Miten hoitaa akuuttia iho-ongelmaa?

22. 03. 2019

Miten hoitaa akuuttia iho-ongelmaa?

Onko ihosi mennyt huonoon kuntoon joko äkillisesti tai pidemmän ajan seurauksena? Kärsitkö ihon kuivuudesta, punoituksesta, kirvelystä, kuumotuksesta tai kiristelevästä tunteesta? Ehkä allerginen reaktio horjutti ihosi kunnon äkillisesti? Tai ehkä tuntuu, että olet jo kokeillut kaikkea, mutta mistään ei ole löytynyt helpotusta?

Näin asiakkaamme Minna 45v kertoi meille tämän podcastin teemaa sopivasti sivuten:

"Ihoni on aina ollut kuiva ja kaapit täyttyneet jos jonkinlaisista puteleista. Olin siis kokeillut kaikkea mahdollista miselleistä Korean ihmeisiin! Törmäsin teihin TwistBen mimmeihin joulumarkkinoilla ja piipahdin myöhemmin ihanassa myymälässä. Veeran neuvoilla ihoni korjaantui parissa viikossa. Olen enemmän kuin tyytyväinen ja ihon hoito näillä kamoilla on oikeasti helppoa. Kiitos❤️"

Tämän kertaisessa podcastissä käymme siis läpi miten hoitaa akuuttia iho-ongelmaa sekä annamme sinulle yksinkertaiset ja käytännönläheiset vinkit siihen, mitä sinun kannattaa tehdä tällaisessa tilanteessa. Tämä podcast on erityisesti sinulle, joka kärsit atopian ja perioraalidermatiitin kaltaisista iho-oireista kuten ihon kuivuudesta, punoituksesta, ärsytyksestä ja mahdollisista pienistä näpyistä. Jos ihoasi kiusaa enemmänki tulehdukselliset iho-oireet kuten akne tai ruusufinni suosittelemme sinua kuuntelemaan erityisesti podcast jakson 43: Mitä tehdä kun kosmetiikka ei auta iho-ongelmiin?Muita blogikirjoituksia, joista voit saada apua:

1) Mistä apua iho-oireisiin?

2) Miten opin hoitamaan sekaihoani

3) Mitä tehdä kun kosmetiikka ei auta iho-ongelmiin?


Kaipaatko apua INCIen tulkintaan ja oman ihonhoitorutiinisi läpikäyntiin?

Haluatko tietää ovatko omat ihonhoitorutiinisi kunnossa? Tsekkaa tämä podcastissä mainittu palvelumme:

[fill tuote 39009]

Onko Kaikki ihonhoidosta -podcast sinulle uusi tuttavuus?

TwistBen sekä tämän podcastin takaa löydät kolme kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijaa. Me Veera, Kati ja Susannaolemme opiskelleet kauppatieteitä, ihon biologiaa sekä kosmetiikan valmistusta. Me tiedämme mitä ihosi tarvitsee, mitkä raaka-aineet täyttävät tämän tarpeen, sekä sen mistä tuotteista sinun asiakkaana kannattaa maksaa saadaksesi omille rahoillesi parhaan vastineen. Lue lisää TwistBestä ja siitä mitä voit odottaa meillä asioidessasi täältä.

Tätä tietoa haluamme jakaa sinulle Kaikki ihonhoidosta -podcastissä, nettisivuillamme sekä Uusi Alku Ihollesi - verkkovalmennuksessa.

Kirjoita kommentti

Kommentit hyväksytään ennen julkaisua.

Lisää kirjoituksia: Ihonhoito-ohjeet

Teini-ikäisen ihon hoito (n. 13-18v)
Teini-ikäisen ihon hoito (n. 13-18v)

30. 04. 2020

Lue lisää
Rosacea-ruusufinnien hoito
Rosacea-ruusufinnien hoito

30. 04. 2020

Lue lisää
Couperosan hoito
Couperosan hoito

30. 04. 2020

Lue lisää

Liity postituslistalle

Suomi