High quality, high performance skincare products with best value for money. Global shipments. Europe 8,90€.
Shop all » Haircare » Conditioner » Innersense Hydrating Hair Masque, 118ml »

Reviews

Products can only be reviewed and rated by customers who have purchased them. Products can be reviewed 14 days after delivery.
Merja H. 10.09.2019:
Overall rating
Comment: Normaalisti käytössä hydrating cream conditioner. Muutaman pesun välein käytän tuon sijaan tätä maskia, joka hieman "tuhdimpaa", kosteuttaa vieläkin enemmän.

Minna H. 25.07.2019:
Overall rating
Comment: Kosteuttaa todella tehokkaasti ja jättää hiukset ihanan pehmeiksi.

Huyen D. 25.05.2019:
Overall rating

Karoliina L. 13.03.2019:
Overall rating
Comment: Naamio tuntui paksulta ja kosteuttavalta, mutta ei ollut ihan niin kosteuttava kuin toivoin. Tuotetta sai laittaa aika paljon keskipitkiin hiuksiin. Sopii paremmin ehkä normaaleille tai vähän kosteutta kaipaaville hiuksille

Milla H. 12.03.2019:
Overall rating
Comment: Odotin tätä tuotetta paljon, sillä ainesosat ja markkinointi tästä vaikuttivat todella lupaavilta. Tuote on aika pienessä tuubissa, riitti alaselkäpituiseen paksuun kiharaan tukkaan 3-4 käyttökertaa. Hiukseni eivät tulleet tällä pehmeiksi/sileiksi, vaan tuntuivat kuivilta ja takkuisilta hoidon jälkeen. En ollut tähän tuotteeseen valitettavasti tyytyväinen. Ainesosien puolesta olisin luullut pitäväni tästä, en tiedä syytä miksei toiminut. Uskon että toimisi vähän vähemmän hoitoa kaipaavaan/ohuempaan tukkaan paremmin. Minulla on todella kuiva ja karhea kihara tukka.
Skincare Coach Susanna L. Answered 13.03.2019 :
Moikka Milla! Tämä kuulostaa erikoiselta, sillä naamion on tarkoitus kestää useita kuukausia. Minua jäi askarruttamaan, minkälaiset hiustenhoitotuotteet sinulla on muuten käytössäsi, sillä emme ole aikaisemmin saaneet tällaista palautetta. Olen sinuun tästä vielä erikseen yhteyksissä :)