Helsinki Fashion Week ja TwistBe yhteistyöhön

02. 07. 2018

Helsinki Fashion Week ja TwistBe yhteistyöhön

TIEDOTE Helsingissä 2. heinäkuuta, 2018​

Kokonaisvaltaiseen ja luonnolliseen ihonhoitoon keskittynyt TwistBe on 20.-25.7.2018 Säiliö 468:ssa Helsingissä järjestettävän Helsinki Fashion Weekin virallinen kosmetiikka- ja meikkipartneri. Kumppanuudella halutaan alleviivata ympäristöystävällisemmän muoti- ja kauneuskulutuksen tärkeyttä.

Helsinki Fashion Week ja TwistBe haluavat kumppanuudellaan korostaa kestävän kulutuksen ja luonnollisen, kokonaisvaltaisen kauneudenhoidon tärkeyttä ja roolia osana hyvinvointiamme. Muotiviikkojen aikana 30 tarkkojen kestävän tuotannon periaatteiden mukaan toimivaa muotisuunnittelijaa esittelevät uudet mallistonsa. Catwalkilla nähtävät meikkityylit luodaan TwistBe valikoiman Lauren Brooke Cosmetiques mineraalimeikeillä ja backstage täyttyy upeista TwistBe valikoiman luomukosmetiikkatuotteista. HFW18 esittelee muodin ja kauneuden yhdessä luonnollisemmin, ekologisemmin ja eettisemmin kuin koskaan ennen Suomessa.

“Vihreämmän elämäntyylin ja kosmetiikkatuotteiden valitsemisen ei tarvitse tarkoittaa omasta tyylistä tinkimistä. Päinvastoin, upeista ympäristöystävällisistä luomuraaka-aineista valmistetut tuotteet aidosti hoitavat ja hellivät ihoa. TwistBe:llä ajattelemmekin tämän olevan parasta ihonhoidon luksusta” sanoo Kati Partanen, yksi kolmesta TwistBe perustajista.

Pienistä teoista suuriin vaikutuksiin

Osana kumppanuutta, Helsinki Fashion Week osallistuu TwistBe:n #munekoteko -kampanjaan yhdessä muiden tiedostavien brändien kuten ResQ Club:in, Flow kosmetiikan ja Greenscentsin kanssa tukemaan pienten arkisten valintojen tärkeyttä osana kestävämpää kehitystä ja huomista. Kampanjan kantavana aatteena on innostaa kuluttajia jakamaan pieniä arkisia vinkkejä vihreämmän ja kestävämmän huomisen puolesta sosiaalisessa mediassa heinä-elokuun ajan. Mukana olevat yritykset ilahduttavat #munekotekovikkejä jakaneita kuluttajia koko kampanjan ajan.

“Tiedostavien, kestävämpien valintojen tekeminen ei ole kaikille kuluttajille helppoa ja ilmiselvää ja se saatetaan kokea hankalaksi sekä uhrauksia vaativaksi. Helsinki Fashion Week kumppanuudellamme ja #munekoteko kampanjalla haluamme innostaa ihmisiä jakamaan pienimmätkin arjen ekovinkit muiden inspiraatioksi ja tietoisuuden levittämiseksi. Jokainen meistä voi tehdä monia ympäristöystävällisempiä valintoja joka päivä ilman tarvetta tinkiä omasta elämäntyylistä” jatkaa Kati Partanen.

Lue lisää kampanjasta täällä.

Lisätietoja ja yhteydenotot

Evelyn Mora
Founder, Helsinki Fashion Week
+358 44 938 4452
contact@nordicfashionweekgroup.com
www.helsinkifashionweeklive.com

Kati Partanen
Co-Founder, TwistBe
+358 40 1969 602
kati@twistbe.fi
www.twistbe.fi

Helsinki Fashion Week
Helsinki Fashion Week 2018 esittelee 30 kestävän periaatteen muotisuunnittelijaa kansainvälisille ostajille, lehdistölle ja muotialan ammattilaisille. Tämä riippumaton tapahtuma tarjoaa uusia kokemuksia ja tietoa kävijöille täysin kierto- ja jakotaloutta esittelevän EcoVillage konseptin avulla. Tapahtumalla halutaan tukea modernin elämäntyylin kestävämpää kehitystä sekä toimialojen välistä yhteistyötä muotialan nykyisien ja tulevien ympäristöhaasteiden ratkaisemiseksi.

TwistBe
TwistBe on erikoistunut kokonaisvaltaiseen ja aidosti vaikuttavaan ihonhoitoon. Yrityksen perustajat Veera Brückler, Kati Partanen ja Susanna Laine perustavat ihonhoitofilosofiansa ihon biologiaan sekä kosmetiikan raaka-aineisiin. Yrityksen tuotevalikoimaan kuuluu joukko tarkasti valikoitua, fiksun hintaista luomukosmetiikkaa, ihonhoidon ravintolisiä sekä maailman ensimmäinen ihonhoidon verkkokurssi, Uusi alku ihollesi. TwistBe palvelee asiakkaita maailmanlaajuisesti verkkokauppansa kautta sekä Helsingin kivijalkamyymälästä.

Kuva Aljona Eesmaa @aljonaeesmaa

Lue myös:

Helsinki Fashion week sneak peak: Mai Niemi by Fanny Heinonen

Helsinki Fashion week sneak peak: Liisa Soolepp by Nelli Kuivala

Helsinki Fashion week sneak peak: Aubergin by Susu Holm