Rasvoittuvan ihon hoito

30. 04. 2020

Rasvoittuvan ihon hoito

Rasvainen iho kiiltää herkästi päivän mittaan, toisilla jo heti aamun tunneilla. Saatat yllättyä, kun sanomme, että rasvoittuvan ihon taustalla voi kuitenkin olla ihon kosteudenpuute. Siinä missä kuivan ihon oireet syntyvät helposti liian voimakkaista ihonpuhdistustottumuksista sekä puutteellisen ja oikealaatuisen kosteutuksen puutteesta myös rasvaisuuteen taipuva iho oireilee herkästi aivan samoista syistä.

Rasvaiselle iholle tyypillistä on myös se, että ihohuokoset saattavat näyttää suuremmilta kuin muilla ihotyypeillä. Ihon rasvoittuminen johtuu runsaasta talintuotannosta ja väärin hoidettuna iholle saattaa tulla epäpuhtauksia.

Rasvaisella iholla voidaan siis ajatella olevan kolme haastetta, joihin tulee kiinnittää huomiota:
1) Talin eritys
2) Ihohuokosten koko
3) Epäpuhtaudet

MITEN HOITAA RASVOITTUVAA IHOA?

Puhdistus Ihoa kannattaa pestä joko puhdistusmaidolla tai vaihtoehtoisesti esimerkiksi risiiniöljyllä. Puhdistusmaidon sekaan voidaan halutessa yhdistää miedosti kuorivaa jauhetta, esimerkiksi Olivia Kleinin Deep Peel jauhetta. Puhdistuksen apuna kannattaa myös suosia esimerkiksi musliiniliinaa, sillä se puhdistaa ihoa syvemmältä. Vältä ehdottomasti vaahtoavia puhdistusaineita ja saippuoita sillä ne vain kehoittavat ihoa lisäämään talintuotantoa entisestään!

Kasvovesi
Kasvovedeksi kannattaa valita tuote, joka on antiseptinen ja rauhoittaa talintuotantoa. Suosittelemme ehdottomasti kasvoveden käyttöä, sillä hyvälaatuinen kasvovesi on yksi merkittävin tapa parantaa ihon kuntoa. Kasvovesi suihkutetaan puhdistetulle ja kuivalle iholle aamuin illoin. Kun kasvot ovat vielä hieman kosteat kasvovedestä levitetään iholle kosteutustuote. Kasvovesi on siis kosteutustuote, ei puhdistustuote!

Kosteutus
Aamuisin iholle levitetään kasvoveden päälle erittäin kevyt voide. Tämän lisäksi ihoa kannattaa kosteuttaa esimeriksiksi argan-, jojoba-, tai muulla rasvoittuvalle iholle sopivalla öljyllä. Näin saadaan hillittyä talin tuotantoa. Vältä kuitenkin vahoja sisältäviä tuotteita sekä komedogeenisiä öljyjä. Sheavoi sen sijaan on toimiva raaka-aine, sillä se ei tuki ihohuokosia. Iltaisin iholle levitetään seerumi kasvoveden päälle ja tämän päälle kasvoöljy.

RASVOITTUVAN IHON TEHOHOITO

Rasvoittuvalle iholle kannattaa suosia puhdistavia, kirkastavia ja ihoa tasapainottavia seerumeita. Iho kannattaa kuoria hedelmähappoja sisältävällä kuorinnalla kerran viikossa. Kosteuttavaa, tasapainottavaa ja ihoa rauhoittavaa naamiota kannattaa käyttää 1-2 kertaa viikossa.

LATAA MYÖS ILMAINEN IHONHOIDON OPPAAMME!

Oppaassa käymme läpi kolme yleisintä virhettä ihonhoidossa ja keinot, miten välttää ne. Vääränlaisilla tuotteilla ja ihonhoitorutiineilla voi aiheutta tietämättään itselleen erilaisia iho-ongelmia, kuten kuivuutta, rasvoittuvuutta sekä epäpuhtauksia. Olemme laatineet oppaan, jotta sinä saisit mahdollisimman hyvän pohjan omalle ihonhoidollesi. Ilmaisen ihonhoidon oppaamme neuvoilla voit välttää jo monta sudenkuoppaa ihonhoidossa. Voit ladata oppaan tästä.

TUOTESUOSITUKSET SEKAIHON HOITOON

Tutustu alla rasvoittuvan ihon tuotesuosituksiimme, jotka sisältävät erityisesti rasvoittuvalle iholle sopivia raaka-aineita. Löydät tuotteet järjestyksessä puhdistustuotteet, kasvovedet, seerumit, kasvovoiteet, öljyt, balsamit, kuorinnat, naamiot ja sisäisesti käytettävät tuotteet.

Osaatko sinä valita juuri omalle ihollesi sopivat tuotteet?

Me TwistBellä ymmärrämme mitä iho tarvitsee biologian näkökulmasta ja mitkä raaka-aineet vastaavat tähän tarpeen. Meidät tunnetaan siitä, että saamme asiakkaillemme uskomattomia tuloksia ihonhoidossa ainutlaatuisen ja ihon luontaiseen toimintaan perustuvan ihonhoitometodimme ja tarkan raaka-aine tuntemuksemme ansiosta.

Tuloksien lisäksi meille on tärkeää, että tuotteet eivät kuormita ihoasi, kehoasi tai ympäristöä. Ymmärrämme, että kaikilla ei kuitenkaan välttämättä ole aikaa perehtyä tuotteiden ainesosalistoihin. Siksi me TwistBellä olemme tehneet tämän työn puolestasi.

Me olemme asiantuntijoita, jotta sinun ei tarvitse olla.

Helpottaaksesi sinun arkea ja saadaksesi ihosi haluamasi kuntoon TwistBen ihonhoidon asiantuntijat Kati ja Veera ovat koonneet parhaat rasvoittuvalle iholle sopivat tuotteet yhdelle sivulle. Klikkaa alta tutustumaan tuotteisiin.

Voit myös ladata ilmaisen ihonhoito-oppaamme, jossa käymme vielä läpi miten vältät 3 yleisintä iho-ongelmia aiheuttavaa virhettä.

Tuotteet Rasvoittuvalle Iholle Lataa ihonhoito-opas
Kirjoittaja:
TwistBe Kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijasi


Liity postituslistalle

Suomi