Luukku 15: Kaikki Greenscents pesuaineet -15% + arvonta

15. 12. 2020

Luukku 15: Kaikki Greenscents pesuaineet -15% + arvonta

Vielä ehtii tehdä joulusiivouksen! Tämän päivän luukusta paljastuu -15% tarjous Greenscents -pesuaineista sekä arvonta, jossa voit voittaa Greenscents-siivoussetin.

Moni ei tule ajatelleeksi, että kaikki tuotteet mitä kotona käytämme vaikuttavat kehomme ja ihomme kuormitukseen: pyykinpesuaine, tiskiaine, yleispuhdistussuihkeet. Etenkin aikana, jolloin kiinnitämme entistä tarkempaa huomiota käsienpesuun, tulisi kiinnittää huomiota myös kotona käytettävien siivoustuotteiden kuormittavuuteen iholle.

Greenscents on tunnettu erittäin riittoisista sekä ympäristö - ja ihoystävällisistä siivoustuotteista. Heidän pyykinpesunestettä tarvitsee vain noin ruokalusikallisen eli 15ml per koneellinen! Eli jopa neljä kertaa vähemmän, kuin tyypillisiä pesuaineita. Meillä Twistben myymälällä on lisäksi saatavilla Greenscents täyttöpalvelu käsitiski- ja pyykinpesuaineista: Voit tulla täyttämään vanhan pesuainepullosi ja saat ne -15% edullisempaan hintaan kuin ostaessasi uuden pullon.

Arvonnan palkinto Greenscents siivoussetti sisältää astianpesuaineen ja yleispuhdistussuihkeen. Tämän luukun arvontapalkintoja meillä on 3 kpl. Arvomme 1 palkinnon Twistben Facebookissa, 1 palkinnon Twistben instagramissa ja 1 palkinnon Twistbe myymälällä. Somessa arvontapalkinnot arvotaan klo 12 seuraavana päivänä.

Tarjous on voimassa 15.-27.12. 2020 verkkokaupassa ja myymälällä, tai niin kauan kuin tuotteita riittää.

Klikkaa tarjouksiin:

Greenscents -tuotteet

Kirjoitukseen liittyvät tuotekokoelmat:


Liity postituslistalle

Suomi