Uutuus: LastSwab - uudelleen käytettävä vanupuikko ja muita innovatiivisia & ekologisia vaihtoehtoja

Uutuus: LastSwab - uudelleen käytettävä vanupuikko ja muita innovatiivisia & ekologisia vaihtoehtoja

Oletko tullut ajatelleeksi, että vuosittain miljardeja kertakäyttöisiä muovitavaroita päätyy roskiin sekä meriin ja sitä kautta rannoille? Ne kuluttavat ja saastuttavat luontoa, sekä vahingoittavat merieläimiä ja niiden elämää. Tekemällä pieniä parempia valintoja arjessa, pystyt vaikuttamaan maapallomme hyvinvointiin.

Oletko miettinyt millaisia pieniä parempia tekoja sinä voisit arjessasi tehdä? <3

Me TwistBellä uskomme, että voit tehdä parempia valintoja itsesi, ihosi ja ympäristön kannalta ilman, että sinun tarvitsee tinkiä laadusta ja toimivuudesta. Meillä asioidessa on helppo saada tuloksia ihonhoidossa ja tehdä parempia valintoja.

Olemme ottaneet valikoimiimme useita tuotteita, joiden avulla voit helposti tehdä parempia valintoja arjessasi. Käymme tässä blogipostauksessa läpi viisi vinkkiä, joita voit kokeilla.

1. LastSwab - uudelleen käytettävä vanupuikko!

Valikoimamme uusin tulokas LastObject toi markkinoille maailman ensimmäisen uudelleenkäytettävän vanupuikon LastSwabin! Heidän missionaan on luoda laadukkaita vaihtoehtoja erilaisille kertakäyttötavaroille. Puikkoja on saatavilla kahta erilaista: basic korvien puhdistukseen ja beauty meikin siistimiseen.

Yksi LastSwab kestää 1000+ käyttökertaa! Puikon mukana tuleva kotelo pitää LastSwabin hygieenisenä ja puhtaana, kun kannat sitä mukana matkalaukussa tai käsilaukussa tai säilytät sitä kylpyhuoneen kaapissa.

2. Hydrophilin vesineutraalit bambutuotteet

Hydrophil on saksalainen yritys, joka valmistaa innovatiivisia ja kestävän kehityksen mukaisia hygieniatuotteita. Hydrophilin tavoitteena on käyttää raaka-aineita, jotka eivät vaaranna maata, juomavettä ja joiden valmistamiseen ei tarvita keinotekoista kastelua.

Tällä tavalla heidän tuotannossaan on merkittävästi vähennetty veden kulutusta ja herätetään ihmisten huomio valmistustapojen tärkeyteen osana tuotteen elinkaarta ja hiilijalanjälkeä. Hydrophilista huomaa, että heillä aidosti panostetaan kestävän kehityksen mukaisten tuotteiden tekemiseen. Kaikki tuotteet ovat vegaanisia, vesineutraaleja ja Reilun kaupan mukaisia.

3. Palasaippuat

Palasaippuoista ei jää jäljelle roskaa, eivätkä ne kuormita ympäristöä. Palasaippuaa on kätevä käyttää ylläolevan Hydrophil saippuapussin kanssa. Esimerkiksi valikoimamme kotimaisen merkin Kolme Cosmeticsin palasaippua on todellinen zero waste-tuote ja hatunnosto perinnesaippualle sekä kotimaisille raaka-aineille. Eksoottisten öljyjen (mm. palmuöljy) sijaan saippuan pääraaka-aineina toimii suomalaiset raaka-aineet: ylämaankarjan luomu tali ja rypsiöljy.

Hyötykäytetty tali on sekä ekologinen että ihoystävällinen: se sisältää monia iholle hyödyllisiä vitamiineja, antioksidantteja, vitamiineja, kuten A, D ja K. Tali on ehdottomasti hellävaraisimpia rasvoja mitä saippuanvalmistuksessa voi käyttää. Tali on otettu hyötykäyttöön kiertotalouden periaatteita noudattaen ja on todellinen zero waste raaka-aine, joka muuten jäisi käyttämättä.

4. Pesuaineiden täyttöpalvelu Helsingin myymälällämme

Otimme viime vuoden puolella käyttöön Greenscentsin pesuaineiden täyttöpalvelun, jotta sinun ei joka kerta tarvitse ostaa uutta pulloa ja näin voimme yhdessä vähentää muovijätteen määrää. Greenscents pesuaineet ovat tähän palveluun täydellisiä, sillä ne ovat paljon tiiviimmässä muodossa kuin monet muut pesuaineet: esimerkiksi pyykinpesuainetta riittää vain 15ml täyteen koneelliseen!

P.S. Pesuaineiden täyttöpalvelu on 15% halvempaa kuin uuden pullon ostaminen :)

5. Pumpa Upcycle saippuapussit ja kestovanulaput

Kotimaiselta Pumpalta löydät saippuapussit, joiden ansiosta saippuan saa käytettyä tehokkaasti loppuun, se vaahtoaa paremmin ja kuivuu nopeammin! Yritys tekee pussit kangasteollisuuden ylijäämämateriaaleista <3

Kestovanulappujen avulla tehostat kasvojenpuhdistusrutiiniasi ja ne sopivat myös herkkäihoisille, sillä Pumpa kestovanulaput on tehty superpehmeästä Suomessa valmistetusta, SKAL-sertifioidusta luomupuuvillaneuloksesta.

Tutustu asiantuntijoidemme suosituksiin:

Last Object LastSwab Basic uudelleenkäytettävä vanup... Saatavilla useita eri värejä, jopa 1000 käyttökertaa!
7,92 €
Last Object LastSwab Beauty uudelleenkäytettävä van... Saatavilla useita eri värejä, jopa 1000 käyttökertaa!
3,96 €
Hydrophil Hammasharja valkoinen medium soft Tee ekoteko ja valitse muoviton hammasharja!
4,90 €
Hydrophil Hammasharjan kotelo Ympäristöystävällinen bambuinen hammasharjakotelo
11,50 €
Kolme Cosmetics Palasaippua Detox n. 80g 95% suomalaisia raaka-aineita!
11,61 €
Kolme Cosmetics Palasaippua Kehäkukka + Sitrus n. 80g 95% suomalaisia raaka-aineita!
12,90 €
Kolme Cosmetics Palasaippua Sensitive n. 90g Kotimaista käsityötä, sopii myös lapsille, herkkäihoisille ja raskauden...
11,61 €
Pumpa Upcycle Saippuapussi Vaahdota tehokkaammin ja käytä saippua viimeistä palaa myöten
8,50 €
Greenscents pesuaineen täyttöpalvelu Saatavilla TwistBe myymälältä
8,50 €

Kirjoitukseen liittyvät tuotekokoelmat:

Lue myös:

Miksi olemme TwistBe:llä valinneet luomun?

Uutuus: Eco by Sonya itseruskettavat

Kati Partanen
Kati Partanen

Twistben perustaja & ihonhoidon asiantuntija


Tilaa uutiskirje

Konkreettisia ihonhoitovinkkejä, vaihtuva kuukausietu vain tilaajille sekä tietoa uutuuksista ja tarjouksista