Tee-se-itse: Luonnollinen kulmageeli

Tee-se-itse: Luonnollinen kulmageeli

Kulmageeli muotoilee ja viimeistelee kulmat pelkkää kulmaväriä tehokkaammin ja pysyvämmin. Kulmaväri on kuitenkin geeliä monikäyttöisempi tuote ja kulmavärinä voi käyttää myös sopivaa luomivärisävyä. Niinpä loihdimme nyt kätevänä meikkivinkkinä puhtaasta mineraalikulmaväristä helposti kulmageelin!

Tee-se-itse: Kulmageeli

Nopea kulmageeli syntyy seuraavista tarpeista:

  • Sopivan sävyinen kulmaväri tai luomiväri
  • Olivia Klein Eye Care Jelly silmänympäryshyytelö
  • Pieni kippo sekoitukseen
  • Kulmasivellin

Tee näin:

Ota pieni määrä kulmaväriä tai luomiväriä kippoon ja lisää puolet pienempi määrä Eye Care Jelly hyytelöä*. Sekoita kulmageeliksi ja tarkista koostumus. Geelin tulisi olla helposti levittyvää ja tasaista.

*Eye Care Jelly on tehokas silmänympärysihon kosteuttaja, viilentäjä ja rauhoittaja ja sopii siten loistavasti herkille ja turvonneille silmänalusille. Sitä kannattaa ehdottomasti ensisijaisesti hyödyntää siis silmänympärysihon hoidossa ja lisäksi tässä kulmageelissä! <3

Sivele kulmageeliä vinolla kulmasiveltimellä kulmiin myötäkarvaan. Voit kulmageelin ja siveltimen avulla ojentaa kulmakarvat ja sivellä kulmiin tasaisen sävyn.

Huom! Kulmageeliä tehdessä käyttämäsi luomivärin tai kulmavärin sävy tummenee, joten huomio tämä sävyä valitessasi. Kuivuessaan sävy kulmissa hieman vaalenee.

Psst. Muista myös nyppiä kulmakarvat luonnonvalossa mahdollisimman viimeistellyn lopputuloksen saamiseksi.

Asiakkaidemme rakastamia luomivärisävyjä, jotka sopivat loistavasti kulmageeliin:

Muut kulmageelitarpeet:

Löydät meiltä myös laadukkaat luonnolliset kulmakynät: