Normaalin ihon hoito

30. 04. 2020

Normaalin ihon hoito

Normaali iho on yleisesti ottaen hyvinvoiva ja tasapainoinen. Se ei ole liian kuiva tai rasvainen, talin eritys on tasapainossa. Ihon väri on tasainen, eikä iho ärsyynny herkästi. Normaaliin ihoon vaikuttaa kuitenkin mm. vuodenajanvaihtelu, kuukautiskierto, stressi ja ruokavalion vaihtelu.

Normaalinkin ihon toimintaa voi häiritä ja horjuttaa huonoilla elintapavalinnoilla sekä vääränlaisilla ihonhoitorutiineilla ja tuotteilla, jolloin iho voi vaikuttaa kuivalta, rasvoittuvalta tai siihen voi tulla epäpuhtauksia. Tästä syystä on tärkeää hoitaa ihoa sen luonnollista tasapainoa kunnioittaen, jotta ei tule luoneeksi itselleen tarpeettomia iho-ongelmia.

MITEN HOITAA NORMAALIA IHOA OIKEAOPPISESTI?

Puhdistus
Normaali iho puhdistetaan maitomaisia, balsameja tai öljymäisiä puhdistustuotteita käyttäen. Geelit ja vaahdot ovat tyypillisesti hellävarainen ja hajusteeton pakettimerkinnoistään huolimatta sellaisia, jotka vahingoittavat ihon luonnollista tasapainoa, joten näitä kannnattaa normaali ihoisenkin vältellä.

Kasvovesi
Suosittelemme ehdottomasti kasvoveden käyttöä, sillä hyvälaatuinen kasvovesi on yksi merkittävin tapa pitää ihon kunto hyvänä, etenkin vaihtuvien olosuhteiden keskellä (matkustelu, Suomessa eri vuodenajat). Kasvovesi suihkutetaan puhdistetulle ja kuivalle iholle aamuin illoin. Kun kasvot ovat vielä hieman kosteat kasvovedestä levitetään iholle kosteutustuote. Kasvovesi on siis kosteutustuote, ei puhdistustuote!

Ihon kosteutus
Aamuisin iholle levitetään kasvoveden päälle joko ensin seerumi ja sitten kasvovoide tai sitten pelkkä kasvovoide. Kosteutuksessa kannattaa suosia hyvälaatuisia kylmäpuristettuja kasviöljyjä, kukkaisvesiä sekä antioksidanttipitoisia tuotteita, jotka suojelevat ihoa sen päivän aikana kohtaamilta vapailta radikaaleilta ja estävät ihon ennenaikaisen vanhenemisen. Etenkin talvella ne ovat loistava lisä ihon hoitoon. Iltaisin kasvoille levitetään kasvoveden päälle halutessasi ensin seerumi ja sitten laadukas kasvoöljy.

NORMAALIN IHON TEHOHOITO

Seerumin käyttö ei ole pakollista ellei sinulla ole jotain erityistä tarvetta. Seerumeilla voi esimerkiksi kirkastaa ihoa tai esimerkiksi kaupungissa asuvana voit neutralisoida saasteiden aiheuttamia vaikutuksia iholla. Etenkin antioksidanttipitoisilla seerumeilla voi myös hidastaa ennenaikaista ikääntymistä.

Jos ihosi voi hyvin, eikä sinulla ole erityistarpeita, ei ole välttämätöntä käyttää koko ajan kaikkia erikoistuotteita kuten naamioita, kuorintoja ja seerumeita. On ihan ok ja jopa suositeltavaa käyttää hyvinkin yksinkertaisia tuotteita, jos ihosi ei vaadi erikoishuomiota. Oikein valitut yksinkertaiset tuotteet kuten esimerkiksi Balm Balmin kosteuttava ruusunmarja seerumi ovat aivan loistavia ja silti hoitavia ja tehokkaita tuotteita.

Osaatko sinä valita juuri omalle ihollesi sopivat tuotteet?

Me TwistBellä ymmärrämme mitä iho tarvitsee biologian näkökulmasta ja mitkä raaka-aineet vastaavat tähän tarpeen. Meidät tunnetaan siitä, että saamme asiakkaillemme uskomattomia tuloksia ihonhoidossa ainutlaatuisen ja ihon luontaiseen toimintaan perustuvan ihonhoitometodimme ja tarkan raaka-aine tuntemuksemme ansiosta.

Tuloksien lisäksi meille on tärkeää, että tuotteet eivät kuormita ihoasi, kehoasi tai ympäristöä. Ymmärrämme, että kaikilla ei kuitenkaan välttämättä ole aikaa perehtyä tuotteiden ainesosalistoihin. Siksi me TwistBellä olemme tehneet tämän työn puolestasi.

Me olemme asiantuntijoita, jotta sinun ei tarvitse olla.

Helpottaaksesi sinun arkea ja saadaksesi ihosi haluamasi kuntoon TwistBen ihonhoidon asiantuntijat Kati ja Veera ovat koonneet parhaat normaalille iholle sopivat tuotteet yhdelle sivulle. Klikkaa alta tutustumaan tuotteisiin.

Voit myös ladata ilmaisen ihonhoito-oppaamme, jossa käymme vielä läpi miten vältät 3 yleisintä iho-ongelmia aiheuttavaa virhettä.

Tuotteet Normaalille Iholle Lataa ihonhoito-opas
Kirjoittaja:
TwistBe Kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijasi


Liity postituslistalle

Suomi