttää ihon pintaa saaden sen näyttämään upealta. Kaoliinisavi syväpuhdistaa ihoa.

“Ihanan hellävarainen kuorinta! Kasvot jäivät ihanan pehmeiksi.”

Manuka Honey kasvonaamio on pintakuivan ja talven kylmästä ilmasta kärsineen ihon pelastus. Se on todellinen tehopakkaus: Antipodesin Manuka kosteusnaamio sitoo kosteutta, pitää epäpuhtaudet kurissa, ravitsee, puhdistaa ja elvyttää ja kirkastaa.

“Tämä tuote on superkosteuttaja ja jättää iholle ihanan tunteen. Sopii jopa kuivaihoiselle atoopikolle. Suosittelen!”

Tarjous on voimassa 11.-27.12.2020 verkkokaupassa ja myymälällä, tai niin kauan kuin tuotteita riittää.

Kirjoitukseen liittyvät tuotekokoelmat:


Liity postituslistalle

Suomi