High quality, high performance skincare products with best value for money. Shipping to Europe 20€, free for orders above 200€.
Shop all » TwistBe Spa »

TwistBe Body sugaring, brazilian

TwistBe Body sugaring, brazilian

TwistBe Body sugaring, brazilian
Price
69.00

The price includes VAT 24%

Quantity
pc


Safe SSL secure checkout with i.a.

Availability
Immediately

Description
Sokerointi on paljon enemmän kuin karvanpoisto sillä sen avulla saadaan poistettua iholta kuollut ihosolukko ja ihosta tulee nuoremman ja terveemmän näköinen. Sokerointi on monille myös kuukausittainen ihonpuhdistus, jossa poistetaan vaatteista ihoon tarttuneet väriaineet ja kemikaalit. Sokeroinnin jälkeen ihoa on helppo hoitaa kotona: voiteet imeytyvät nopeasti ja niitä on mukavampi levitellä karvattomalle iholle.

Sokeritahna ei liimaudu ihosoluihin ja siksi sokeroinnin avulla saadaan turvallisesti sekä hellävaraisesti poistettua karvat myös intiimialueilta. Elävät solut ovat kosteita ja koska sokeri on vesiliukoista, se ei liimaudu niihin. Sokerointi poistaa karvan ja samalla kuolleet ihosolut auttaen siten poistamaan myös uudetkin karvat. Sokerointi on niin hellä, että samoja ihoalueita voi käsitellä useita kertoja, jolloin voidaan poistaa myös lyhimmät karvat aiheuttamatta iholle vahinkoa tai ärsytystä.

Sokeritahna on tehty 100 % luonnollisista ainesosista. Se ei aiheuta allergisia reaktioita sillä se on niin luonnollista ja puhdasta, että voit vaikka syödä sitä. Käyttämämme TwistBellä Alexandria Professional sokeritahnoja. Ne on tehty sokerista, vedestä, arabikumista ja sitruunamehusta.
Tahnoissa ei ole lisättyjä kemiallisia lisä - tai säilöntäaineita, väri/tuoksuaineita, ei vahaa tai turhia ainesosia. AP® sokeritahnat eivät sisällä parabeeneja, ureaaa, sulfaatteja tai petrokemian ainesosia. Sokeritahnoja, kuten mitään TwistBen valikoiman tuotteita ei ole testattu eläimillä ja tahnat ovat täysin hypoallergeenisia sekä ei-komedogeenisiä. Tahnat ovat myös täysin vegaanisia.

Sokeri on miellyttävän tuntuinen iholla, sillä sitä käytetään ihonlämpöisenä tai hieman haalean lämpöisenä. Se on myös tästä syystä turvallinen kaikille ihoalueille, jopa suonikohjuisille alueille. Sokerikuorintamenetelmässä sokeritahna kietoutuu karvan ympärille tehden sen notkeaksi, samalla se tihkuu karvatupen suuaukkoon tarttuen pieneen karvan alkuun. Sokeroinnin edetessä pienetkin karvat poistuvat karvatupesta katkeamatta. Sokeroinnissa karva poistetaan aina tupesta sen luonnolliseen kasvusuuntaan, mikä auttaa poistamaan karvan murtamatta sitä ja se tuntuu vähemmän epämukavalta kun esimerkiksi vahaus.

Sokerikuorintamenetelmää käytettäessä karva voi olla minimissään vain 1mm pituinen eli parhaimmillaan jo 1-2 päivän kuluttua karvojen ajosta voidaan karvat saada poistettua. Karvoja ei siis tarvitse kasvattaa super pitkäksi. Useiden sokerointikäsittelyjen jälkeen karvatuppi surkastuu ja karva muuttuu koko ajan hennommaksi. Koska sokeri voi poistaa lyhimmät ja hennoimmat karvat, on mahdollista poistaa karvat niiden varhaisessa kasvuvaiheessa. Tämä voi johtaa karvojen pysyvään poistumiseen.

Hoidon kesto on 30 minuuttia. Voit varata ajan sähköisestä ajanvarauskalenteristamme tai puhelimitse asiakaspalveluumme 040-196 9604.

Hoito tehdään TwistBen myymälän hoitohuoneella osoitteessa Lapinlahdenkatu 7, Helsinki.

Comments
Add your own comment