High quality, high performance skincare products with best value for money. Global shipments. Europe 8,90€.
Shop all » By skintype » Sensitive skin » Nourish London Relax Starter Kit for Sensitive Skin »

Reviews

Products can only be reviewed and rated by customers who have purchased them. Products can be reviewed 14 days after delivery.
Eveliina L. 18.11.2019:
Overall rating
Comment: Herkkäihoisena ja allergisena olen aiemmin käyttänyt Apeiron-sarjan tuotteita mutta nyt POD:n lehahdettua jostakin syystä (karkkien syömisestä?) jouduin turvautumaan johonkin POD:ta hoitavaan sarjaan. Minulla ei ollu aikaisempaa kokemusta mistään POD:n hoitotuotteesta, joten en uskaltanut ostaa heti isoja ja hintavia pakkauksia. Nyt olen käyttänyt Nourish London Relax-aloituspaketin tuotteita kuukauden ja olen erittäin tyytyväinen! POD rauhoittui jo lähes täysin, eikä herkkä ja allerginen ihoni ole reagoinut millään muulla epätoivotulla tavalla. Etenkin pidän kasvovoiteesta, joka on sopivasti rasvaisempi kuin Apeironin kasvovoide. Ainoana miinuksena on, ettei aloituspakkauksesta löydy silmänympärysvoidetta. Se täytynee ostaa siis erikseen ja toivoa, että se sopii hipiälleni. Puhdistusemulsio puhdistaa mielestäni yhtä tehokkaasti ja hellävaraisesti kuin Apeironin puhdistusemulsiokin, eikä iho tunnu liian kuivalta pesun jälkeen.

Nina R. 09.06.2019:
Overall rating
Comment: Ostin uimahallipakkaukseksi tämän, just sopivat koot harrastuksiin ja reissuun. Miellyttävät koostumukset, laventelintuoksu hieman vahva omaan nenään.

Kaija T. 02.03.2019:
Overall rating
Comment: Hyvä matkasetti, kaikki tarvittavat tuotteet samassa paketissa. Riittoisat tuotteet. Kasvoveden korkki tosin hajoaa herkästi, omani ei kestänyt ensimmäistä matkaa kotiin asti.

Mira N. 08.11.2018:
Overall rating
Comment: Vaikuttaa hyviltä tuotteilta, mutta en ole varma onko tämä Relax sopiva omalle iholleni, joten olen käyttänyt aika varovasti näitä. Aluksi iholla tuntui pientä "kihelmöintiä", mikä on kylläkin helpottanut. Välillä on tullut myös hieman punaiseksi naama joistain kohdin, mutta punaisuus kyllä haihtuu. Puhdistusvoide jättää kasvot pehmeäksi ainakin kaksoispuhdistuksen jälkeen. Silmämeikille ei ehkä se parhain, koska silmiä hieman kirvelee pesun jälkeen. Oma pintakuiva ihoni kaipaa hieman kosteuttavampaa kasvovettä, joten sen käyttö on jäänyt aika vähälle. Seerumi on kiva, mutta Protectin seerumia testanneena se oli ehkä omalle iholleni parempi. Kasvovoiteesta tykkään myös. Kaiken kaikkiaan kuitenkin hyvä sarja ja riittoisat purnukat. Ja vaikka laventelin tuoksu ei ole mieleeni, ei se onneksi häiritse kuin hetken.

Merja J. 06.11.2018:
Overall rating
Comment: Perushyvä ihonhoitopaketti

Marika R. 04.06.2018:
Overall rating
Comment: Kasvovesi tosi raikas ja jättää kivan tunteen iholle. Seerumi myöskin ihana ja tuntuu tehoavan. Calming moisturiser sopii itselle (herkkä ja punoittava iho) tosi hyvin. Tuosta vähiten jäänyt käyttämättä softening cleanser mutta sitäkin kokeiltu muutamaan kertaan ja tuntuu myös se kivalta. Kaikilla rauhoittava laventelia ja tuoksuukin sopivasti?

Katri H. 09.02.2018:
Overall rating