High quality, high performance skincare products with best value for money. Global shipments. Europe 8,90€.
Shop all » Haircare » Innersense Hydrate Trio Collection travel/gift set »

Reviews

Products can only be reviewed and rated by customers who have purchased them. Products can be reviewed 14 days after delivery.
Hanne-Mari L. 11.03.2020:
Overall rating
Comment: Ihanat tuotteet! Hoitoaine on liian jankkia saada ulos pikku tuubista.

Jenni W. 18.02.2020:
Overall rating
Comment: Erikoinen tuoksu pesuaineessa, ei huono eikä hyvä. Suihkutettava hoitoaine haisi niin voimakkaalle, etten tuotetta pystynyt laisinkaan käyttämään. Shampoo ja hoitoaine toimi tosi hyvin, näitä tulee tilattua lisää. Ainut, että tässä kokeilupakkauksessa hoitoaine ei ole pumppupullossa, joten oli työn ja tuskan takana saada tavaraa ulos.

Outi W. 17.01.2020:
Overall rating
Comment: Ihanan tuoksuinen shampoo ja hoitoaine tiukalle. Proteiini napakoitti kiharoita ja silti tukka pysyi hyvin kosteutettuna. Hoitosuihkeen tuoksu oli liian voimakas tuoksuherkälle nenälleni.

Sanna R. 03.01.2020:
Overall rating
Comment: Tilasin tämän matkakokoisen Hydrate trion, jotta voin verrata sopiiko tämä vai Pure-sarja haastavalle päänahalleni ja hiuksilleni paremmin. Hassua kyllä, mutta tämä Hydrate-sarja teki hiuksistani tuuheammat ja hiukset tuntuivat pysyvän pidempään puhtaana kuin Pure-sarjan shampoolla ja hoitoaineella, vaikka teoriassa asian pitäisi olla juuri toisin päin. Pure shampoo ja hoitoaine teki hiuksistani pehmeämmät ja sileämmät sekä ei ärsyttänyt herkkää päänahkaani (hydrate shampoon jälkeen päänahka hieman kutisi) ja tuoksuvat paremmalta, joten päädyin tilaamaan niistä isot pullot. Ihan sama kumpaan Innersensen sarjaan päädytkään, niin nämä on todella laadukkaita tuotteita ja hakkaa Olaplexit, Redkenit ym. ihan 6-0.

Kati M. 27.12.2019:
Overall rating

Jonna N. 14.12.2019:
Overall rating
Comment: Tähän mennessä tuotteet vaikuttaneet melko. Tuovat voluumia ja kiiltoa hiuksiin. Päänahkani kunto ei ole vielä kohentunut näiden tuotteiden käytön myötä.

Heli R. 10.12.2019:
Overall rating

Maria L. 06.11.2019:
Overall rating
Comment: Loistava shampoo ja hoitoaine 🤩 Kosteuttaa, hoitaa eikä pesun jälkeen ole sellaista narskuvaa tunnetta hiuksissa. Antaa ihanasti tuuheutta eikä ollenkaan latista hiuksia. Ostan ehdottomasti uudestaan! 🤩 Olen saanut paljon kehuja hiuksistani kun olen käyttänyt Innersense tuotteita!

Hanna H. 05.11.2019:
Overall rating
Comment: Laadukas setti, tulen ostamaan täysikokoiset pullot.

Merja H. 10.09.2019:
Overall rating
Comment: Aivan mahtavaa, että tuotteista on saatavilla tällaisia pienikokoisia versioita, joita voi kokeilla, ennen kuin ostaa isoja purkkeja. Ekologista ja käyttäjäystävällistä! Kaikista näistä tuli kokeilun jälkeen ostettua myös isompi pullo - hyväksi siis todettiin! Nämä pienikokoiset pullot saa myös täytettyä, jolloin niitä voi käyttää reissuilla.

Tytti J. 04.09.2019:
Overall rating

Riina Y. 09.08.2019:
Overall rating
Comment: Tällä saa hiukset upeaan kuntoon! On omalle laineilevalle hennolle hiukselle liian tuhti jatkuvaan käyttöön mutta tehohoitona paras mahdollinen.

Minna B. 16.04.2019:
Overall rating
Comment: Hyvä setti kokeiluun. Itse olin niin tyytyväinen, että tilasin normikoot näiden perään. Matkakokoiset helppo täyttää ja kuljettaa mukana. Kuivan pörrön pelastus❤️

Pipsa A. 10.04.2019:
Overall rating
Comment: Ihanan tuoksuisia tuotteita, tulee ihanan pehmeät ja ilmavat hiukset. Yksi tähti pois hinnasta mutta sen kyllä sanon että ovat sen väärti.