High quality, high performance skincare products with best value for money. Global shipments. Europe 8,90€.
Shop all » By skintype » Acne » TwistBe Skincare Set For Acne »

Reviews

Products can only be reviewed and rated by customers who have purchased them. Products can be reviewed 14 days after delivery.
Marjaana M. 27.01.2020:
Overall rating
Comment: Itselläni melko pintakuiva iho, helposti rasvoittuva ja osittain paljon epäpuhtauksia. En osaa sanoa auttaako setti ihon kuivuuteen, olen kuitenkin huomannut esimerkiksi. ihonalaisten finnien muodostumisen vähentyvän. Pidän tuotteiden hajusteettomuudesta, siitä että ne ovat luontaisia, pakkauksetkin tehty kierrätetystä muovista. Iho tuntuu todella puhdistuvan näillä tuotteilla ja ne ovat todella riittoisia.

Jenni R. 03.01.2020:
Overall rating
Comment: Hyvä toimiva setti akneiholle, aikuisellekin. Teepuuöljy ihan best!

Amanda K. 11.11.2019:
Overall rating
Comment: Olen tyytyväinen tuotteiden laatuun. Rauhoittavat selkeästi ihoa. Ei ole mikään ihmeparannus akneen, mutta parhaimman laatuiset ihonhoitotuotteet joita olen tähän asti käyttänyt, ja ihoni voi paremmin.

Mia K. 17.10.2019:
Overall rating

Riitu R. 09.10.2019:
Overall rating
Comment: Tuotteet puhdistavat kasvoja todella selkeästi jo ensimmäisellä pesuketralla. Todella pitkäaikainen akne on alkanut rauhoittumaan osittain jo muutaman viikon käytön jälkeen. Pakkauksessa tullut öljy nostaa epäpuhtauksia pintaan, mutta luotan ihon rauhoittuhan jatkuvalla käytöllä.

Marita S. 13.08.2019:
Overall rating
Comment: Hyvä perussetti akneen. Iho on rauhoittunut. Päivävoide jostakin syystä rasvoittaa ihoani, että se jo muutaman tunnin päästä kiiltää.

Hanna-Leena S. 16.04.2019:
Overall rating
Comment: Suosittelen!

Saara E. 10.03.2019:
Overall rating
Comment: Helppo tapa löytää omalle iholle sopivia tuotteita. Epäilyttää vielä kosteuttavatko tuotteet tarpeeksi, olleet käytössä muutaman viikon.

Mira N. 22.11.2017:
Overall rating
Comment: Olen käyttänyt tuotteita nyt kaksi viikkoa ja ihoni on jo paljon paremmassa kunnossa. Ei mitään negatiivista sanottavaa.