0

Ostoskorisi on tyhjä

Kesän suosikkituotteet mökille, kaupunkiin ja tien päälle

Kesän suosikkituotteet mökille, kaupunkiin ja tien päälle

Kuluuko kesäsi mökillä vai kaupungissa? Oleiletko mieluummin auringossa vai pysytteletkö varjossa? Olipa suunnitelmasi mikä vain, kurkkaa ensin tämän blogin tuotetärpit, jonka jälkeen voit siirtyä huolettomin mielin kesälaitumille!

TOP 5 ekologista tuotetärppiä mökkeilijälle

  1. Hyönteiskarkote - Superkätevä roll-on on mökkeilijän ja luonnossa liikkujan must-have tuote, joka saa tuoksunsa eteerisistä öljyistä. Tuote on turvallinen valinta koko perheelle ja hyönteisille, sillä se ei tapa hyönteisiä vaan ainoastaan pitää ne loitolla.
  2. Balsamit hyttysen puremien hoitoon: Flow Cosmetics Wonder Balm -  Monikäyttöinen, koko perheelle sopiva hoitosalva lievittää hyttysten puremista aiheutunutta kutinaa. Salvalla hoidat myös erilaisia kesäflunssan oireita. Fiini Naturally Pihkavoide on myös loistava apu hyttysten puremia helpottamaan ja erilaisten naarmujen hoitamiseen.
  3. LUONKOS jauhedeodorantit, Fruitful ja Powerful - Jauhe, joka pitää haisevat kainalot loitolla sekä jalat ja vaikkapa rintojen välin raikkaana hikisenä päivänä. Jauhedeodorantit sopivat hyvin myös vaikkapa vaellukselle. Jauhe on kevyt kantaa, sillä se on vedetön ja pakattu kevyeen pahvipakkaukseen. Voit myös annostella tarvitsemasi määrän pussiin ja ottaa vain sen mukaasi.
  4. Palatuotteet - Ekologinen valinta mökille niin hiusten, kasvojen, käsien kuin vartalon pesuun! 
  5. Dr. Bronner’s nestesaippuat - Näillä monitoimisaippuoilla puhdistat aurinkovoiteen tehokkaasti vartalolta, tiskaat tiskit, peset hiukset tai vaikkapa käsipyykin mökillä. Nestesaippuoista on valittavissa useita eri tuoksuja ja myös käteviä matkakokoja!

TOP 5 näppärää tuotetta tien päälle 

  1. Käsidesit - Valikoimamme käsidesien ihoystävälliset koostumukset eivät tee ihosta narskuvan kuivaa. Desinfioi suihkutettavilla käsideseillä myös auton ratti tai kännykän näyttö! 
  2. Innersense matkasetti - Kaikki mitä hiuksesi tarvitsee matkalle. Setti sisältää kosteuttavan shampoon ja hoitoaineen sekä hiuksiin jätettävän hoitoaineen. Muista myös Innersensen muut matkakoot: löydät lähes kaikista Innersense-tuotteista kätevät 59 ml pakkaukset!
  3. Nourish London matkasetit eri ihotyypeille: normaali, kuiva, herkkä ja sekaiho - Puhdistustuote, kasvovesi, -voide ja seerumi yhdessä paketissa. Reilut koot, jotka riittävät koko loman ajaksi!
  4. Fiini Naturally matkakokoiset 30 ml kasvovedet: ruusu-kaura, rosmariini ja kaura-kamomilla - kahta ensimmäistä on ihana suihkutella vaikka kesken päivän! Virkistää ihanasti ihoa ja mieltä.
  5. INIKA mineraalipuuteri SPF 25 - Helppo ja kätevä aurinkosuojan sisältävä puuteri, josta saat avun jos iho alkaa kiiltämään päivän mittaan ja aurinkosuojakin tuntuu hupenevan!

Kolme vinkkiä auringon alle (ja auringon haittoja minimoimaan) 

  1. Aurinkovoiteet - Aurinkovoiteiden tärkeyttä ei voi liikaa korostaa ja sen vuoksi nostamme tässä yhden tuotteen sijaan koko kategorian. Tarkista ensin tästä blogista, kuinka paljon aurinkorasvaa on tarpeeksi ja tutustu sen jälkeen valikoimamme fysikaalisiin aurinkovoiteisiin vartalolle ja kasvoille. Kesällä ei aurinkovoiteen kanssa kannata kitsastella!
  2. Ey! aurinkovoidepuikko - Lisää huulille, nenänpäähän, korvannipukoihin… Antaa suojaa niin aikuisille kuin lapsille, sopii myös vauvoille. 
  3. Antipodes Worship antioksidanttiseerumi - Ihanteellinen tuote hoitamaan ihoa auringossa oleilun jälkeen. Neutraloi auringon UV-säteilyn johdosta muodostuvia vapaita radikaaleja sekä korjaa ja uudistaa ihoa. 

Mitä seuraavaksi?

  1. Tilaathan uutiskirjettämme? Lähetämme myös kesällä tuttuun tapaan kerran viikossa ihonhoitoinspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Saat myös ensimmäisenä tiedon uutuuksista ja tarjouksista.
  2. Kaipaatko lukemista laiturin nokkaan tai terassille? Tutustu Iho jota rakastat -kirjaamme.
  3. Ota meidät mukaan lenkkipolulle ja laita kuunteluun Kaikki Ihonhoidosta -podcastiamme.

Jenni Ylisirniö
Jenni Ylisirniö


Tilaa uutiskirje

Konkreettisia ihonhoitovinkkejä, vaihtuva kuukausietu vain tilaajille sekä tietoa uutuuksista ja tarjouksista