Maksaläiskien hoito

30. 04. 2020

Maksaläiskien hoito

Maksaläiskiä alkaa tyypillisesti näkyä iholla 30 ikävuoden jälkeen. Niiden suurin aiheuttaja on yleensä hormonitoiminta ja kaikki hormonitoimintaan vaikuttavat tapahtumat: stressi, raskaudet, hormonaalinen ehkäisy ja myöskin jotkut muut lääkkeet, ovat yleisin syypää siihen jos maksaläiskiä alkaa esiintyä.

Olemme koonneet tälle sivulle vinkkejä maksaläiskien hoitoon, sekä tuotteita, jotka ovat erityisesti hyödyllisiä maksaläiskien hoidossa ja jotka olemme valinneet tarkkaan raaka-aineiden perusteella.

TIEDÄTKÖ OLEVASI ALTIS MAKSALÄISKILLE?

Maksaläiskien hoitoon kannattaa kiinnittää huomiota kaikkia kosmetiikkatuotteita valitessa jatkuvasti jo mielellään ennen kuin niitä alkaa puhjeta, jos tietää, että on altis niille. Tuotteet valitaan aina oman ihotyypin mukaisesti, mutta tässä vielä muutamia vinkkejä siihen, mitä tuotteilta kannattaa erityisesti etsiä.

HUOMIOI NÄMÄ MAKSALÄISKIEN HOIDOSSA:

1) Suojaa iho hyvin auringolta. Käytä aina fysikaalista aurinkosuojaa. Helppo vaihtoehto kasvojen ihoa suojatessa on valita meikkipohja, jossa on jo valmiina aurinkosuoja.

2) Kosteutuksessa käytä tuotteita, jotka hillitsevät melaniinin tuotantoa ja jotka kirkastavat ja vaalentavat ihoa. Panosta esimerkiksi kirkastavaan seerumiin ja kasvoveteen.

3) Kannattaa panostaa hellävaraiseen entsyymikuorintaan, joka nopeuttaa ihosolujen pilkkoutumista ja ihon uudistumista sekä sen jälkeen käyttää tehokosteuttajaa, esim seerumia tai naamiota.

4) Sitruunan eteerinen öljy auttaa vaalentamaan jo olemassa olevia maksaläiskiä, joten suosi sitä sisältäviä tuotteita iltaisin. Sitrus-eteeriset öljyt ovat kuitenkin herkkiä auringonvalolle, joten suosi tuotteita, joissa sitrusöljyt ovat uutettuja (ei puristettuja, pressed).

LATAA MYÖS ILMAINEN IHONHOIDON OPPAAMME!

Oppaassa käymme läpi kolme yleisintä virhettä ihonhoidossa ja keinot, miten välttää ne. Vääränlaisilla tuotteilla ja ihonhoitorutiineilla voi aiheutta tietämättään itselleen erilaisia iho-ongelmia, kuten kuivuutta, rasvoittuvuutta sekä epäpuhtauksia. Olemme laatineet oppaan, jotta sinä saisit mahdollisimman hyvän pohjan omalle ihonhoidollesi. Ilmaisen ihonhoidon oppaamme neuvoilla voit välttää jo monta sudenkuoppaa ihonhoidossa. Voit ladata oppaan tästä.

Osaatko sinä valita juuri omalle ihollesi sopivat tuotteet?

Me TwistBellä ymmärrämme mitä iho tarvitsee biologian näkökulmasta ja mitkä raaka-aineet vastaavat tähän tarpeen. Meidät tunnetaan siitä, että saamme asiakkaillemme uskomattomia tuloksia ihonhoidossa ainutlaatuisen ja ihon luontaiseen toimintaan perustuvan ihonhoitometodimme ja tarkan raaka-aine tuntemuksemme ansiosta.

Tuloksien lisäksi meille on tärkeää, että tuotteet eivät kuormita ihoasi, kehoasi tai ympäristöä. Ymmärrämme, että kaikilla ei kuitenkaan välttämättä ole aikaa perehtyä tuotteiden ainesosalistoihin. Siksi me TwistBellä olemme tehneet tämän työn puolestasi.

Me olemme asiantuntijoita, jotta sinun ei tarvitse olla.

Helpottaaksesi sinun arkea ja saadaksesi ihosi haluamasi kuntoon TwistBen ihonhoidon asiantuntijat Kati ja Veera ovat koonneet parhaat maksaläiskille sopivat tuotteet yhdelle sivulle. Klikkaa alta tutustumaan tuotteisiin.

Voit myös ladata ilmaisen ihonhoito-oppaamme, jossa käymme vielä läpi miten vältät 3 yleisintä iho-ongelmia aiheuttavaa virhettä.

Tuotteet Maksaläiskille Lataa ihonhoito-opas
Kirjoittaja:
TwistBe Kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijasi


Liity postituslistalle

Suomi