Helsinki Fashion Week Sneak Peak: Mai Niemi by Fanny Heinonen

04. 07. 2018

Helsinki Fashion Week Sneak Peak: Mai Niemi by Fanny Heinonen

TwistBe on yksinoikeudella Helsinki Fashion Week 2018 meikki- ja ihonhoitokumppani ja kaikki n. 400 näytöksissä nähtävää meikki toteutetaan valikoimamme ihoa hoitavilla Lauren Brooke Cosmetiques luomu- ja mineraalimeikeillä. Muotiviikon meikkitaitelijat jakavat kanssamme kurkistuksia tapahtuman kulisseihin muotitalojen meikkityylitoiveista.


Mai Niemi catwalk inspiration by MUA Fanny Heinonen


Luonto, taika ja maanläheisyys ovat Mai Niemen malliston punainen lanka, mikä näkyy selkeästi myös näytösmeikeissä. Murrettuja, luonnollisia sävyjä käytetään luomissa, huulissa ja kasvoilla. Värien voimakkuudessa ei arkaillalla, vaan tummuudella tuodaan mystisyyttä ja voimaa katseeseen. Meikin suunta on alhaalta ylös päin, mikä korostaa naisellisia kasvonpiirteitä ja imartelee ovaalin muotoisia kasvoja.


MUA inspiration kuva (keskellä) Pinterest @mirandahedman ja reunoilla Mai Niemi styles (https://www.mainiemi.com)


Näytösmeikin toteuttamisessa tullaan ehdottomasti käyttämään mm. Lauren Brooke Cosmetiquesin PureSculpt Contour Kit -varjostusväriä kasvojen muotoiluun ja tummien varjojen ja kolmiulotteisuuden lisäämiseksi hyödynnetään tummia sävyjä sekä moussemeikkivoiteesta että luomiväreistä. Esimerkiksi luomiväri duo Chestnut/Vanilla toimii hienosti tässä lookissa luomivärin pääväreinä!

Fanny Heinonen meikkaaja-maskeeraaja
Fanny Heinonen
Meikkaaja-maskeeraaja
HFW18 Head of MUAs


Ihastuitko tyyliin? Hyödynnä näitä Lauren Brooke Cosmetiques tuotteita tyylin luomiseen:


Helsinki Fashion Week järjestetään 20.-25.7.2018 Helsingin Kruunuvuorenrannassa ja Säiliö468:ssa. Muotiviikko on keskittynyt 100% kestäviin brändeihin ja tuotantoon. Tänä vuonna kestävä kehitys näkyy tapahtumassa entistä vahvemmin kiertotaloutta ja kestäviä arvoja esittelevän EcoVillagen välityksellä.


http://helsinkifashionweeklive.com/

Lue myös:

Helsinki Fashion week sneak peak: Aubergin by Susu Holm

Helsinki Fashion week ja TwistBe yhteistyöhön

Helsinki Fashion week sneak peak: Liisa Soolepp by Nelli Kuivala

Kirjoittaja:
Kati Partanen

Twistben perustaja & ihonhoidon asiantuntija


Suomi