High quality, high performance skincare products with best value for money. Global shipments. Europe 8,90€.
Shop all » Make-Up Products » Makeup brushes »

TwistBe Eyelash curler


Price
9.00
+ delivery costs
The price includes VAT 24%

Quantity
pc

Order today and we'll ship your package immediately!


Safe SSL secure checkout with i.a.

Availability
Immediately

Reviews
Overall rating ()

Description
Todella kätevä ripsientaivutin, jolla muotoilet ripsesi esiin haluamallasi tavalla. Tällä näppärällä työkalulla pääset helposti silmien kulmiin taivuttamaan myös pikkuhaivenet.

Ripsientaivutuksen aloittelijoille tämä osataivuttaja sopii mainiosti, koska tällä työkalulla onnistuu harjoittelu helposti <3

Myös meikkaajille tämä väline on mieletön kapistus, koska taivuttaessa ripsiä, asiakas voi katsoa alaspäin, jolloin tämä toimenpide helpottuu.


Miksi taivuttaa ripsiä?
Monilla meistä Suomalaista on suorat, jopa alaspäin kääntyvät ripset, jolloin uskottelemme itsellemme omaavamme lyhyet ja mitäänsanomattomat ripset. Tosiasia kuitenkin on, että suurinosa näin itsestään uskovilla on väärä käsitys, koska näemme ripsemme yleensä ainoastaan yhdestä kulmasta.

Kun näkisimme omat ripset sivusta ja ylhältäkäsin, yleensä yllätymme, sama efekti tapahtuu kun käännämme ripsemme kaareviksi ja näkyville, silmät aukeavat ja katse kirkastuu <3 Ja tässä kohdassa ei ole muuta tehty kuin otettu jotain jo meillä olevaa esille <3Näytä luonnollinen upeutesi!Miten taivuttaa ripset osataivuttimella?
 • Voit käyttää osataivutinta viimeistelemään kokotaivuttimella tehtyä taivutusta jos reunoihin oon jäänyt suoraan sojoittavia ripsiä.
 • Kun aloitat taivuttamaan ripsiä, tarkista, että taivutin on kunnossa, metalli on sileä, taivuttimen kumi on ehjä ja joustava. Jos kumi on kova, se on kuivunut, vanha ja se pitää uusia. (Meiltä saa varakumeja taivuttimiin.)
 • Varmista, että ripsesi ovat puhtaat ja kuivat.
 • Taivuttimen kumiosa tulee olla alapuolella, jolloin ripsesi taipuvat ylöspäin.
 • Suosittelen aloittamaan harjoittelulla, jossa vain lähestyt silmää taivuttimella ilman painamista. Voit myös testata taivutinta hiuksiisi ennen ripsiin koskemista :) Varoituksen sana! Jos luomi jää väliin, se sattuu ja silmät vuotaa ;D
 • Silmän herkkä kohta on pupillin edessä, käännä päätäsi niin, että pupilli siirtyy sivuun, jolloin pääset lähestymään silmää helpommin.
 • Koeta päästä mahdollisimman lähelle ripsen tyveä. Paina taivutinta kiinni, jolloin ripsesi taipuvat. Harjoittele omille ripsillesi sopiva voima painamiselle.
 • Taivuta ripsesi osio kerrallaan ja niin, että taivutat useammasta kohtaa ripseä, jolloin ripsistä tulee kaarevat ja niihin ei ilmesty epäluonnollisen näköistä vekkiä ja L:än muotoa.
 • Katso miten upeat ripset sinulla on <3 ja miten useassa eri rivissä niitä kasvaakaan.
 • Nyt voit laittaa ripsivärin tai jättää laittamatta. Huom. jotkut kevyemmät ripsivärit voivat suoristaa ripsesi.


Tuhoaako ripsientaivutus ripset?
Jos taivuttimet ovat ehjät, kumi on ehjä ja joustava, ripsien taivutus ei katko eikä irroita ripsiä.

Ripsesi voivat katketa tai irrota JOS:
 • Sinulla on ripsiväriä ja taivutat ripsesi.
 • Ripsientaivuttimen kumi on kuivunut ja vanhentunut.
 • Ripsientaivuttimen kumi on halki.
 • Ripsientaivuttimen metalliosassa on säröjä/tehtaalla jäänyt pinta epätasaiseksi.

NAUTI OMISTA RIPSISTÄSI!!!


Scroll down to find recomendations that we have carefully selected for you.

We strongly believe that skincare should be a holistic process. Added to that we think that in order to get the best results you should always tackle root cause of skin problems rather than just trying to get rid of the symptoms. In order to get the best start for your skincare we highly recommend you to download our FREE SKINCARE guide. This way you avoid the most common mistakes in skincare and get very practical tips on how to plan your skincare routine the right way.

What to expect when buying products or services from us?

We have carefully hand-picked each and every product that you'll find at TwistBe. We have studied skin biology, cosmetic manufacturing and due to our interdisciplinary studies around wellbeing we have curated a very unique selection of products needed for results driven and truly effective holistic skincare. We only want to offer you products and services that truly nourish your skin - without you having to worry about overloading your body or the environment.

With us you can trust to get the best value for your money.

Do you need help?

If you have any questions regarding your skincare routines or choosing the right product, you can always contact us through our chat at the bottom of the page. You can also reach us by phone or email
or by stopping by at our Helsinki store. Our experts are always ready to help!

Comments
Add your own comment