Tee sekunneissa omaa ihoasi hoitava deodorantti

Tee sekunneissa omaa ihoasi hoitava deodorantti

Oletko kuullut jauhedeodoranteista tai kuivadeodoranteista? Tai ehkä jo kokeillut sellaista? Miten jauhedeodoranttia oikein käytetään?

Jauhedeodorantin voi levittää käsien kautta suoraan kainaloille (tai muualle hikoiluhoitoa kaipaavalle alueelle) tai voit tehdä siitä kädenkäänteessä nestemäisen sekoittamalla sen lempivartalovoiteeseesi. Näin teet hetkessä deodorantista hoitavan ja ihoa hellivän - juuri niin hoitavan kuin itse valitset. Olivia Klein Dry Deo jauhedeodorantti sekoittuu vartalovoiteisiin helposti ja nopeasti. Voiteeseen sekoitettuna jauhedeodorantti on erityisen helppo levittää iholle.

Hoitava deodorantti sekunneissa
n. 1 tl laadukasta vartalovoidetta, esim. Olivia Klein Prime Lotion
pari ripausta jauhedeodoranttia

Tee näin:
Pumppaa vartalovoide kämmenellesi ja ripauta päälle jauhedeodoranttia. Sekoita sormella ja lisää sitten kainaloille.

Löydät käytössä nopeasti itsellesi optimaalisen määrän jauhedeodoranttia. Aloita rohkeasti pienellä määrällä ja lisää vain jos huomaat sille tarvetta. Mikäli kainaloidesi iho on aiemmin herkistynyt ruokasoodadeodorantin käytöstä on tämä mitä mainoin tapa löytää itselle ihanteellinen suhde aktiiviaineita ja hoitavia ainesosia sisältävä deodorantti.

Kainaloiden erityisen aktiivisien hikirauhasten vuoksi valitse deodoranttipohjaksesi puhdas ja laadukas vartalovoide, joka ei sisällä ihoa tukkivia ainesosia. Kuivadeodorantti on loistava valinta paljon matkustavalle sillä saat yhden "murheen" pois litran vetoisesta minigrip pussistasi.

OLIVIA KLEIN JAUHEDEODORANTTI SEKÄ VALMIIT HOITAVAT DEODORANTTIMME:

Kirjoitukseen liittyvät tuotekokoelmat:

Lue myös:

Miksi käyttämälläsi deodorantilla on väliä

Tee se itse: Tehokas turvallinen dödö

Liikunta, hikoilu ja ihonhoito

Veera Brückler
Veera Brückler

Twistben perustaja & ihonhoidon asiantuntija