High quality, high performance skincare products with best value for money. Global shipments. Europe 8,90€.
Shop all » By skintype » Perioral dermatitis (POD) » TwistBe Skincare set for perioral dermatitis »

Reviews

Products can only be reviewed and rated by customers who have purchased them. Products can be reviewed 14 days after delivery.
Sanna L. 10.11.2019:
Overall rating

Auli K. 08.11.2019:
Overall rating
Comment: On auttanut korjaamaan ihon tulehtuneen ja rikkoutuneen pintakerroksen.

Minna J. 22.10.2019:
Overall rating
Comment: Ihottuma ei ole kahdessa viikossa kokonaan hävinnyt mutta iho voi muuten loistavasti ja on ilman meikkiäkin tasaisen värinen ja kiilloton. Ihana kokonaisuus joka jää pysyvään käyttöön. Paketissa oleva geeli on toimiva kun suunympärys on näppyinen, se tuntuu kuivattavan niitä mutta en usko että käytän sitä jatkuvasti juuri sen geelimäisen ja siten kuivattavan koostumuksen vuoksi mutta tosiaan akuuttivaiheeseen oikein mainio lisä perusihonhoidon lisäksi.

Riikka T. 17.09.2019:
Overall rating
Comment: Ei vielä näkyviä tuloksia viikon jälkeen, mutta ainakin iho tuntuu rauhoittuneelta.

Kaisu R. 21.05.2019:
Overall rating
Comment: Ihoni oli todella kuiva ja samaa aikaa kuitenkin suunpieliin ja leukaan tuli näppyjä. Vaihdoin kaikki tuotteet näihin tämän setin tuotteisiin ja WAU, huomasin valtavan eron jo kahdessa päivässä. Kuivuus kokonaan poissa ja näpytkin alkoivat kadota. Olen täysin mykistynyt! Olen taistellut vuoden ihoni kanssa kun mikään ei auta ja nyt ihoni on paremmassa kunnossa kuin koskaan!Kiitos<3

Elisa P. 21.05.2019:
Overall rating
Comment: Todella hyvänoloiset tuotteet, iho rauhoittunut jo parin viikon käytön jälkeen huomattavasti!

Maija K. 15.05.2019:
Overall rating
Comment: Olen tuotteisiin todella tyytyväinen. Ihottuma meni paremmaksi vain muutaman käyttökerran jälkeen. Kasvojen ihottuma oli laaja ja punainen. Nyt ihottuma rauhallisempi ja tuotteiden sekä meikkivoiteen avulla saan päiväksi ihottuman piiloon. Peruin ihotautilääkärin, koska rasvat alkoivat vaikuttaa sen verran hyvin ettei ihottuma enää häirinnyt elämää miten aiemmin.

Noora M. 11.08.2018:
Overall rating
Comment: Tämä oli ensikosketukseni luonnonkosmetiikkaan! Huippu juttu että tällaisia hoitosettejä tehdään, helpompi aloittaa tästä kokeilu. Olen monelle tutullekin ja ystäville suositellut tätä! Kaikki tuotteet sopivat täydellisesti minulle. Vakiokäyttöön jäi Flow ruusukasvovesi ja coconut cleanser!