High quality, high performance skincare products with best value for money. Global shipments. Europe 8,90€.
Shop all » Skincare » Face » Facial Cleansers » Cleansing oils and balms » BYBI Swipe Clean Oil Cleanser, 100ml »

Reviews

Products can only be reviewed and rated by customers who have purchased them. Products can be reviewed 14 days after delivery.
Hanna T. 11.03.2020:
Overall rating
Comment: Puhdistaa meikin tehokkaasti, riittoisa! Iho jää puhdistuksen jälkeen kostutetun tuntuiseksi. Tuoksui aluksi erikoiselta, mutta tuoksuun tottuu ja siitä oppii tykkäämään.

Anniina T. 28.02.2020:
Overall rating

Piia S. 08.02.2020:
Overall rating
Comment: Hyvä tuote puhdistukseen, hyvin poistaa vedenkestävän ripsivärin, vinkkinä levitän öljyn vedellä kosteutetuilla käsillä, niin menee hieman maitomaiseksi. 👍🏻

Johanna E. 06.02.2020:
Overall rating
Comment: Poistaa hienosti heijastavat aurinkovoiteet.

Tina K. 31.01.2020:
Overall rating
Comment: Olen käyttänyt Bybi Swipe clean öljyä kaksoispuhdistukseen, tai yksinään päivinä, jona en ole käyttänyt paljoa meikkiä. Öljyssä on luonnollinen marsipaanin tuoksu ja se huuhtoutuu hyvin vedellä jättämättä öljyistä pintaa. Olen kokenut tarvetta kaksoispuhdistukselle, sillä Bybin öljy ei hartaasta hieronnasta ja liottelusta huolimatta ole sataprosenttisesti onnistunut poistamaan kaikkea maskaraa jos olen laittanut useamman kerroksen.

Maria W. 28.01.2020:
Overall rating
Comment: Iho jää pehmeäksi. Kivasti saa myös silmäksikin pois. Hyvä tuote.

Marika R. 14.01.2020:
Overall rating
Comment: Jättää iholle pehmeän tunteen. Tuoksu miellyttävä :)

Noora U. 11.01.2020:
Overall rating

Sonja K. 26.12.2019:
Overall rating
Comment: Puhdistaa meikin kasvoilta todella hyvin!

Leea V. 04.12.2019:
Overall rating

Jenni K. 25.11.2019:
Overall rating
Comment: Puhdistaa hyvin meikin, eikä jää kiristämään ihoa. Itse olen lisännyt vedellä kastelluille kasvoille, kuiville kasvoille minusta hankala laittaa. Tuoksu aika erikoinen.

Suvi J. 22.11.2019:
Overall rating
Comment: Aivan ihana. Puhdistusöljy ihan uusi tuttavuus. Meikki lähtee todella hyvin tällä. Kaunis pakkaus ja pullo.

Jaana A. 26.10.2019:
Overall rating
Comment: Helppo levittää ja ihoni on parantunut kun olen ottanut tuotteen käyttöön. Käytän puhdistusöljyä kaksoispuhdistuksen ensimmäiseen vaiheeseen.

Minna H. 26.10.2019:
Overall rating
Comment: Puhdistaa todella tehokkaasti, vaikka ei vaahtoudu samalla tavalla kuin perinteiset puhdistusaineet.

Emmi T. 02.10.2019:
Overall rating

Teija Y. 16.09.2019:
Overall rating
Comment: Raskaan oloinen öljy, tahmea levittää iholle. Epäkäytännöllinen pullo, öljyä haastava annostella.

Elina L. 16.06.2019:
Overall rating
Comment: Hyvä ja hellävarainen puhdistusaine pintakuivalle, mutta pieniä epäpuhtauksia sisältävälle sekaiholleni. Kyllästyin kaksoisputsaukseen ja tämä putsari puhdistaa kyllä ihan yksikseen kasvot ja silmät meikistä. Toimii varmasti osana kaksoispuhdistustakin. Ei mielestäni emulgoidu kovin helposti. Itse en ole pyyhkinyt koko kasvoja vanulapulla/musliiniliinalla, kuten tämän kohdalla neuvotaan. Olen pyyhkinyt tämän pois vain silmien alueelta, koska en muualla kasvoissa käytä runsaasti meikkiä. Muuten olen vain huuhdellut kasvot ja kuivannut lopuksi. Iho jää pehmeäksi, eikä mielestäni liian öljyiseksi. Käytän tätä vain iltaisin. Minulla kesti hetken tajuta kuinka saan helposti pullosta riittävän määrän tuotetta, kun pullosta kaadettaessa tulee vain pisara kerrallaan. Kämmenelle pulloa taputellessa tuotetta saa nopeammin ulos. Tuotteen hajusta en pidä.

Kaisu R. 21.05.2019:
Overall rating
Comment: Paras meikinpuhdistukseen! Käytän kaksoispuhdistuksen ekaan vaiheeseen. Sopii myös minun POD-iholle hyvin.

Sanna S. 23.04.2019:
Overall rating
Comment: Alun kangertelun jälkeen olen todella tykännyt. Poistaa hyvin myös vedenkestävän meikin.

Anniina L. 09.04.2019:
Overall rating
Comment: Tämä on tällä hetkellä ainoa puhdistustuote mitä käytän. Toimii todella hyvin ja iho jää mukavan kosteutetuksi ja silti lähtee meikit hyvin naamalta, silmämeikitkin. Käyttänyt noin puolitoista kk. Levitän tämän ensin naamalle, sitten lisään kämmeniin vettä ja hieron kevyesti, niin että öljy emulguoituu. Sitten pesen vedellä pois. Lähtee hyvin myös silmämeikit. Suosittelen, tämä öljy ei ärsytä ja itsellä on hormonaalinen akne ja ruusufinni.

Emmi K. 06.04.2019:
Overall rating

Minna A. 10.03.2019:
Overall rating
Comment: Tehokas mutta hellä putsari, jota on ihana käyttää. Öljy muuttuu voidemaiseksi veden vaikutuksesta ja on helppo hieroa kasvoille. Tuote ei jätä ollenkaan öljyistä pintaa vaan uho tuntuu ihanan puhtaalle ja raikkaalle. Ylellinen tuote.