Hyvinvoinnin uusi elämä

10. 06. 2015

Hyvinvoinnin uusi elämä

Hyvinvointi on asia, josta niin paljon puhutaan, mutta mitä se todella on?

Onko hyvinvointi sairauden puuttumista tai sitä, että selviämme aikataulutetuista päivistämme hengissä? Onko se sitä, että samat farkut mahtuvat päälle vuodesta toiseen ja että jaksamme puuskuttaa kaksi spinning-tuntia putkeen?

Millä hinnalla?

Mitään yhtä vastausta ei ole, mutta tiedätkö sinä miten sinä voit hyvin? Nyt tarkoitan sitä, että kun olet energinen, nautit elämästä, tunnet tunteesi, teet asioita, joilla on sinulle merkitystä? Tunnet täyttymystä kaikilla elämän osa-alueilla?

Harmittavan usein vastaan tulee ihmisiä, jotka selviytyvät kukoistamisen sijaan. Joilla käsitys arjesta on sulkeutunut kapeaksi harmahtavaksi kaistaleeksi ja hyvinvointi on merkityksetön koodi jollekin, minkä eteen kuuluu ponnistella hampaat irvessä. Ihmisiä, jotka kammoavat maanantaita ja jotka maanantaisin alkavat odottaa viikonloppua voidakseen taas kammota seuraavaa päälle vyöryvää viikkoa. Ihmisiä, jotka kokevat voivansa hyvin, kun mikään osa kehosta ei särje, ainakaan niin paljon kuin yleensä.

Kysy itseltäsi: miten haluat tämän ainutkertaisen elämäsi viettää?

Kysy itseltäsi: mitä tekisit jos rahalla ei olisi merkitystä?

Kysy itseltäsi: elänkö elämääni pelosta vai rakkaudesta käsin?

Kysy itseltäsi: jos tänään olisi elämäni viimeinen päivä, miten haluaisin sen viettää?

Rohkaisen sinua unelmoimaan, kannustan sinua olemaan itsellesi rehellinen, pusken sinua vaatimaan elämältäsi enemmän. Kyllä, sinä ansaitset sen, on aika unohtaa ajatukset jotka väittävät toisin.

Joka päivä on uusi mahdollisuus alkaa elää juuri sellaista, hyvinvoivaa, elämää mistä haaveilet villeimmissä unelmissasi. Tee tänään yksi asia, joka saa sinut oikeasti voimaan hyvin.

Mitä siis odotat?

Hyvinvointiterveisin, Elina

TwistBe tarjoaa laajan valikoiman tarkoin valikoituja tuotteita ja palveluita, jotta sinä voisit voida vieläkin paremmin. Haluamme luoda todellisesta hyvinvoinnista normaalin olotilan asiakkaillemme. Haluamme lisätä hyvinvointia niin työelämään, arkeen, kuin juhlaankin ja kaikki tuotteemme edesauttavat myös luonnon hyvinvointia puhtaudellaan ja eettisyydellään.