High quality, high performance skincare products with best value for money. Global shipments. Europe 8,90€.
Shop all » Haircare » Innersense Hydrate Trio Collection travel/gift set »

Reviews

Products can only be reviewed and rated by customers who have purchased them. Products can be reviewed 14 days after delivery.
Maria L. 06.11.2019:
Overall rating
Comment: Loistava shampoo ja hoitoaine 🤩 Kosteuttaa, hoitaa eikä pesun jälkeen ole sellaista narskuvaa tunnetta hiuksissa. Antaa ihanasti tuuheutta eikä ollenkaan latista hiuksia. Ostan ehdottomasti uudestaan! 🤩 Olen saanut paljon kehuja hiuksistani kun olen käyttänyt Innersense tuotteita!

Hanna H. 05.11.2019:
Overall rating
Comment: Laadukas setti, tulen ostamaan täysikokoiset pullot.

Merja H. 10.09.2019:
Overall rating
Comment: Aivan mahtavaa, että tuotteista on saatavilla tällaisia pienikokoisia versioita, joita voi kokeilla, ennen kuin ostaa isoja purkkeja. Ekologista ja käyttäjäystävällistä! Kaikista näistä tuli kokeilun jälkeen ostettua myös isompi pullo - hyväksi siis todettiin! Nämä pienikokoiset pullot saa myös täytettyä, jolloin niitä voi käyttää reissuilla.

Tytti J. 04.09.2019:
Overall rating

Riina Y. 09.08.2019:
Overall rating
Comment: Tällä saa hiukset upeaan kuntoon! On omalle laineilevalle hennolle hiukselle liian tuhti jatkuvaan käyttöön mutta tehohoitona paras mahdollinen.

Minna B. 16.04.2019:
Overall rating
Comment: Hyvä setti kokeiluun. Itse olin niin tyytyväinen, että tilasin normikoot näiden perään. Matkakokoiset helppo täyttää ja kuljettaa mukana. Kuivan pörrön pelastus❤️

Pipsa A. 10.04.2019:
Overall rating
Comment: Ihanan tuoksuisia tuotteita, tulee ihanan pehmeät ja ilmavat hiukset. Yksi tähti pois hinnasta mutta sen kyllä sanon että ovat sen väärti.