High quality, high performance skincare products with best value for money. Global shipments. Europe 8,90€.
Shop all » Skincare » Face » Facial Cleansers » Cleansing oils and balms »

Skin & Tonic London Calm Clean puhdistusbalsami


On sale
24.00
+ delivery costs
The discount is valid due 20.10.2019.
Valid thru

Our normal price 29.50 €
The price includes VAT 24%

Quantity
pc

Delivery time approximately 3 - 15 day(s).


Safe SSL secure checkout with i.a.

Availability
Approximately 3 - 15 day(s) from the order.

Notify me when this product is in stock

Description

Skin & Tonic Calm Clean on erityisesti kuivalle ja herkälle iholle suunniteltu puhdistusbalmi päivittäiseen käyttöön. Calm Clean puhdistusbalsami poistaa paitsi epäpuhtaudet ja ilmansaasteiden mukanaan tuoman kuorman, myös meikin ja vedenkestävänkin silmämeikin.

Skin & Tonic Calm Clean puhdistusbalsami on täynnä hellävaraisia ainesosia, jotka samalla kosteuttavat ihoa puhdistuksen aikana. Calm Clean puhdistusbalsamin koostumus ja teho ovat aivan eri kuin esimerkiksi geelimäisissä tai vaahtoavissa puhdistustuotteissa. Puhdistusbalsami ei vahingoita ihosi luonnollista suojakerrosta ja tästä seurauksena pintakuivakaan iho ei tunnu kiristävältä vaan meikki lähtee tehokkaasti pois ja iho tuntuu hoidetulta ja pehmeältä.

Skin & Tonic Calm Clean puhdistusbalsami myös syväpuhdistaa ihoa ehkäisten mustapäiden ja epäpuhtauksien syntymistä.

Kenelle Skin & Tonic Calm Clean puhdistusbalsami sopii?

On erinomainen valinta ympäri vuoden kuivalle ja herkälle ihotyypille sekä erityisetsi couperosaiholle. Tuotteen kuivattamaton vaikutus pääsee parhaiten oikeuksiinsa talvella, jolloin moni muu perinteinen puhdistustuote tekee pintakuivasta ja voimakkaisiin puhdistaviin ainesosiin helposti reagoivasta ihosta ärtyneen ja punoittavan.

Miten on mahdollista, että Skin & Tonic Calm Clean puhdistusbalsami on samaan aikaan hellävarainen mutta tehokas?

Skin & Tonic Calm Clean puhdistusbalsami on vedetön ja säilöntöaineeton ja se sisältää vain seitsemää tarkoin valittua kasviuutetta ja -öljyä

koostumus on luontaisesti antibakteerinen ja ihoa rauhoittava - teho perustuu aitoihin kasviöljyihin ja uutteisiin. Sininen kamomillaöljy sisältää runsaasti kamatsuleenia, yhtä kamomillan aktiiviainesosaa, joka rauhoittaa ihon tulehdustiloja ja punaisuutta sekä ärsytystä. Tämä ainesosa antaa tuotteelle myös sen luontaisen sinivihreään taittuvan sävyn. Calm Balmin sisältämä jasmiiniöljy lisää puolestaan ihon elastisuutta ja kosteustasoa samalla, kun porkkananjuuriöljy antioksidanttipitoisena ainesosana kiinteyttää ja tehokosteuttaa ihoa. Laventeliöljy rauhoittaa ihoa ja auttaa ihoa saavuttamaan tasapainoisemman tilan.

Mitä muuta sinun tulisi tietää Skin & Tonic Calm Clean puhdistusbalsamista?

 • Pakkaus sisältää laadukkaan puuvillaisen puhdistusliinan kasvoille.
 • Kaikki raaka-aineet ovat 100% luonnollista alkuperää
 • Valtaosa raaka-aineista on luomua
 • Ei sisällä gluteiinia tai maitoperäisiä ainesosia.
 • Ei testattu eläinkokein.


Miten käytän Skin & Tonic Calm Clean puhdistusbalsamia?

 1. Hiero puhdistusbalsamia hellävaraisesti kuivalle iholle pyörivin liikkein, unohtamatta silmänympärysihoa. Jatka hieromista kunnes meikki ja lika ovat lähteneet irtoamaan.
 2. Kastele mukana tuleva puhdistuspyyhe lämpimällä vedellä ja pidä kasvoliinaa kasvoja vasten noin minuutin ajan. Näin liinasta lähtevä höyry saa ihohuokoset avautumaan ja aktivoi tuotteen sisältämät eteeriste öljyt.
 3. Puhdista kasvot pyyhkeellä pyörivin liikkein ja huuhtele liina lopuksi.
 4. Halutessasi voit vielä lopuksi huuhdella kasvot lopuksi kädenlämpöisellä vedellä ja taputtele kasvot kuiviksi pehmeällä pyyhkeellä.
Skin & Tonic Calm Clean puhdistusbalsami irroittaa erittäin tehokkaasti rasvaliukoiset meikit kuten ripsivärit, kajalit sekä meikkivoiteet! Sitä käytettäessä ei tarvitse murehtiaa, että silmät jäävät pandakarhun näköiseksi :)

VINKIT:
 • Voit käyttää Skin & Tonic Calm Clean puhdistusbalsamia myös kosteuttavana ja puhdistavana naamiona. Levitä tällöin tuote puhtaalle ja kuivalle iholle ja anna vaikuttaa 10-15 minuuttia
 • Skin & Tonic Calm Clean puhdistusbalsami on täydellinen myös suojaamaan couperosaihoa ja kuivaa ihoa saunan lämmöltä. Levitä tuote ennen saunaan menoa puhtaalle ja kuivalle iholle. Pyyhi ja huuhtele pois normaalisti saunan jälkeen.


INCI
Vitis Vinifera (grape) seed oil*, cera alba (beeswax), helianthus annuus (sunflower) seed oil*, lavandula augistifolia (lavendel) flower oil*, chamomilla recucita (blue chamomile) flower oil, jasminum sambac (jasmine) flower extract, Sisältää/Innehåller d-limonene. geranoil, Linalool

*Sertifioitu luomulaatuinen raaka-aine.

Scroll down to find recomendations that we have carefully selected for you.

We strongly believe that skincare should be a holistic process. Added to that we think that in order to get the best results you should always tackle root cause of skin problems rather than just trying to get rid of the symptoms. In order to get the best start for your skincare we highly recommend you to download our FREE SKINCARE guide. This way you avoid the most common mistakes in skincare and get very practical tips on how to plan your skincare routine the right way.

What to expect when buying products or services from us?

We have carefully hand-picked each and every product that you'll find at TwistBe. We have studied skin biology, cosmetic manufacturing and due to our interdisciplinary studies around wellbeing we have curated a very unique selection of products needed for results driven and truly effective holistic skincare. We only want to offer you products and services that truly nourish your skin - without you having to worry about overloading your body or the environment.

With us you can trust to get the best value for your money.

Do you need help?

If you have any questions regarding your skincare routines or choosing the right product, you can always contact us through our chat at the bottom of the page. You can also reach us by phone or email
or by stopping by at our Helsinki store. Our experts are always ready to help!

Comments
Add your own comment