High quality, high performance skincare products with best value for money. Global shipments. Europe 8,90€.
Shop all » Supplements and skinfoods »

Flaska Lasipullo 0,5l violetilla grip suojuksella

Flaska Lasipullo 0,5l violetilla grip suojuksella

Price
23.00
+ shipping and payment costs
The price includes VAT 24%

Quantity
pc

Order today and we'll ship your package immediately!


Safe SSL secure checkout with i.a.

Availability
Immediately

Description

Kaunis lasipullo silikonisella suojuksella. Flaska lasipullot pitävät veden raikkaana ja ovat veden strukturoinnin ansiosta ainutlaatuisia lasipulloja. Halusimme ottaa Flaska lasipullot TwistBe valikoimaan, koska veden juonti on keskeistä ihonkunnon kannalta.

Tämä tuote sisältää lasipullon, silikooni suojuksen sekä muovisen korkin, jolle Flaska antaa elinikäisen takuun.

Flaska lasipullot tuovat lähdeveden lähellesi?

Flaska on veden strukturointiominaisuudella varustettu kestävä lasipullo, kuin lähdevettä mukanasi. Veden strukturointiprosissa on ideana muuttaa tavallisen vesijohtoveden rakenne samankaltaiseksi lähdeveden rakenteen kanssa. Veden laadun strukturoinnilla uskotaan olevan veden rakennetta ja imeytyvyyttä parantavia ominaisuuksia.

Lasin käyttö arjessamme on myös lisääntynyt ja olemme tulleet tietoisiksi sen hyödyistä terveydellemme ja ympäristöllemme. Lasi on myös materiaalina turvallinen vaihtoehto, koska siitä ei liukene haitallisia yhdisteitä, hajuja tai makuja juomiin tai ruokiin. Tästä syystä esimerkiksi laadukkaat kosmetiika-, viini-, öljy-ravintolisä ja lääkevalmisteet on pakattu lasisiin pakkauksiin.

Kestävää kehitystä ajateellen lasi on myös ihanteellinen materiaali, sillä siitä voidaan valmistaa yhä uudeleen laadukkaita ja turvallisia tuotteita.


Mikä tekee strukturoidusta Flaska vesipullosta erityisen lasipullon?

Flaska pullot on tehty vahvasta lasista, jotka kestävät kolhuja, eivätkä rikkoonnu herkästi esimerkiksi pudotessaan. Flaska pullot valmistetaan Italiassa ja niissä yhdistyy tyylikäs italialainen suunnittelu ja korkea käyttökestävyys. Pullon suojana on eri materiaaleista valmistettuja suojakuoria, jotka kestävät arjen kolhut. Suojakuori auttaa myös pitämään vetesi viileänä ja tiivis korkki estää vuotamisen. Flaska vesipullot ovat myös kapean muotoilunsa ansiosta käteen, reppuun ja käsilaukkuun sopivia.

Miten Flaska strukturoitu vesipullo syntyi?

Slovelialainen entinen mansikanviljelijä Maks Vrecko teki merkittävän havainnon kastellessaan mansikkaviljelmiään. Hän kasteli mansikkapeltonsa toista puolta strukturoidulla vedellä ja toista tavallisella vesijohtovedellä ja huomasi vaikutuksen sekä mansikkasatoon, että marjojen laatuun.

Strukturoilulla vedellä kastellut mansikat olivat parempia ja niiden taimetkin olivat kasvukauden jälkeen terveempiä ja elinvoimaisempia. Maks innostui kokeilunsa tuloksista ja siirtyi mansikanviljelystä kehittämään Flaska pulloja, jotta strukturoidun veden hyödyt tulisivat mahdollisimman monelle tunnetuksi.

Scroll down to find suggestions that we have carefully selected for you.


What to expect when buying products or services from us?

We have carefully hand-picked each and every product and service that is in the TwistBe range. We have studied skin biology and cosmetic manufacturing and used our own expertise when selecting products. We only want to offer you products and services that truly nourish your skin - without you having to worry about overloading your body or the environment.
When dealing with us you will you can trust to get the best value for your money


Do you need help?

If you have any questions regarding your skincare routines or choosing the right product, you can always contact us through our chat at the bottom of the page. You can also reach us by phone or email
or by stopping by at our Helsinki store. Our experts are always ready to help!


Packaging material
Glass

Weight
0.3 kg (Includes the weight of the package if present)

Capacity
500 Milliliters

Comments
Add your own comment