Ihonhoidon UKK: Tuleeko voide vai seerumi ensin?

05. 07. 2019

Ihonhoidon UKK: Tuleeko voide vai seerumi ensin?

Meille asiakkaan aidosti huomioiva asiakaspalvelu on kaikki kaikessa ja haluamme auttaa sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Saamme paljon kysymyksiä ihonhoidosta ja kosmetiikatuotteista sähköpostitse, verkkokaupan chatissa ja eri somekanavissa. Myymälällämme autamme ihmisiä päivittäin erilaisten iho-ongelmien ja kysymysten kanssa.

Ihonhoitorutiinin -analyysi palvelumme ulkoisen ihonhoidon ja ravinnon puolelta ovat olleet supersuosittuja asiakkaidemme keskuudessa.

Parasta työssämme on saada palautetta säännöllisesti siitä kuinka “en voi uskoa, että ihonhoitorutiinini on yksinkertaisempaa, käytän vähemmän rahaa tuotteisiin ja ihoni on paremmassa kunnossa kuin ikinä”.

Kaikesta saamastamme palautteesta tiedämme, että työmme on onnistunut. Tämänkaltainen palaute on itseasiassa myös syy sille, miksi perustimme Uusi alku ihollesi -verkkovalmennuksemme, sillä halusimme, että kaikilla olisi mahdollisuus päästä käsiksi ihonhoitometodimme saloihin ja nauttimaan hyvistä tuloksista ihonsa kanssa.

Saamme paljon samankaltaisia kysymyksiä ihonhoitoon liittyen ja ajattelimme ryhtyä käsittelemään niitä täällä blogissamme.

Tervetuloa siis mukaan ihonhoidon UKK-sarjaan, jossa pureudumme aina johonkin spesifiin kysymykseen tai aiheeseen kerrallaan ja jonka avulla voit matkata kohti parempaa ihonhoitorutiinia :)

Kysymys: Tuleeko voide vai seerumi ensin?

Tämä on todella usein kysytty kysymys ja hämmennystä aiheuttavat erilaiset suositukset asian tiimoilta sekä se, että usein kaikki seerumit laitetaan samalle lähtöviivalle. Opiskeltuamme ihon biologiaa, kosmetiikan raaka-aine tuntemusta sekä kosmetiikan valmistusta, lähdemme aina liikkeelle siitä mitä iho tarvitsee ja miten se toimii sekä siitä mitä raaka-aineita kussakin tuotteessa on.

Tuotteet, jotka ovat erilaisia koostumukseltaan toimivat eri tavalla ja niitä käytetään eri tavalla. Tämä pätee myös seerumeihin, sillä niitäkin on olemassa eri tyylisiä.

Kosteutustuotteiden oikeaoppiseen käyttöön on kuitenkin hyvä ohjenuora, jonka avulla pystyt helposti levittämään tuotteet AINA oikeassa järjestyksessä:

Kosteutustuotteet levitetään kasvoille "kevyimmästä raskaimpaan"

Kasvojen kosteutusrutiini aloitetaan aina laadukkaasta suihkutettavasta kasvovedestä. Jos seerumisi on nestepohjainen, lisätään se kasvoille kasvoveden jälkeen ja sitten kasvovoide ja viimeiseksi mahdollinen kasvoöljy. Jos kyseessä on öljyseerumi se kannattaa levittää kasvoille vasta voiteen jälkeen (mikäli käytät samaan aikaan voidetta ja öljyä).

Tuotteet, jotka ovat vedettömiä ja sisältävät vain erilaisia öljyjä muodostavat enemmän okklusiivista kalvoa, joka lukitsee allensa kosteuden ja ihoa ravitsevat aineet. Öljyt myös blokkaavat veden ja vettä rakastavien raaka-aineiden pääsyä allensa, joten tästä syystä vesipitoinen voide levitetään ennen öljyseerumia.

Jos levittäisit tuotteet toisessa järjestyksessä, et saisi tuotteistasi haluamiasi hyötyjä irti.

Oikeaoppisesta ihon kosteutusrutiinista voit lukea kokonaisuudessaan ihonhoidon UKK-sarjamme edellisestä osasta. Jos olet kiinnostunut optimoimaan ihonhoitorutiiniasi ja saamaan parhaan hyödyn irti tuotteistasi tutustu Kaikki ihonhoidosta -podcastiimme ja Uusi alku ihollesi -verkkovalmennukseemme <3

Pysy kuulolla ihonhoidon UKK-sarjasta seuraamalla meitä Facebookissa!

Kirjoitukseen liittyvät tuotekokoelmat:

Lue myös:

Ihonhoidon UKK: Kaikki kirjoitukset

Ihonhoidon UKK: Missä järjestyksessä ihonhoitotuotteet laitetaan?

Kirjoittaja:
Veera Brückler

Ihonhoidon asiantuntija, TwistBen perustaja ja toimitusjohtaja


Lisää kirjoituksia: TwistBe Blogi

Ihana iho -messut toivat piristystä poikkeusaikaan
Ihana iho -messut toivat piristystä poi...

22. 10. 2020

I love me -messujen siirryttyä tältä syksyltä ensi vuoteen päätimme järjestää TwistBellä omat messut poikkeusajan keskelle piristystä tuomaan: näin syntyi Ihana iho -hemmottelumessut!

Täs...

Lue lisää
Ihana iho hemmottelumessut 2020
Ihana iho hemmottelumessut 2020

12. 10. 2020

I love me -messut siirtyivät syksyyn 2021, mutta me TwistBellä päätimme järjestää oman messutapahtuman niiden tilalle: Ihana iho -hemmottelumessut.

Katso tästä koko ohjelma sekä verkkokau...

Lue lisää
Miten puhdistusöljyä käytetään?
Miten puhdistusöljyä käytetään?

06. 10. 2020

Laadukkaat puhdistusöljyt ja -balsamit ovat ihoystävällisimpiä ihon puhdistustuotteita. Niiden avulla voidaan tehdä perusteellinen kasvojen syväpuhdistus, joka ei kuitenkaan horjuta ihon omia to...

Lue lisää

Liity postituslistalle

Suomi