High quality, high performance skincare products with best value for money. Global shipments. Europe 8,90€.
Shop all » By skintype » Rosacea » TwistBe Skincare Set For Treating Rosacea »

Reviews

Products can only be reviewed and rated by customers who have purchased them. Products can be reviewed 14 days after delivery.
Päivi T. 23.05.2019:
Overall rating
Comment: Olen käyttänyt ko. setin tuotteita ohjeiden mukaisesti. Muutaman viikon käytön jälkeen voin sanoa, että ihoni on kauttaaltaan tasaisempi ja etenkin poskissa ollut punoitus/kuivuus/näpyt on rauhoittuneet. Ruusunmarjaseerumia olen käyttänyt aamuin ja illoin juuri poskien ihoalueelle ja tuntuu, että vaikutus on ollut erittäin positiivinen. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan.

Jenni V. 11.05.2019:
Overall rating
Comment: Tilasin rosacea- setin koska ruusufinni oli jälleen alkutalvesta aiheuttanut ihon hilseilyä, voimakasta punakkuutta ja näppyjä. Ihonhoitosetti tuli kahdessa päivässä lähipostiin, oli kauniisti pakattu ja tuotteet ovat tuntuneet laadukkailta. Yleisesti ihoni rauhoittui parissa viikossa, näppyjä ei ole nyt juuri lainkaan ja kauttaaltaan ihoni on nyt paljon paremmassa kunnossa. Olen siis tosi tyytyväinen ostokseeni sekä palveluun!

Johanna A. 06.04.2019:
Overall rating
Comment: Kaikinpuolin loistava setti! Näpyt lähteneet kahdessa viikossa melkein kaikki ja ihon sävy tasoittunut. Iho kuitenkin silti vielä todella pintakuiva.

Elina K. 26.03.2019:
Overall rating
Comment: Rosacea on haastava ihosairaus ja sopivien tuotteiden etsiminen onkin tullut kalliiksi. Tämä valmiiksi mietitty kokonaisuus on osoittautunut todella hyväksi. Varsinkin näin keväällä iho alkaa oireilla mutta nämä tuotteet(en osaa eritellä onko joku tietty erityisesti) rauhoittavat ihoa. Iho on siis toistaiseksi pysynyt kohtuu oireettomana tänä keväänä ihottuma-alueelta ja kasvojen iho muilta osin on paremmassa kunnossa kuin pitkään aikaan.

Elsa L. 05.06.2018:
Overall rating