Helsinki Fashion Week Sneak Peak: Liisa Soolepp by Nelli Kuivala

11. 07. 2018

Helsinki Fashion Week Sneak Peak: Liisa Soolepp by Nelli Kuivala

TwistBe on yksinoikeudella Helsinki Fashion Week 2018 meikki- ja ihonhoitokumppani ja kaikki n. 400 näytöksissä nähtävää meikkiä toteutetaan valikoimamme ihoa hoitavilla Lauren Brooke Cosmetiques luomu- ja mineraalimeikeillä. Muotiviikon meikkitaitelijat jakavat kanssamme kurkistuksia tapahtuman kulisseihin muotitalojen meikkityylitoiveista.


Liisa Soolepp catwalk inspiration by MUA Nelli Kuivala

Tämä Liisa Sooleppin meikkilook herätti minussa paljon mielenkiintoa. Siitä löytyy upeita kontrasteja, kuten todella luonnollinen, miltei jopa paljas iho ja voimakkaita sävyjä ja mielenkiintoa herättäviä kuvioita. Voimakkaat värit, kuten kyseisessä lookissa oranssi ja musta saavat heti katsojan huomion. Minä henkilökohtaisesti rakastan tällaisia erilaisia ja melkein jopa ehkä outojakin lookkeja, sillä ne tuovat upeasti esiin artistin luovuutta ja kykyä meikata "sääntöjen vastaisesti".

Liisa Soolepp Helsinki Fashion Week 2018
MUA inspiration kuva (keskellä) Schön Magazine by Elliot & Erick ja reunoilla Liisa Soolepp styles (https://liisasoolepp.com/)


Nelli Kuivala meikkaaja-maskeeraaja
Nelli Kuivala
Meikkaaja-maskeeraaja

Ihastuitko tyyliin? Hyödynnä näitä Lauren Brooke Cosmetiques tuotteita tyylin luomiseen:


Helsinki Fashion Week järjestetään 20.-25.7.2018 Helsingin Kruunuvuorenrannassa ja Säiliö468:ssa. Muotiviikko on keskittynyt 100% kestäviin brändeihin ja tuotantoon. Tänä vuonna kestävä kehitys näkyy tapahtumassa entistä vahvemmin kiertotaloutta ja kestäviä arvoja esittelevän EcoVillagen välityksellä.

http://helsinkifashionweeklive.com/