High quality, high performance skincare products with best value for money. Global shipments. Europe 8,90€.
Shop all » Skincare » Face » Day Creams » Antipodes Rejoice Facial Day Cream, 60ml »

Reviews

Products can only be reviewed and rated by customers who have purchased them. Products can be reviewed 14 days after delivery.
Hannamari S. 01.02.2020:
Overall rating

Anne-Maarit R. 30.01.2020:
Overall rating
Comment: Tämä voide rauhoittaa hyvin ärtynyttä rosaceaa. Lisäkosteutus on tarpeen ainakin talvella.

Jenni R. 03.01.2020:
Overall rating
Comment: Aika hintava mutta alan vakuuttua, mulle suositeltiin tätä hormonaalisen aknen avuksi. Ja reilu viikon käytön jälkeen, kosteuttaa, hoitaa ja tuoksu mukavan yrttinen.

Saila W. 22.10.2019:
Overall rating
Comment: Olen todella tyytyväinen tähän voiteeseen! Kuivarasvainen ihoni kiiltelee paljon, mutta tätä voidetta käyttäessäni on kiiltely huomattavasti vähentynyt. Voiteessa on miellyttävä koostumus ja purkki on todella riittoisa. Pieni määrä voidetta kasvoille riittää. Muissa vastaavissa voiteissa on ongelmana ollut niiden kuivattava ominaisuus, mutta tämä kosteuttaa ihoa, samalla hilliten liikaa rasvoittumista. Harvoin suosittelen ystävilleni tuotteita, mutta tämä on sellainen tuote, jota olen heillekin kehunut!

Nina R. 09.06.2019:
Overall rating
Comment: Teini tykkää, on tarpeeksi kevyt, silti kosteuttava. Epäpuhtaudetkin tuntuu pysyvän Poissa. Omassa kokeilussa tuoksu oli melko makea, mutta häipyy nopeasti iholta levittämisen jälkeen.