High quality, high performance skincare products with best value for money. Global shipments. Europe 8,90€.
Shop all » Skincare Supplements » View all our supplements for internal skincare » Arctic Warriors PUHTI Honey Shot, 10 pcs »

Reviews

Products can only be reviewed and rated by customers who have purchased them. Products can be reviewed 14 days after delivery.
Hanna S. 19.04.2019:
Overall rating
Comment: Hyvä!

Saija H. 01.04.2018:
Overall rating
Comment: Äiti pyysi antamaan palautetta tästä. Olen 15 vuotias korista pelaava poika. Treenaan kolme kertaa viikossa sekä sen lisäksi käyn salilla kahdesti plus juoksutreenit päälle. Äiti tilasi mulle tätä Puhti hunaja-yrttisottia kun sen mielestä on turhaa käyttää mitään lisä energiaa antavia valmisteita. Ruokavalioni on ihan jees ja tolle treeni määrälle onkin hyvä syödä. Tykkään kovasti näistä soteista, vaikka alkuun epäilinkin. Nappaan aamupalan jälkeen yhden et jaksan koulussa ja ennen treeniä myös, nää on kätevät myös napata mukaan treenikassiin ja pelireissulle. Nää todellakin auttaa ja maistuu hyvälle, jaksan tosiaan painaa kuin poro tunturissa ja luulen et tän vuoksi oon vähemmän ollut kipeenäkin kuin aikaisemmin. Suosittelen kaikille, myös nuorille. Luonnolliset jutut ei oo huuhaata vaan yksinkertaisia toimivia juttuja.

mit...@...om 27.12.2017:
Overall rating
Comment: Hyvä tuote.