High quality, high performance skincare products with best value for money. Global shipments. Europe 8,90€.
Shop all » Skincare » Face » Facial Cleansers » Cleansing oils and balms » Luonkos Oil Cleansing Cake, Radiant »

Reviews

Products can only be reviewed and rated by customers who have purchased them. Products can be reviewed 14 days after delivery.
Emmi J. 29.02.2020:
Overall rating
Comment: Jättää ihon kosteutetun tuntuiseksi käytön jälkeen ja poistaa lian sekä meikin melko hyvin. Silmämeikin kanssa kestää hieman pidempään saada meikki irtoamaan, mutta se irtoaa kyllä :) tämä on ensimmäinen luonnonkosmetiikan puhdistustuote, jota olen käyttänyt ja tykkään!

vilma j. 26.02.2020:
Overall rating

Kati L. 07.02.2020:
Overall rating
Comment: Tästä oli odotukset korkealla, mutta en koe, että tämä radikaalisti eroaisi muista öljyputsareista. En saa pelkästään tällä tuotteella kasvoja täysin puhtaaksi meikistä eli käytän tätä kaksoispuhdistuksen ensimmäisessä vaiheessa. Yleisesti; ihan ok, mutta ei mikään wow.

Sanna R. 01.02.2020:
Overall rating
Comment: Tästä en enää luovu, paras putsari mun iholle! Tämän kakun myötä olen vihdoinkin oppinut, että ihoa ei tarvitse pestä kiristävän kuivaksi, jotta se on puhdas. Ihon kunto on parantunut huimasti ja yksi kakku kestää minun käytössä vähintään puoli vuotta. Pesen kasvot kakulla iltaisin kahteen kertaan, koska en halua käyttää muita putsareita ja tahdon kuitenkin olla varma, että kaikki meikki on varmasti poistettu. Kakku tuoksuu ihanalle ja odotan aina innolla illan meikinpoistohetkeä. Kakku toimii mainiosti myös kosteuttavana naamiona.

Suvi A. 30.01.2020:
Overall rating
Comment: Tästä on tullut aivan ehdoton suosikki. Kolmas kakku jo menossa. Kärsin ennen erittäin kuivasta talvi-ihosta ja pahensin itse tilannetta kuivattavilla pesuaineilla. Kakku on poistanut tuon ongelman kokonaan. Putsaus vie kakulla hieman kauemmin aikaa mutta itse totuin nopeasti. Iho on joka pesun jälkeen pehmeä eikä muuten kiristä!

Minna E. 06.01.2020:
Overall rating
Comment: Hyvällä tapaa mielenkiintoinen tuote! Iho ei kiristä kasvojen pesun jälkeen kuten yleensä. Iho ja meikkivoiteet puhdistuvat helposti tällä tuotteella. Kulkee helposti mukana omassa pakkauksessaan.

Anu-Mari S. 03.01.2020:
Overall rating
Comment: Rakastan Luonkosin öljypalakakkuja, ihan paras tuote.

Jenni L. 10.12.2019:
Overall rating

Kaija I. 17.11.2019:
Overall rating
Comment: Poskien ihon pintakuivuus on pysynyt tänä syksynä kurissa, kun tämä puhdistusaine tuli käyttöön. Käsieni ääreisverenkierto on heikkoa, ja joskus on vaikea saada kylmillä käsillä öljy irti kakusta. Muuten aivan ihana tuote, kun ihon epäpuhtaudet alun jälkeen poistuivat. Suosittelen!

Terhi P. 14.11.2019:
Overall rating

Elise P. 27.10.2019:
Overall rating
Comment: En päässyt tämän tuotteen kanssa sinuiksi, vaikka kuinka yritin. Jäi pyörimään iholle, eikä poistanut vedenkestävää (synteettistä) ripsiväriä

Darja W. 08.10.2019:
Overall rating

Laura S. 15.09.2019:
Overall rating

Kaija T. 11.07.2019:
Overall rating
Comment: Toimiva herkän ihon öljyputsari, käytössä kaksoispuhdistuksen ensimmäisenä osana. Ei ärsytä ihoa ja ihana kierrätettävä kartonkipakkaus ilahduttaa. Pysyy siistinä kylpyhuoneen peilikaapissa koko kakun elikaaren ajan. Matkakäytössä en ole testannut, mutta kotona kartonkipakkauksen pehmeys ei ole häirinnyt lainkaan ja se on kestänyt hyvin :)

Hanna-Leena S. 10.07.2019:
Overall rating
Comment: Mukava käyttää kaikin puolin.

Daniela G. 26.05.2019:
Overall rating

Anne L. 08.05.2019:
Overall rating
Comment: Mahtava tuote! Meikki lähtee helposti, mutta hellävaraisesti. Käytössä riittoisa.

Hanna S. 19.04.2019:
Overall rating
Comment: Oikein tehokas meikinpoistaja, ei kuivata. Pesuliinan avulla saa puhtaan tunteen iholle.

Sohvi K. 10.04.2019:
Overall rating
Comment: Ihana uusi tuote markkinoilla! Meikki irtoaa todella hyvin ja tuote todellakin kosteuttaa ihoa. Alussa oli opettelemista, että sai kaiken meikin pyyhittyä pois kasvoilta pelkän sienen avulla, kun on tottunut vesipesuun.

Anne I. 13.02.2019:
Overall rating

Sanna D. 23.01.2019:
Overall rating
Comment: Löytyi uusi lemppari ekotuote - epäillen kokeilin ja positiivisesti yllätyin. Pala öljyää kädet muutamalla pyöräytyksellä, ei tarvi hinkata kasvoja vaan kevyesti pyörittelemällä lähti myös vedenkestävä ripsiväri.