Luukku 12: Essen upeat lahjaideat ja kasvohoito

12. 12. 2020

Luukku 12: Essen upeat lahjaideat ja kasvohoito

Tämän päivän luukusta paljastamme upean Esse-tarjouksen: Esse Limited Edition lahjapakkaukset sekä Essen kasvohoidot -20%.

Essen tämän joulun lahjapakkaukset sisältävät rakastetuimpia Esse tuotteita: ylellisen, tehokkaasti meikkiä putsaavan, mutta hellävaraisen Esse Sensitive Cleanser puhdistusmaidon, sekä setistä riippuen Nourish tai Hydro Sensitive kosteusvoiteen. Setin kruunaa kaupan päälle tuleva uutuus, Resurrect seerumi 15ml koossa. Seerumin arvo on 55,50€, joten hintaetusi lahjapakkauksissa on yli 30%!

Osta Esse kasvohoito lahjaksi tai hemmottele itseäsi!

Twistbe hoitolan pian valmistuvat kosmetologit Marjo ja Emmi tekevät Esse kasvohoitoja -20% oppilastyöhintaan. Kasvohoidon aikana saat elinvoimaa, hemmottelua, kosteutta, puhtautta ja personoitua ihonhoitoa juuri sinun ihosi tarpeisiisi!

Hoitoon tullessasi sinun ei tarvitse tietää minkälainen hoito sopii parhaiten omalle ihollesi. Ennen hoidon alkua hoitaja tarkastelee ihosi tarpeita ja sen erityispiirteitä. Sen jälkeen valitaan ihotyypillesi parhaiten sopiva hoitokokonaisuus sekä tuotteet. Hoito toteutetaan Esse -sarjan tuotteilla.

Kirjoitukseen liittyvät tuotekokoelmat:


Liity postituslistalle

Suomi