Anti-age smoothieresepti

Anti-age smoothieresepti

Smoothiet ovat helppo ja herkullinen tapa lisätä ruokavalioon siitä puuttuvia, ihon hyvinvointia edistäviä ravintoaineita. Mikäli elät kiireen keskellä, saat ehkä liian vähän unta tai tasapainoilet monipuolisen ruokavalion ylläpitämisen kanssa on tämä anti-age smoothieresepti sinua varten!

Viittaamme anti-age nimellä smoothien sisältämien ravintoaineiden kykyyn auttaa ihosoluja taistelemaan ennenaikaisen vanhenemisen merkkejä vastaan.

Smoothien sisältämä tyrni on todellinen kauneusmarja ja mieletön antioksidantti- ja vitamiinipommi. Tyrnijauhe sisältää luontaisesti 60 eri antioksidanttia, yli 10 kertaa enemmän C-vitamiinia kuin appelsiini, runsaasti A-, B1-, B2-, B12-, C-, E- ja K-vitamiineja sekä omega rasvahappoja. Nämä ovat kaikki tärkeitä ravintoaineita edesauttamaan ihon hyvää kuntoa.

Pakurijauhe on myös erinomainen antioksidanttien lähde, mutta sisältää myös runsaasti ihoa suojaavaa melaniinia sekä iholle tärkeitä aminohappoja.

MSM + C auttaa kehoa tuottamaan kollageenia sen tuotannon luonnollisesti vähentyessä jo 25 -vuoden iässä.

Macajauhe puolestaan toimii hyvin voimakkaana adaptogeeinä joka hakeutuu kehossa juuri sinne missä on jotakin epätasapainoa ja korjaten tilannetta. Tämä smoothie on siis todellinen anti-age boosteri!

Herkullinen anti-age smoothie, 1 iso annos

1 banaani
1/2 pss pakastemangoa (tai 1 tuore mikäli saatavilla!)
2 dl luomumantelimaitoa
1/4 sitruuna
0,25 dl hampunsiemeniä
1,5 rkl tyrnijauhetta
1 tl MSM + C jauhetta
1 tl pakurijauhetta
1 tl macaa
1 tl raakahunajaa (mikäli kaipaat lisää makeutta)

Tee näin:

Mittaa kaikki anti-age smoothie raaka-aineet tehosekoittimeen ja aja smoothie tasaiseksi noin minuutin ajan. Tarjoile ja nauti!

Kati Partanen
Kati Partanen

Twistben perustaja & ihonhoidon asiantuntija


Tilaa uutiskirje

Konkreettisia ihonhoitovinkkejä, vaihtuva kuukausietu vain tilaajille sekä tietoa uutuuksista ja tarjouksista