High quality, high performance skincare products with best value for money. Global shipments. Europe 8,90€.
Shop all » Household Cleaners » Greenscents Multi-surface spray, mint, 500ml »

Reviews

Products can only be reviewed and rated by customers who have purchased them. Products can be reviewed 14 days after delivery.
Meiju K. 20.5.2020:
Overall rating
Hyvin puhdistaaa ja jättää raikkaan mintun tuoksun.
Tuula P. 26.4.2020:
Overall rating
Ihana tuoksu ja hyvän mielen tuote myös siksi, ettei tarvitse pelätä hengitykseen suihkeen mukana päätyviä myrkkyjä. Kätevä käyttää ja etiketti on niin kaunis, että pullon voi jättää esille. Ainoa miinus siitä, että tuote jättää pyyhittävään pintaan jäljen. joka pitää erikseen pyyhkiä kostealla liinalla/paperilla pois. Ehkä tämän voisi estää käyttämällä jo alunperin kosteaa liinaa. Arvostan kuitenkin niin suuresti luonnollista tuoksua ja tuotteen turvallisuutta, että hintavuudestaan huolimatta saatan ostaa tällaisen pullon uudestaankin. On lisännyt myös intoani pyyhkiä pintoja useammin, niin nautittavaa on käyttää tätä tuotetta tuoksuineen. :-)
Laura K. 1.10.2019:
Overall rating
Tehokas ja poistaa kuivuneetkin tahrat hyvin varsinkin jos käyttää tämän kanssa mikrokuituliinaa ja antaa hetken vaikuttaa. Hyvä tuoksu,ei liian voimakas ainakaan itselle.
Hanna V. 30.4.2019:
Overall rating
Ihana raikas mintun tuoksu ja hyvä puhdistusteho luonnollisemmilla raaka-aineilla. Loistava erityisesti lapsi- ja eläinperheeseen ja tietysti ihan kaikille. Tykkään!
Jonna A. 17.3.2019:
Overall rating
Laura L. 11.3.2019:
Overall rating
Camilla T. 6.3.2019:
Overall rating
Uusi suosikki, jossa todella ihana tuoksu. Tehokas tuote puhdistamaan kodin erilaiset pinnat. Olisi kiva jos tähän sarjaan olisi tarjolla täyttöpakksukset, jolloin muovijätettä syntyisi vähemmän.
Saija H. 6.1.2019:
Overall rating
Uusi suosikkini!! Käytän kodin kaikkiin pintoihin, jättää raikkaan tuoksun ja varsinkin wc:n ja kissan hiekkalaatikon puhdistuksessa kätevä. Suihkuta ja huuhtele, ja varmasti myrkytön eläinkotiin.
Heini N. 6.11.2018:
Overall rating
Ensi kokeilussa tämä puhdistussuihke nyt ollut, jättää mukavan raikkaan tuoksun
Aino V. 24.8.2018:
Overall rating
Taivaallinen, ihanan raikas tuoksu!