0

Ostoskorisi on tyhjä

Kiitos vuosi 2021, tervetuloa 2022 - tällainen oli Twistben vuosi

Twistben vuosi 2021

Kun vuosi lähenee loppuaan, on aika muistella mitä kaikkea on mahtunut kuluneeseen vuoteen. Vuosi 2021 oli vauhdikas vuosi meillä Twistbellä: lanseerasimme uusia tuotteita ja tuotesarjoja sekä kehitimme palvelutarjontaamme. Tähän blogiin koostimme vuoden kohokohdat!

Ensimmäinen Twistbe Box 

Lanseerasimme vuoden 2021 alussa ensimmäisen Twistbe boxin talvi-ihon hoitoon ja suuren suosion vuoksi toteutimme toisen Twistbe boxin myös kesäihon hoitoon. Mikä parasta, voimme vihdoin paljastaa, että Twistbe Box tekee paluun tammikuussa 2022! Täältä pääset lukemaan lisää ja tilaamaan itsellesi alekoodin uuteen Twistbe Boxin.

Ihonhoidon webinaarit

Aloimme järjestämään kuukausittaisia ihonhoidon webinaareja. Oli mahtava järjestää digitaalisia kohtaamisia uusien ja vanhojen asiakkaiden kanssa! Webinaarihin osallistuikin tuhansia ihmisiä inspiroitumaan ihonhoidosta.

INCIt haltuun -verkkovalmennus

Lanseerasimme kesäkuussa INCIt haltuun -verkkovalmennuksen. Olemme huomanneet, miten kosmetiikan raaka-aineet kiinnostavat kuluttajia yhä enemmän ja siitä syystä halusimme tarjota konkreettisia vinkkejä INCI-listojen lukemiseen verkkovalmennuksen muodossa. Valmennus myytiin toisen kerran marraskuussa. Yhteensä kurssille lähti mukaan satoja ihmisiä! 

Twistbe joulukalenteri

Twistbe joulukalenteri toteutettiin viidettä kertaa, isompana kuin koskaan, sillä kalentereita myytiin ennätyksellinen määrä. Tänä vuonna panostimme entisestään pakkauksiin sekä videotutoriaaleihin, joihin vain kalenterin ostaneet saivat pääsyn. 

Ihana Iho -messut x 2

Järjestimme Ihana Iho -messut keväällä ja syksyllä tuomaan piristystä arkeen. Messuilla oli kattava virtuaalinen messuohjelma sekä tarjouksia niin verkossa kuin myymälällä. 

Valikoima täydentyi

Otimme valikoimaan vuoden aikana uusia tuotteita ja tuotesarjoja - läheltä ja hieman kauempaa. Leahlani Havaijilta, Baiobay Ranskasta, GGs Itävallasta, Moonsun Ruotsista sekä kotimainen Laponie. Kesällä toteuttamastamme asiakaskyselystä ilmeni, että valikoimaan toivotaan lisää meikkejä ja tästä syystä otimme valikoimaan rakastetun Zuiin sekä kiehtovan uutuuden, ZAOn. Sisäisen ihonhoidon kiinnostaessa yhä enemmän, täydensimme lisäravinnevalikoimaamme muun muassa kotimaisilla Puhdas+ tuotteilla.

Kiitos vuodesta 2021

Kiitos siis sinulle! Olitpa sitten asiakkaamme tai someseuraajamme. Osallistuitpa webinaareihin, messuille tai verkkovalmennukseen. Luitpa blogiamme tai kuuntelitpa podcastiamme. Tätä työtä on ilo tehdä juuri sinua varten <3 

Uusia tuulia vuodelle 2022 

Työstämme parhaillaan täysin uutta projektia, joka tarjoaa inspiraatiota ja etuja - tästä kerromme lisää alkuvuodesta. Jos haluat tietää ensimmäisten joukossa mistä on kyse, niin tilaa uutiskirjeemme alla olevasta lomakkeesta.

Jenni Ylisirniö
Jenni Ylisirniö


Tilaa uutiskirje

Konkreettisia ihonhoitovinkkejä, vaihtuva kuukausietu vain tilaajille sekä tietoa uutuuksista ja tarjouksista