Kodin tehopuhdistus ihoystävällisillä tuotteilla

06. 01. 2017

Kodin tehopuhdistus ihoystävällisillä tuotteilla

Koti on tehty elettäväksi, mutta varmasti suurin osa meistä haluaa pitää paikat mahdollisimman uuden veroisina. Monet puhdistusaineet, etenkin tehopuhdistukseen tarkoitetut, sisältävät usein paljon ihoa ärsyttäviä ja kuormittavia raaka-aineita.

Siksi olemme aina vain yhtä innoissamme Planet Puren puhdistuskivestä. Tuntuu, että löydämme aina uusia puhdistuskohteita, joista se selviää heittämällä. Se sopii koville vesipestäville pinnoille kuten alumiini-, kromi-, (ruostumaton) teräs-, lasi-, jalometalli-, keramiikka-, muovi-, messinki- ja tinapinnoille.

Planet Puren Universal puhdistuskivellä puhdistuu ja samalla kiillottuu helposti kaikki kodin vesipestävät pinnat, kuten kylpytilojen ja keittiön kaakelit, lavuaarit ja hellalevyt - sekä hieman yllättävät kohteet kuten yllä nähtävät keinonahkatuolit, jotka olivat asiakasyrityksemme (saat meiltä toimisto- ja kotisiivoukset!) aulakäytössä erittäin värjäytyneet. Jos olet astiapesukoneen käyttäjä olet varmasti törmännyt ruosteeseen aterimisissasi jos astiat ovat olleet koneessa turhan pitkään ennen pesua. Tämä ruoste irtoaa silmän räpäyksessä puhdistuskivellä.

Puhdistuskiven käyttö on super helppoa - siksi siihen on kaiketi niin helppo rakastua.

Puhdistuskiven sisältämä savi on tehokas mutta hellävarainen putsari. Se mahdollistaa luonnollisen tehopuhdistuksen helposti ja nopeasti. Koti, sinä ja ympäristö kiittävät!

OSTA TÄSTÄ OMA PUHDISTUSKIVI JA MUITA TURVALLISIA JA TOIMIVIA PUHDISTUSTUOTTEITA:

Lue myös:

Tee se itse: Tehokas ja ihoystävällinen ikkunanpesuaine

Kirjoittaja:
Veera Brückler

Twistben perustaja & ihonhoidon asiantuntija


Suomi