Twistben digijoulukalenteri on täällä!

30. 11. 2020

Twistben digijoulukalenteri on täällä!

Tervetuloa odottamaan joulua kanssamme! Supersuositun kosmetiikkakalenterimme lisäksi julkaisemme tänä vuonna myös verkkokaupan oman digijoulukalenterin.

Avaamme 1.12. alkaen joka päivä jouluaattoon asti aina uuden luukun, jonka takaa paljastuu lisää niin koko kalenterin ajan voimassa olevia etuja, kuin lyhyempiä, kolme päivää kestäviä kaupanpäällis-tarjouksia. Mukana on myös muita mukavia yllätyksiä.

Löydät kalenterin tarjoukset verkkokauppamme etusivulta, sekä tästä digijoulukalenteri-blogista. Kampanjassa on mukana tuotteita monilta asiakkaidemme kestosuosikeilta, kuten Antipodes, BYBI, Flow Cosmetics, Nourish London, Olivia Klein ja Kolme Cosmetics.

Julkaisemme tarjoukset myös somessa, joten kannattaa laittaa seurantaan myös Twistben Facebook ja Instagram, niin et missaa yhtään luukkua!

Prosenttitarjoukset ovat voimassa 27.12. asti, tai niin kauan kuin tuotteita riittää. Kaupanpäällistarjousten voimassaoloaika on aina kolme päivää kerrallaan. Näiden tarjousten ajankohta julkistetaan aina vasta luukun aukaisun myötä, säilyttääksemme joulukalentereille ominaisen yllätyksellisyyden ♡.

Kirjoitukseen liittyvät tuotekokoelmat:


Liity postituslistalle

Suomi