High quality, high performance skincare products with best value for money. Global shipments. Europe 8,90€.
Shop all » TwistBe Spa » TwistBe Ihonhoitorutiinin analysointi »

Reviews

Products can only be reviewed and rated by customers who have purchased them. Products can be reviewed 14 days after delivery.
Suvi W. 25.07.2019:
Overall rating
Comment: Ihana vastaanotto, hyviä vinkkejä. Tuli fiilis että otetaan tosissaan ja halua auttaa on kova. Tuotteiden käyttöä takana ehkä kolmisen viikkoa maksimissaan. Vielä en tosin ole nähnyt vaikuttavan akneeni. Siinä se edelleen kasvoilla näyttää olevan.

Henriikka P. 14.07.2019:
Overall rating
Comment: Ehdottomasti hyödyllinen jos ei tiedä miten ihoa hoitaa. Analyysin avulla löysin hyvät tuotteet, joilla saan toivottavasti ihoni jälleen yhtä hyväksi kuin aiemmin

Riikka N. 26.06.2019:
Overall rating
Comment: Tämä oli oikeasti hyvä juttu! Laaja, hyvin tehty!

Hanna V. 25.04.2019:
Overall rating
Comment: Tämä oli kyllä oikein silmiä avaavaa ja herätti tosi paljon ajatuksia. Tekisi mieli heittää romukoppaan kaikki kosmetiikka mitä minulla oli ennenstään kaapit pullollaan. Suututtaa! Suututtaa se, että olen ostanut tällaisia tuotteita pitäen niitä laadukkaina ja se, että minulle on niitä sellaisina myyty. Toisaalta olen innoissani ja on hyvä herätä edes tässä kohtaa, joten KIITOS!❤️ Ihonhoito ja kosmetiikka on aina kiinnostaneet mutta aiemmin olen ajatellut laadun jotenkin ihan väärältä kantilta, kun en ole kunnolla perehtynyt asioihin. Tulen varmasti hankkimaan tästä paljon lisäoppia, että tunnistaisin itse laadukkaat ainesosat ja tuotteet. Tämän analyysin myötä ihonhoitoni meni simppelimmäksi ja käytän vain neljää tuotetta. Alunperin hain apua suunympärysihottuman hoitoon ja sain siihen oikein laadukkaat ja toimivat tuotteet.

Noora M. 22.04.2019:
Overall rating
Comment: Ihonhoitorutiinin alanyysi oli kattava ja nopea.