10 tärppiä ihon kirkastamiseen

10 tärppiä ihon kirkastamiseen

Joulun jälkeisen herkuttelun vastapainoksi halusimme tarjota välipäiville ihon hemmottelu- ja kirkastusvinkkejä Glow -kampanjan muodossa. Iholle toivotun hehkun ja kirkastamisen aikaansaamiseksi on avainasemassa 2 asiaa: syväpuhdistaminen ja tehokosteutus. Kokosimme sinulle tähän blogiin 10 parasta tuotetta, jotka saat nyt -15 % edullisemmin 6.1.2021 asti.

Katso kaikki välipäivätarjouksemme kootusti tarjouskategoriastamme.

1. Essen Refining Cleanser

“Tekee sen minkä lupaa. Kuukauden säännöllisen käytön jälkeen (2-3 kertaa viikossa) epäpuhtaudet ovat vähentyneet merkittävästi ja ihon pinta on tasainen. Tätä aion käyttää jatkossakin!”

Syväpuhdistukseen loistava vinkki, joka hehkuu spa-henkisyyttä on Essen syväpuhdistava Refining Cleanser. Se kirkastaa ihoa ja auttaa myös taltuttamaan mustapäät. Tämä tuote on parhaimmillaan muutaman kerran viikossa syväpuhdistavana naamiona käytettynä. Refining Cleanser sopii erinomaisesti myös urheilevalle miehille hikitreenin jälkeen ihon tehopuhdistukseen.

2. Gua sha -kampa

"Gua sha on vienyt sydämeni, niin rentouttavaa ja vaikutukset ovat näkyviä. Iho hehkuu ja tuntuu tasapainoiselta, odotan innolla mitä pidempi käyttö tekee iholleni."

Gua sha -välineet ovat ravintoneuvojamme Anninan ehdoton suosikki ihonhoitoon. Kasvojesi lihakset sekä iho kaipaavat koko muun kehosi tavoin tehokasta verenkiertoa ja jumppaa. Gua shan avulla saat tehostettua ihosi pintaverenkiertoa sekä tehostettua kosmetiikkatuotteiden imeytymistä. Gua sha -kampa sopii käytettäväksi koko keholle.

3. Gua sha -lasta

"Kasvohieronnan tuloksia näkyi jo yhden käyttökerran jälkeen. Iho oli kuulaampi. Ostin tuotteen kaulan ihon veltostumisen takia, joten aika näyttää kiinteyttääkö hieronta ihoa.”

Gua sha -lasta on puolestaan muotoiltu erityisesti kasvojen käsittelyyn. Sen kasvojen piirteitä mukailevan muotoilun ansiosta se istuu todella hyvin kasvojen luustoon, leukalinjaan, purulihaksistoon, poskiluille ja silmien ympärille. Verenkierron vilkastuttamisen lisäksi gua sha vilkastuttaa myös lymfanesteiden kiertoa, joka puolestaan tehostaa kuona-aineiden kuljetusta.

4. Jinmee Hydrapuff

“Nämä loistavia, voi itse valita hajusteettomia tuotteita kasvonaamioksi! Iho on käytön jälkeen kosteutunut ja kiinteä. Pienet laput saa helposti sijoitettua ongelmakohtiin eikä tarvitse joka kerta koko kasvoja peittävää kangasnaamiota. Säästyy myös rahaa kun teet ohjeiden mukaan omasta kosmetiikasta naamiococtailin lappusten kanssa! Tärkein ominaisuus kierrätettävyys.”

Oletko ihastunut sheet maskeihin, mutta mietit niiden ympäristövaikutuksia? Entä oletko epävarma niiden sisältämien raaka-aineiden sopivuudesta sinulle? Hydrapuff on tähän todella hyvä vastine! Hydrapuffit ovat DIY-tyylisiä Sheet Maskeja, joiden avulla voit omia ihonhoitotuotteitasi käyttämällä tehdä itsellesi naamion. Hydrapuff tehostaa käyttämiesi tuotteiden tehoa jopa 50%!

Käyttäminen on todella yksinkertaista. Laita pieneen kulhoon tuotteet joiden vaikutusta haluat tehostaa, esimerkiksi luraus kasvovettä, seerumia ja tippa öljyä, dippaa Hydrapuff kulhoon ja anna sen imeä nesteet itseensä. Tämän jälkeen aseta Hydrapuffit kasvoille ja rentoudu <3

Hydrapuffien avulla voit myös kätevästi kohdistaa erilaista hoitoa eri kohdille kasvoja: jos esimerkiksi leuassasi on hormoninäppyjä, mutta kasvot tuntuvat poskien alueelta kuivalle voit tehdä leualle syväpuhdistavan hoidon ja poskille tehokosteutuksen. 

5. BYBI Mega Mist

“Kosteuttaa todella ihanasti talvikuivaa ihoa. Tämän laiton jälkeen myös kasvovoiteet imeytyvät tosi hyvin iholle.”

Asiakkaidemme kestosuosikki BYBI Mega Mist sisältää enemmän hyaluronihappoa kun moni seerumi. Tästä syystä BYBI Mega Mist kasvovesi tuo iholle todellista tehokosteutusta. Hyaluronihappo muun muassa silottaa, pehmentää ja edistää ihon kimmoisuutta.

6. Antipodes Resurrect kasvovesi

“Kasvovesi, joka lunastaa lupaukset. Ostan jatkossakin. Tuntuu iholla ihanan täyteläiseltä. Tuotekuvaus kuvaa erinomaisesti tuotetta ja itsellä tämä on toiminut odotusten mukaisesti. Tämä ei aiheuta ihoärsytystä silloinkaan, kun iho on huonona, vaan vaikutukset on pelkästään positiivisia. Suihke on hienojakoinen, mutta tosi runsas ja levittyy aika laajalle eli montaa suihkausta ei tarvitse.”

Syksyllä uutuutena valikoimaamme tullut Antipodes Resurrect on kirkastava kasvovesi, jolla on myös ihoärstytystä ja tulehdusta rauhoittavia ominaisuuksia. Valitse tämä kasvovesi jos haluat rauhoittaa ihoa ja sen punoitusta, vähentää rasvoittuvuutta ja kirkastaa ihoasi.

VINKKI! Lataa maksuton ihonhoidon oppaamme kasvoveden käytöstä!

7. Pure=Beauty Glow Booster kasvoöljy

“Käytä sellaisenaan tai tehosta kasvovoiteesi toimintaa.”

Glow Booster on kotimaisen Pure=Beautyn uutuus kasvoöljy. Se on ihoa kirkastava ja uudistava kasvoöljy, joka sisältää runsaasti antioksidantteja ja vitamiineja. Ei sisällä mitään ylimääräistä, vaan pelkästään ihoa aidosti hoitavia raaka-aineita. Tämä tuote on siis Twistbe tyyliin todellista ihon superfoodia.

8. Olivia Klein Vitamin Serum

Olivia Kleinin Vitamin Serum on omian kirkastamaan ja vahvistamaan väsynyttä ihoa. Tämä seerumi on ollut sekä nais- että miesasiakkaidemme suosiossa pitkään yhdessä Vitamin Cream kasvovoiteen kanssa. Se on loistava tuote kaikille ihotyypeille ja sopii myös hajusteherkille, sillä tuote on hajusteeton. 

9. Nourish London Radiance aloituspakkaus normaalille iholle

“Tuotteissa on ihanat koostumukset ja viehättävä ruusun tuoksu. Ihoni punoitus on hieman rauhoittunut setin tuotteiden käytön myötä. Eniten olen tykännyt kosteusvoiteesta, joka on juuri sopiva koostumus pintakuivalle sekaiholle näin talvisaikaan.”

Jos haluat kokeilla jotain uutta ihon kirkastukseen on Nourish Londonin Radiance aloituspakkaus on loistava setti, jossa saat mukana kaiken ihonhoidossa tarvittavan. Setin tuotteet riittävät yllättävän pitkään: Twistben perustajalla Katilla oli setti käytössä ja tuotteet riittivät kuukaudeksi! Settiin kuuluu kirkastava puhdistusmaito, kosteuttava kasvovesi, peptidi seerumi sekä kirkastava kasvovoide.

10. Eco By Sonya Face Compost™ Mask Purple Power kasvonaamio 75ml

“Kirkastava ja rauhoittava naamio.”

Loppuvuodesta Twistben valikoimiin uutuutena saapunut Purple Power mask on ihastuttanut monipuolisuudellaan. Se puhdistaa, kirkastaa ja rauhoittaa ihoa. Lisäksi Eco By Sonyan uutuus kasvonaamiossa on runsaasti ennenaikaista ikääntymistä vastaan taistelevia antioksidantteja, jotka torjuvat myös tulehdusta.

Tutustu asiantuntijoidemme suosituksiin:

Lue myös:

Ilmainen ihonhoidon opas: Kasvovesi

TwistBe Kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijasi
TwistBe Kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijasi


Tilaa uutiskirje

Konkreettisia ihonhoitovinkkejä, vaihtuva kuukausietu vain tilaajille sekä tietoa uutuuksista ja tarjouksista