High quality, high performance skincare products with best value for money. Global shipments. Europe 8,90€.
Shop all » Haircare » Innersense Pure Trio Collection travel/gift set »

Reviews

Products can only be reviewed and rated by customers who have purchased them. Products can be reviewed 14 days after delivery.
Riikka L. 06.02.2020:
Overall rating
Comment: Shampoo ei vaahtoa mutta pesee, hoitoaine on luonnonkosmetiikaksi ihan kiva ylläri, siitä jätettävästä En ole huomannut suuntaan tai toiseen. Kaikissa tuotteissa erilainen tuoksu. Hoitoaine vähän mummomainen jasmiini mutta ei jää häiritsevästi leijumaan. Shampoo ihanan makean sitrusmainen ... On tätä kehuttu että tiivis koostumus ja ei tarvis paljoa, mielestäni vähän hankala tämä vaahdottomuus, en saa leviämään pientä määrää. Ei ehkä ihan kaiken hehkutuksen arvoinen, mutta kiva kokeilu. Liukkaalle oman väriselle tukalle voisi olla joku toinen parempi, jos olisi vähän peseväksi.

Heli R. 10.12.2019:
Overall rating

Laura S. 10.12.2019:
Overall rating

Tanja H. 05.11.2019:
Overall rating
Comment: Laadukkaan tuntuiset tuotteet

Maija T. 13.08.2019:
Overall rating
Comment: Onneksi ostin ensin kokeilusetin, ihan ei riitä tässä teho minun herkästi kuivahtavaan hiukseen.

Tuuli V. 07.08.2019:
Overall rating
Comment: Jäin kerralla koukkuun ja aion ostaa täysikokoiset tuotteet myös. Tuoksu on miellyttävä, hiukset tuntuvat ihanalta, sähköisyys on parin pesun jälkeen kokonaan poissa! Eikä edes jätettävällä hoitoaineella läträäminen ole onnistunut latistamaan hiuksiani, ne tuntuvat yllättävän ilmavilta ollakseen myös hoidetun tuntuiset. Jatkoon!

Nina M. 11.06.2019:
Overall rating
Comment: Shampoossa on ihana tuoksu ja hiuksista tulee kiiltävät. Hoitoainetta on hieman vaikea saada pullosta puristettua ja hoitosuihketta pitää laittaa maltillisesti hentoihin hiuksiin.

Tarja P. 29.05.2019:
Overall rating
Comment: Tämä on kyllä löytö hiuksilleni. Shampoopesun jälkeen hiukset eivät tunnu läheskään niin takkuisilta kuin muilla shampoilla pestessä. Hoitoaine jättää hiukset silkkisen pehmeiksi. Hiuksiin jätettävä hoitoaine kruunaa kaiken saaden hiukseni silkinpehmeiksi ja sileiksi latistamatta niitä ollenkaan.

Katja B. 28.05.2019:
Overall rating
Comment: Kiva setti kokeiluun, riittoisat ja hyvät tuotteet.

Anna A. 09.04.2019:
Overall rating
Comment: Todella hyvä ja toimiva setti vaalennetuille hiuksilleni ja tuotekoko sopiva matkalle.

Nelli H. 12.01.2019:
Overall rating
Comment: Ihana tuote setti! Hiukset eivät ole olleet näin pehmeät ja kiiltävät hetkeen!