High quality, high performance skincare products with best value for money. Global shipments. Europe 8,90€.
Shop all » Make-Up Products » Face » Primers » Alima Pure Balancing Primer Powder, Medium »

Reviews

Products can only be reviewed and rated by customers who have purchased them. Products can be reviewed 14 days after delivery.
kim b. 28.11.2019:
Overall rating
Comment: I really love the primer. I use it with a brush under my powder foundation and it really makes a difference to the way my makeup stayed in place and i am less oily. It’s light and easy to use. Love it!

Saila W. 22.10.2019:
Overall rating
Comment: Olen käyttänyt tätä mineraalimeikkipuuterin alla t-alueella, joka alkaa päivän mittaan kiiltelemään enemmän. Kaikkea kiiltelyä ei ole poistanut, mutta mielestäni kyllä hillinnyt sitä. Toisaalta oma ihoni rasvoittuu ja kiiltelee todella paljon päivän mittaan, joten jollain jolla iho ei niin paljoa kiiltele, tämä voi toimia loistavasti!

Maiju S. 02.02.2019:
Overall rating
Comment: Parantaa mineraalimeikkipuuterin pysyvyyttä, mutta ei pysty ihmeisiin. Vaikka tuotteessa on sävyä, sitä ei juuri huomaa kasvoilla, mikä on mielestäni hyvä asia.

12m...@...om 25.11.2017:
Overall rating

Anu-Mari S. 24.10.2017:
Overall rating
Comment: Mineraalimeikit tuntuvat iholla tosi hyviltä, enkä voi enää kuvitella palaavani tavallisiin meikkivoiteisiin. Alima purella on lisäksi kauniit pakkaukset.